MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Γερνει το γηπεδο. Αν επαιζε ο Οσκαρ Καρντοσο θα ηταν 0-2 ηδη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αν αυτο ειναι εμεση παραδοχη, οτι χωρις Μεσι τα κυβικα της Μπαρτσελονα ειναι αυτα που βλεπουμε σημερα, τοτε πασο. Δεν δικαιουται να εχει αυτην την εικονα μεσα στην εδρα της απεναντι σε μια Μπενφικα με 20χρονα, επειδη δεν παιζει ο Μεσι...
MJBulls23 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αν αυτο ειναι εμεση παραδοχη, οτι χωρις Μεσι τα κυβικα της Μπαρτσελονα ειναι αυτα που βλεπουμε σημερα, τοτε πασο. Δεν δικαιουται να εχει αυτην την εικονα μεσα στην εδρα της απεναντι σε μια Μπενφικα με 20χρονα, επειδη δεν παιζει ο Μεσι... ???? What? Δεν βλεπεις το παιχνιδι και ποιους εχει μεσα η Μπαρτσελονα? Αν επαιζε ο Μεσι θα ηταν 3-2 αλλά αυτο σημαινει τι? Αν επαιζαν Ινιεστα-Τσαβι-Φαμπρεγκας-Πικε-Αλβες-Μπουσκετς και τα λοιπα τοτε το σκορ θα ηταν 5-0 αν θελαμε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ???? What? Δεν βλεπεις το παιχνιδι και ποιους εχει μεσα η Μπαρτσελονα? Αν επαιζε ο Μεσι θα ηταν 3-2 αλλά αυτο σημαινει τι? Αν επαιζαν Ινιεστα-Τσαβι-Φαμπρεγκας-Πικε-Αλβες-Μπουσκετς και τα λοιπα τοτε το σκορ θα ηταν 5-0 αν θελαμε. Θα ηταν 3-2 με τον Μεσι και 5-0 με τους αλλους επειδη το λες εσυ εντωμεταξυ. Για ματς που το γηπεδο εδω και 50 λεπτα κατηφοριζει και δεν εχει βγει καθολου μπροστα η Μπαρτσελονα και με μια Μπενφικα που αν μη τι αλλο παιζει πολυ καλη μπαλα μεσα στο Καμπ Νου. Αν τα αυθαιρετα συμπερασματα ψαχνουν ορισμο μολις τον βρηκαν.
kirileman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ήμουν σίγουρος ότι σε αυτό το αδιάφορο κωλοπαίχνιδο θα συνέβαινε κάτι κακό...
alexis333 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια τι επαθε ? Δεν εχει φωνη εδω που ειμαι. Τι ειπανε ?
gas83 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 για αυτο δεν πρεπει να παιζει σε αυτα τα αδιαφορα ματς γαμω το κερατο μου μεσα. να πανα γαμ..ουν και τα ρεκορ. ο μεσσι δεν βγαινει ευκολα αν δεν ειναι κατι σοβαρο.ελπιζω να κανω λαθος
MJBulls23 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Τραγικο. Οταν ο Μεσι εχει τεοια εκφραση πονου ειναι 1 μηνα τουλαχιστον εξω. :( Αλλα φοβαμαι ρηξη χιαστου. Οταν λυγιζει ετσι το γονατο.... ΠΑΕΙ! 4-6 μηνες. Θα ηταν 3-2 με τον Μεσι και 5-0 με τους αλλους επειδη το λες εσυ εντωμεταξυ. Με δουλευεις? ΑΝ επαιζε ο Οσκαρ Καρντοσο θα ηταν 0-2 ηδη Πρωτα λες ΑΝ επαιζε ο ταδε ΘΑ ηταν το σκορ 0-2 και μετα με "κατηγορεις" οτι κανω προβλεψεις!!!!! Μόνο εσυ δικαιουσαι να κάνεις προβλεψεις και να λες ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ πραγματα μαλλον ε? Για ματς που το γηπεδο εδω και 50 λεπτα κατηφοριζει και δεν εχει βγει καθολου μπροστα η Μπαρτσελονα και με μια Μπενφικα που αν μη τι αλλο παιζει πολυ καλη μπαλα μεσα στο Καμπ Νου. Αν τα αυθαιρετα συμπερασματα ψαχνουν ορισμο μολις τον βρηκαν. Τσαβι, Ινιεστα, Φαμπρεγκας, Μεσι, Πικε, Μπουσκετς, Αλβες, Αλμπα, κλπ, κλπ δεν επαιζαν. Οταν επαιζαν ηταν 0-2 εκτός εδρας για πλακα. Αντε πες μου εσυ οτι θα ηταν ιδια η εικονα εδω μεσα αν επαιζαν....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Οπως φαινεται στο ριπλει, η δεν εχει τιποτα η μιλαμε για ριξη χιαστων. Αλλο ενδεχομενο απο αυτη τη φαση μου μοιαζει δυσκολο. Μιτζιμπουλς δεντηνπαλευεις αγορινα μου. Εγω μιλησα βαση της εικονας του παιχνιδιου ως εκεινη τη στιγμη και ειπα το απλο οτι αν ηταν μεσα ο Καρντοσο που τελειωνει φασειςμθα ειχαμε και σκορ(λογικη σκεψη) κι εσυ μου απαντας οτι θα ηταν 3 τα γκολ της Μπαρτσελονα με 1 παιχτη και 5 με αλλους 4. Αυθαιρετα αγνοωντας την εικονα της Μπενφικα και του παιχνιδιου γενικοτερα.
MJBulls23 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Οπως φαινεται στο ριπλει, η δεν εχει τιποτα η μιλαμε για ριξη χιαστων. Αλλο ενδεχομενο απο αυτη τη φαση μου μοιαζει δυσκολο. Μπορει να ειναι και ρηξη εσω πλαγιου συνδεσμου. 3 περιπτωσεις δηλαδη, ελπιζουμε το τιποτα γιατι αλλιως..... Μιτζιμπουλς δεντηνπαλευεις αγορινα μου. Εγω μιλησα βαση της εικονας του παιχνιδιου ως εκεινη τη στιγμη και ειπα το απλο οτι αν ηταν μεσα ο Καρντοσο που τελειωνει φασειςμθα ειχαμε και σκορ(λογικη σκεψη) κι εσυ μου απαντας οτι θα ηταν 3 τα γκολ της Μπαρτσελονα με 1 παιχτη και 5 με αλλους 4. Αυθαιρετα αγνοωντας την εικονα της Μπενφικα και του παιχνιδιου γενικοτερα. Μα η εικονα της Μπενφικα εξαρταται απο το ποιοι θα επαιζαν απο την Μπαρτσελονα. Αν επαιζαν οι βασικοι η εικονα της Μπενφικα δεν θα ηταν αυτη(λογικη σκεψη) και θα εχανε για πλακα(επισης λογικη σκεψη).
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλά εντάξει, ακόμα και σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού η Μπαρτσελόνα θα επιβιώσει και χωρίς τον Μέσι. Το πιστεύω αυτό. Μακάρι να μην έχει κάτι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Η λογικη σκεψη ειναι οτι το ματς θα ειχε αλλη εικονα, αλλα οχι οτι θα ηταν 5-0 σε ενα ημιχρονο... ουτε τετοια διαφορα δυναμικοτητας υπαρχει, ουτε η Μπαρτσελονα εχει τετοια αποδοση φετος, ουτε η Μπενφικα εδειξε σημερα ομαδουλα για 5 γκολακια σε 1 ημιχρονο. Τηλεμαχε το προβλημα -αν εχει τραυματιστει σοβαρα- δεν ειναι η Μπαρτσελονα, αλλα το ποσο πισω θα παει ο ιδιος ο παιχτης (παρε το παραδειγμα του Βιγια χωρις να λεω οτι ο Μεσι θα εχει την ιδια πτωση. Πτωση ομως θα εχει ανεπανορθωτη αν ο τραυματισμος ειναι σοβαρος).
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω είστε άδικοι, απόψε δεν έπαιξαν καν τα δεύτερα, αλλά οι περισσότεροι ήταν τα παιδιά της Μπάρτσα Β' εκτός απο Πουγιόλ και Βίγια που είναι στην πρώτη ομάδα.
gas83 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλά εντάξει, ακόμα και σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού η Μπαρτσελόνα θα επιβιώσει και χωρίς τον Μέσι. Το πιστεύω αυτό. Μακάρι να μην έχει κάτι. αυτα τα ελαχιστα παιχνιδια που δεν εχει παιξει ο λεο τα τελευται χρονια ακομα και με ολους τους βασικους μεσα τα εχεις παρακολουθησει? γιατι εγω οσα εχω δει με το ζορι τα κερδιζαμε. αν εχει κατι σοβαρο ξεχνα το champions league. η ομαδα πεφτει αυτοματα μια κλαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα