Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλάξτε κουβέντα.

Για ποιο λογο?

Τι να κατσεις να βρεις ρε συ..

Δεν υπαρχει ευνοια της μπαρτσα σε κανενα αγωνα ισα ισα που βλεπεις ασυλια απο μικρες ομαδες μεσα στο καμπ και να ριχνουν ανελεητο ξυλο χωρις να βγαινει καρτα.

http://www.soccerway...club-barcelona/

Αποψη σου,αποψη μου.Οσο για το οτι δεν υπαρχει ευνοια της μπαρτσα σε κανενα αγωνα νταξει,μην παμε στο αλλο ακρο.Ακομα και στην ευρωπη εχετε ευνοηθει εξοφθαλμα απεναντι σε μεγαλες ομαδες οπως chelsea.

Καποια στιγμη,συντομα,θα ποσταρω φασεις που ευνοηθηκε η μπαρτσελονα αμα υπαρχουν στο youtube.

Δημοσ.

Δεν ειδαμε κατι καινουριο στο 5-4, επι της Λα Κορουνια, οποτε απλως ας επαναλαβουμε τα γνωστα:

- Ο Βαλντες ειναι ενας κακος-προς-μετριος τερματοφυλακας που απλα ειχε την τυχη να γεννηθει Καταλανος. (Μακαρι να βγει απο τις ακαδημιες κανενας νεος μετριος τερματοφυλακας γιατι αγορα τερματοφυλακα ξεχαστε την)

- Ο Μασερανο ειναι ενας πολυ φιλοτιμος αμυντικογενης μεσος που δεν μπορει να ανταπεξελθει ως αμυντικος. (μακαρι να επιστρεψει ακμαιος ο Αμπινταλ)!

- Επιτελους, με τον Ζ. Αλμπα, αποκτησαμε ενα σοβαρο μπακ.

- Ο Σεσκ, βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση και συνεργαζεται πολυ καλα με τον Μεσι.

- Στις ψηλες μπαλες το ποσοστο της αμυνας μας, στα ντουζενια του, αγγιζει το 30%.

- Οτι ο Μεσι αποτελει θειο δωρο προς την ανθρωποτητα!

Αποριες: Που εχει χαθει ο Κουενκα;

Γιατι ο Φοντας δοθηκε δανεικος στη Μαγιορκα και δεν δοκιμαστηκε, ελλειψη αμυντικων;

Δημοσ.

Δεν ειδαμε κατι καινουριο στο 5-4, επι της Λα Κορουνια, οποτε απλως ας επαναλαβουμε τα γνωστα:

1. Ο Βαλντες ειναι ενας κακος-προς-μετριος τερματοφυλακας που απλα ειχε την τυχη να γεννηθει Καταλανος. (Μακαρι να βγει απο τις ακαδημιες κανενας νεος μετριος τερματοφυλακας γιατι αγορα τερματοφυλακα ξεχαστε την)

2. Ο Μασερανο ειναι ενας πολυ φιλοτιμος αμυντικογενης μεσος που δεν μπορει να ανταπεξελθει ως αμυντικος. (μακαρι να επιστρεψει ακμαιος ο Αμπινταλ)!

3. Επιτελους, με τον Ζ. Αλμπα, αποκτησαμε ενα σοβαρο μπακ.

4. Ο Σεσκ, βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση και συνεργαζεται πολυ καλα με τον Μεσι.

5. Στις ψηλες μπαλες το ποσοστο της αμυνας μας, στα ντουζενια του, αγγιζει το 30%.

6. Οτι ο Μεσι αποτελει θειο δωρο προς την ανθρωποτητα!

Αποριες: Που εχει χαθει ο Κουενκα;

Γιατι ο Φοντας δοθηκε δανεικος στη Μαγιορκα και δεν δοκιμαστηκε, ελλειψη αμυντικων;

1. Ένα ενδιαφέρον άρθρο: Δεν τα παράγει όλα… η Μασία . Άποψή μου είναι, πως πρέπει άμεσα να προβούμε σε αγορά κάποιου καλού και νεαρού τερματοφύλακα, για να νιώθει έστω την πίεση, και γιατί όχι να βελτιωθεί. Δεν είναι δυνατόν οι περισσότερες φάσεις των αντιπάλων να καταλήγουν σε facepalm. Barça είσαι.

2. Αν ο Μασεράνο, δεν παίξει άμυνα, που θα παίξει; Η θέση του αμυντικού χαφ, είναι καπαρωμένη για πολλά χρόνια.

3. Αν και τα πάει καλά, είμαι σίγουρος πως μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

4. Οι ευκαιρίες που του δίνονται, δείχνει να τις "αρπάζει από τα μαλλιά", και είναι ένας ευχάριστος "πονοκέφαλος" για τον Τίτο.

5. Εφόσον η ομάδα παίζει με κάτω την μπάλα, κάτι πρέπει να θυσιάσεις. Ή θα έχεις κοντούς και γρήγορους, ή ψηλούς και πιο αργούς. Εκτός αν θες να θυσιάσεις την αντοχή.

6. Νταξ, καλός είναι :lol:

Για τις απορίες, φαίνεται πως ο Τίτο, έχει άλλα πράματα στο μυαλό του από τον Πεπ. Για τον Κουένκα, η μόνη εξήγηση (εκ του ασφαλούς) που μπορώ να δώσω, είναι η μη ικανοποίηση του προπονητή στις προπονήσεις. Για τον Φοντάς, νταξ, δεν τον πολυείδαμε με την πρώτη ομάδα, αλλά καλό θα είναι να πάρει κάποια παιχνίδια. Αν στο "αγροτικό" του τα πάει καλά, του χρόνου μπλαουγκράνα θα φορά.

Δημοσ.

Προφανώς ο Κουένκα δεν παίζει λόγο Τέγιο. Και όχι άδικα. Ο Τέγιο πιστεύω αν σοβαρευτεί και δεν κουράζει την μπάλα τόσο, έχει star potential. Και τον απαιραίτητο τσαμπουκά έχει, και το "ψώνιο" που φαίνεται στις εκφράσεις του, και όλα. Χρειάζεται μια τέτοια βεντέτα η ομάδα που να ξεφεύγει λίγο απο το σύστημα. Προσωπικά τον πιστεύω πολύ.

Υ.Γ: Η πτώση της απόδοσης του Σέσκ απο τον δεύτερο γύρο πέρσυ μέχρι την φετινή του επανάκαμψη ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας. Είναι φοβερός παίκτης και θα βοηθήσει πολύ φέτος αν παραμείνει σταθερός.

Δημοσ.

ξερουμε πιθανη ενδεκαδα για αποσπερου;

επισης κανα sopcast-οκαναλο για να του δουμε...;;;

θεεεεεεεενκς!

Δημοσ.

μιλαμε ειναι θανατος τα φαουλ του κοντου. 2 εχει βαρεσει και εχουν παει πολυ καλα..

Δημοσ.

Εγώ δεν είδα την μπάλα.

Εγώ δε βλέπω το ματς, παίζω με την καινούρια μου 7970m. Αλλά αφού μπήκε το 1-1, μάλλον θα δω το βου ημίχρονο.

Δημοσ.

πωπωπωπωπωπω αγια τριαδα... αγια τριαδα.......... ειδικα τσαβι-ινιεστα... πωπωπωπωπω κι εγω δεν την ειδα την μπαλα και ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ το stream................................

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ! Εχει καταντησει ανεκδοτο αυτο με την αμυνα. 1 φαση ενα γκολ, δεχτηκαμε ξανα!

Ας ανεβασουν ξερω γω 2 στοπερ απο την Μπαρτσελονα-Β', δεν γινεται να συνεχιστει αυτο με Μασερανο και λοιπους μη-στοπερ που παιζουν στοπερ και που 4 στις 5 φορες που παει η μπαλα μεγαλη περιοχη μπαινει γκολ. :eek: :-(

Εγώ δε βλέπω το ματς, παίζω με την καινούρια μου 7970m. Αλλά αφού μπήκε το 1-1, μάλλον θα δω το βου ημίχρονο.

Tι ειναι η 7970m?

Α και ο Κουενκα ειναι τραυματιας εδω και καιρο απο οσο ξερω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...