Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή ο Τουρέ, ο Μάρκεζ, ο Ανρι και ο Αμπινταλ είναι χειρότεροι από Στάνκοβτις , Μουνταρι, Κίβου και Μπαλοτέλι;

Έχεις δει τον Ανρί καθόλου φέτος; Έχει 3 γκολ όλη τη χρονιά και φεύγει πακέτο για USA το καλοκαίρι. Τελειωμένος.

Ο Τουρέ είναι αμ. χαφ, ο Μάρκεζ σέντερ μπακ και ο Αμπιντάλ αμυντικογενές αριστερό μπακ. Τρομερές λύσεις σε ματς που χρειάζεσαι δημιουργία και γκολ...

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Συμφωνώ. Ο πάγκος μας είναι για κλάμματα. Ο αντίστιχος της Ίντερ είναι υπερπλήρης. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η κούραση απο το λεωφορείο, αλλά η κούραση απο το ολόγυμνο ρόστερ φάνηκε μετά τον Γενάρη. Κάτι που φώναζα μερικές σελίδες πριν.

Έχεις δει τον Ανρί καθόλου φέτος; Έχει 3 γκολ όλη τη χρονιά και φεύγει πακέτο για USA το καλοκαίρι. Τελειωμένος.

Ο Τουρέ είναι αμ. χαφ, ο Μάρκεζ σέντερ μπακ και ο Αμπιντάλ αμυντικογενές αριστερό μπακ. Τρομερές λύσεις σε ματς που χρειάζεσαι δημιουργία και γκολ...

Οι πάγκοι των 2 ομάδων:

Córdoba

Stanković

Muntari

Materazzi

Chivu

Balotelli

Márquez

Krkić

Henry

Milito

Abidal

Touré

Που φαίνεται ότι η Ιντερ είναι υπερπλήρης και η Μπαρτσελόνα χωρις πάγκο; Έχει λίγο καλύτερες επιλογές στην άμυνα η Ιντερ και επιθετικά η Μπαρτσελόνα.

Αν στράβωνε το παιχνίδι για την Ιντερ οι μόνες λύσεις ήταν Μπαλοτέλι και και Στανκοβιτς. Η Μπαρτσελόνα είχε Ανρι, Κρικιτς και Τουρε (για πιο δημιουργικό αμ. χαφ απο Κεϊτα). Αν ξέρεις πολλές ομάδες (πλην Ρεαλ) που έχουν καλύτερες εναλλακτικες στο παγκο ενδιαφέρομαι να τις μάθω.

Δημοσ.

Εγω ακομα απορω πως πηγαν και δωσαν ενα τρελο εργαλειο οπως ο Ετο στην Ιντερ και επισης δωσαν και 40εκ. για να παρουν τον Ιμπραιμοβιτς ...

Δε το χωραει ο νους μου ρε γαμωτο που δωσαμε τον Ετο για τον κορδελακια ( παιδι χωρις νευρο που λεμε και στο χωριο μου )και δωσαμε και 30-40μυρια ...

Ακομα και σκετη ανταλαγη να γινοταν χωρις χρηματα και παλι δε συμφερε τη Μπαρτσα ...

Και απο πανω δωσαμε και λεφτα ....

Θα πηδηχτω απ το παραθυρο ρε γαμωτο ... :mad:

Δημοσ.

izerman76, οι 3 πρώτοι στην λίστα της Μπάρτσα είναι για κλάματα. Οι υπόλοιποι είναι αμυντικογενείς παίκτες χωρίς ίχνος δημιουργίας.

Στάνκοβιτς, Μουντάρι, Μπαλοτέλι αντίθετα είναι επιθετικογενείς και παίκτες "σκυλιά".

Δημοσ.
Εγω ακομα απορω πως πηγαν και δωσαν ενα τρελο εργαλειο οπως ο Ετο στην Ιντερ και επισης δωσαν και 40εκ. για να παρουν τον Ιμπραιμοβιτς ...

Δε το χωραει ο νους μου ρε γαμωτο που δωσαμε τον Ετο για τον κορδελακια και δωσαμε και 30-40μυρια ...

Ακομα και σκετη ανταλαγη να γινοταν χωρις χρηματα και παλι δε συμφερε τη Μπαρτσα ...

+1 :P

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Ο Τουρέ είναι αμ. χαφ' date=' ο Μάρκεζ σέντ[/quote']

Οι πάγκοι των 2 ομάδων:

Córdoba

Stanković

Muntari

Materazzi

Chivu

Balotelli

Márquez

Krkić

Henry

Milito

Abidal

Touré

Που φαίνεται ότι η Ιντερ είναι υπερπλήρης και η Μπαρτσελόνα χωρις πάγκο; Έχει λίγο καλύτερες επιλογές στην άμυνα η Ιντερ και επιθετικά η Μπαρτσελόνα.

Αν στράβωνε το παιχνίδι για την Ιντερ οι μόνες λύσεις ήταν Μπαλοτέλι και και Στανκοβιτς. Η Μπαρτσελόνα είχε Ανρι, Κρικιτς και Τουρε (για πιο δημιουργικό αμ. χαφ απο Κεϊτα). Αν ξέρεις πολλές ομάδες (πλην Ρεαλ) που έχουν καλύτερες εναλλακτικες στο παγκο ενδιαφέρομαι να τις μάθω.

Chelsea!!

Γραφω ελληνικα

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Απλά στη Barcelona πήγε στραβά το παιχνίδι και δεν είχε λύσεις στον πάγκο.

Και ναι η Chelsea ας πούμε είχε έναν Cole κι έναν Kalou (στο ματς με Ίντερ) που δεν είναι τίποτα παιχταράδες αλλά τουλάχιστον είναι παίχτες με ταχύτητα που θα πάρουν τη μπάλα και θα βγάλουν και μια σέντρα.

Ακόμα κι ο Jeffren να υπήρχε σήμερα μπορεί να έπαιρνε λεπτά.

Δε το χωραει ο νους μου ρε γαμωτο που δωσαμε τον Ετο για τον κορδελακια ( παιδι χωρις νευρο που λεμε και στο χωριο μου )και δωσαμε και 30-40μυρια ...

Ρε συ τώρα θα την πληρώσει ο Ibrahimovic; Μη γίνεσαι Σωτηρακόπουλος. Πήρε καμιά μπαλιά της προκοπής; Ο Ετό που ήταν πέρσι στα ματς με Chelski;

Έβγαλε και μια ωραία μπαλιά στο πρώτο, στον Pedro. Δεν λέω ότι ήταν καλός αλλά και ποιος ήταν;

Επεξ/σία από VAssassin
Δημοσ.
Είπα εγώ τέτοιο πράγμα;

Ρε συ τώρα θα την πληρώσει ο Ibrahimovic; Μη γίνεσαι Σωτηρακόπουλος. Πήρε καμιά μπαλιά της προκοπής; Ο Ετό που ήταν πέρσι στα ματς με Chelski;

Έβγαλε και μια ωραία μπαλιά στο πρώτο, στον Pedro. Δεν λέω ότι ήταν καλός αλλά και ποιος ήταν;

Δε το λεω για σημερα μονο ....

Ξερεις την αποψη μου ....

:-)

Δημοσ.

Είπαμε αν δεν έχεις γιοσού μέσα στο Μιλάνο διπλό δεν κάνεις. Τι να λέμε τώρα το παιδί έχει στραβή μύτη και βλέπει πολύ γηπεδο.

Δημοσ.

Η μόνη προυπόθεση είναι να γίνουν σωστές μεταγραφές και να μην μείνει η ομάδα γυμνή όπως φέτος. Άντε να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα τώρα, είναι κρίμα να μείνει άτιτλη αυτή η ομάδα.

Δημοσ.

Σε μεγαλο επιπεδο δε πας πουθενα με Ιμπραιμοβιτς ..

Τελειωμενα πραγματα ....

Εκει που σε κλεινουν οι αντιπαλοι ο Ιμπρα δε κανει βημα ....

Μονο αν βρει τεραστιους χωρους οπως με την Αρσεναλ και να εχει Ινιεστα και Τσαβι να του βγαζουν μπαλιες λουκουμι γινεται κατι ...

Επισης η απουσια του Ινιεστα ηταν καταλυτικη ....

Δημοσ.
Σε μεγαλο επιπεδο δε πας πουθενα με Ιμπραιμοβιτς ..

Τελειωμενα πραγματα ....

Εκει που σε κλεινουν οι αντιπαλοι ο Ιμπρα δε κανει βημα ....

Μονο αν βρει τεραστιους χωρους οπως με την Αρσεναλ και να εχει Ινιεστα και Τσαβι να του βγαζουν μπαλιες λουκουμι γινεται κατι ...

Επισης η απουσια του Ινιεστα ηταν καταλυτικη ....

Ελα ρε μαν,εγω ρεαλ ειμαι αλλα ο ζλαταν ξερει απειρη μπαλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...