Rabican Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 εγω προσωπικα παρακολουθω οσο πιο συχνα μπορω αγωνες της μπαρτσα. και ως υποστηρικτης της μπορω να δεχτω και να κανω κριτικη σε οποια αποτελεσματα φερνει. περσυ μπορει να αδικηθηκε απο τη βαθμολογια, αλλα ως βασικη αιτια της κακης χρονιας θεωρω αφενος τη γκαντεμια (ολοι θυμομαστε τι εγινε στους αγωνες με την τσελσι, οπου αν περναγαμε και σηκωναμε ΤσουΛου μια χαρα θα τελειωνε η χρονια) και τα πειραματα του πεπ στην αμυνα με το 3-4-3. Παντως κοινος παρονομαστης και των 2 αυτων χρονιων (περσυ και φετος) ειναι πως εχουμε ιδιαιτερα ασταθη αμυνα, κατι που για ομαδα μεγεθους και χρηματων οπως της Μπαρτσα, δεν επιτρεπεται. Εαν δεν διαφαινεται καποιο αστερακι απο την ακαδημια, τοτε λεφτα εχουν να παρουν παιχτη. αντι να δινουν 30αρες και 40αρες για μεσους, καλυτερα να δωσουν μια 40αρα για καποιον σεντερ μπακ, γιατι ο αρχηγος γερασε...
linkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αν ειναι να λες ο,τι να'ναι κυριολεκτικα γιατι δεν το κάνεις με ακομα χειροτερο τροπο? Επρεπε να πεις οτι πηραμε 6-7 παιχνιδια απο φαλτσοσφυριγματα και γκολ οφσαιντ. Λοιπον ή θα αναφερεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε ποια 3-4 παιχνιδια αναφερεσαι και σε ποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ φασεις ή η παραπανω προταση σου αυτοματως οριζεται ως ανουσια, λανθασμενη, προβοκατορικη και παντελως αχρηστη. Επισης εως οτου αναφερεις για ποια παιχνιδια αναφερεσαι η προταση σου πραγματι ειναι ανουσια, ασαφης, προβοκατορικη, αχρηστη και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ διοτι ολα αυτα που λες εγιναν πιθανοτατα στον υπνο σου γιατι εγω προσωπικα δεν τα ειδα. Στο χερι σου ειναι να με διαψευσεις αναφεροντας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε ποια 3-4 παιχνιδια αναφερεσαι και σε ποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ φασεις οπου η Μπαρτσελονα πηρε τους 3 βαθμους λογω φαλτσοσφυριγματων και λογω λανθασμενων υποδιεξεων οφσαιντ. Σημασια εχουν τα στατιστικα. Η ποσοτητα δηλαδη. Εαν η μια ομαδα ευνοειται συνεχως ενω η αλλη ευνοηθηκε μια φορα τοτε ναι μεν εχουμε ευνοια και των 2 αλλά δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Η μια ευνοειται πολυ πιο πολυ. Και η Ρεαλ ευνοειται πολυ και της χαριζουν καρτες συνεχως για αντικανονικα μαρκαρισματα, οπως παιρνει συνεχως και τα σπορια που λεμε. Επισης δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι η Μπαρτσελονα ευνοηθηκε φετος. Μαλλον το αντιθετο βλεπω. Οπως ειμαι 100% σιγουρος οτι περυσι ισα ισα αδικηθηκε σε 3 ματς κοστιζοντας της 4 βαθμους(ή και 5), την στιγμη που η διαφορά απο την Ρεαλ ηταν 7 βαθμοι(ή 6 δεν θυμαμαι) και υπηρχε και το μεταξυ μας παιχνιδι. χαχαχα.Σιγα φιλε μου θα μου παθεις τιποτα!Δεν χρειαζεται να γραψεις ακριβως το ιδιο πραγμα 2 φορες για να το καταλαβω. Επισης το να χαρακτηριζεις αποψη πανω στο ποδοσφαιρο ως ''ανουσια, λανθασμενη, προβοκατορικη και παντελως αχρηστη '' ειναι λιγο αστειο!χαλαρωσε ρε ψιλε,για μπαλα μιλαμε,δεν σου εβρισα το σπιτι! Εχω ολη την καλοσυνη να κανω αυτο που μου ζητησες αλλα πρωτα θα πρεπει να μου απαντησεις μια ερωτηση για να δω αν αξιζει να ασχοληθω.Εσυ πιστευεις οτι η μπαρτσελονα δεν ευνοειται καθολου απο την διαιτησια? Αν παραδεχεσαι οτι ευνοειται σε ποιο ποσοστο ευνοειται συγκριτικα με την ρεαλ πχ?10%?30%?70%? ποσο?? (Αν θες γραψε μου και το προγραμμα αγωνων της μπαρτσελονα μεχρι στιγμης στο πρωταθλημα γιατι ψιλοβαριεμαι να ψαχνω) ακομα γραφεις αυτο "Και η Ρεαλ ευνοειται πολυ και της χαριζουν καρτες συνεχως για αντικανονικα μαρκαρισματα, οπως παιρνει συνεχως και τα σπορια που λεμε.'' Με ειδες πουθενα να λεω το αντιθετο?Μηπως ειπα οτι η ρεαλ δεν ευνοειται? Σιγα φιλε μου θα μου παθεις τιποτα!Δεν χρειαζεται να γραψεις ακριβως το ιδιο πραγμα 2 φορες για να το καταλαβω. Πιανουν τοπο τελικα οι κλαψες.. Περυσι η Μπαρτσελονα εχασε πρωταθλημα απο διαιτησια και κανεις δεν ειπε τιποτα. Αληθεια παρακολουθειτε αγωνες της Μπαρσα η τα λετε ετσι για να περναει η ωρα? αχαχα,εσυ μιλας για κλαψα και κλαις ο ιδιος στο ποστ σου! epic!!! Ξαναγραφω λοιπον τι εννοω μηπως και το πιασετε.Και η ρεαλ ευνοειται,και η μπαρτσελονα ευνοειται και ολες οι μεγαλες ομαδες σε ολα τα μεγαλα πρωταθληματα ευνοονται.Οποιος πιστευει το αντιθετο να παει να γινει ματατζης.
Sred Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Iinkinp..Γραφεις αστεια πραγματα και δυστυχως για εσενα την κλαψα την εχεις εσυ. Τα epic αλλου..
kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Επειδή πέρυσι δεν έχασα σχεδόν αγώνα (και των δυο), μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έχει ξαναματαγίνει τέτοια αλλοίωση πρωταθλήματος. Κάθε Κυριακή είχαμε σφυρίγματα υπέρ της Ρεάλ και ταυτόχρονα κατά της Μπάρτσα. Αυτό το "τρένο" που όλοι είδαμε από την Ρεάλ ήταν αποτέλεσμα δύο πραγμάτων (που ουσιαστικά είναι ένα): α) η προκλητική ανοχή στο αντιαθλητικό παιχνίδι συγκεκριμένων παιχτών της και β) σφυρίγματα υπέρ της Ρεάλ σε σημαντικές φάσεις σε όλο το 90λεπτο. Ουσιαστικά, πέρυσι η Ρεάλ το πήρε με "προεδρικό διάταγμα", το έχει ξανακάνει και θα το ξανακάνει.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ένα γκόλ οφσαϊντ του Μέσι στην Παμπλόνα βάλαμε και μας τα έχουν κάνει τσουρέκια...
kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Το χειρότερο είναι άλλο. Για τους οπαδούς της Ρεάλ, η ασυλία στον Πέπε και τον κάθε Πέπε της ομάδας τους, αποτελεί "κεκτημένο". Αν προσπαθήσεις να τους το στερήσεις, αντιδρούν, διαμαρτύρονται. Εν τέλει, αν δεν ευνοηθούν, αισθάνονται αδικημένοι!
demessakis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Το χειρότερο είναι άλλο. Για τους οπαδούς της Ρεάλ, η ασυλία στον Πέπε και τον κάθε Πέπε της ομάδας τους, αποτελεί "κεκτημένο". Αν προσπαθήσεις να τους το στερήσεις, αντιδρούν, διαμαρτύρονται. Εν τέλει, αν δεν ευνοηθούν, αισθάνονται αδικημένοι! Φήμες λένε πως στον λογαριασμό του στο facebook, αντί για "Poke" (=σκούντημα), γράφει "Tackle".
Sred Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Το χειρότερο είναι άλλο. Για τους οπαδούς της Ρεάλ, η ασυλία στον Πέπε και τον κάθε Πέπε της ομάδας τους, αποτελεί "κεκτημένο". Αν προσπαθήσεις να τους το στερήσεις, αντιδρούν, διαμαρτύρονται. Εν τέλει, αν δεν ευνοηθούν, αισθάνονται αδικημένοι! Οι εποχες Φρανκο περασαν που επερναν τα πρωταθληματα σαν χριστουγεννιατικα δωρα.Αυτο να τους λες.
linkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Iinkinp..Γραφεις αστεια πραγματα και δυστυχως για εσενα την κλαψα την εχεις εσυ. Τα epic αλλου.. Αν θες να πεις κατι,πες κατι που εχει νοημα.Μην ποσταρεις ασκοπα. Ειπα εγω οτι η ρεαλ ειναι καλυτερη?Οχι,η μπαρτσελονα ειναι καλυτερη και μαλιστα τα τελευταια 4-5 χρονια. Ειπα εγω οτι ο ροναλντο ειναι καλυτερος?Οχι,ο μεσσι ειναι καλυτερος. Ειπα εγω οτι η ρεαλ δεν ευνοειται και ευνοειται η μπαρτσελονα?Οχι,και η ρεαλ ευνοειται και μαλιστα περισσοτερο απο την μπαρτσελονα. Τωρα εσυ αμα τα παραπανω τα εκλαμβανεις ως κλαμα ή οτιδηποτε παρομοιο,εχεις σοβαρο προβλημα φιλαρακο.
Sred Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αν θες να πεις κατι,πες κατι που εχει νοημα.Μην ποσταρεις ασκοπα. Σωστα,με το να ποσταρω απαντωντας σου ειναι κατι ασκοπο που οντως δεν εχει νοημα. Καλη συνεχεια λοιπον.
linkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Να απαντας κατι που εχει νοημα. Οταν παραδεχομαι οτι η μπαρτσελονα ειναι καλυτερη ομαδα με καλυτερους παικτες και η ρεαλ ευνοειται περισσοτερο και το μονο που εχεις να πεις ειναι κλαψα και λοιπες γραφικοτητες τοτε αστο. καλη συνεχεια.
Sred Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Που εγραψες οτι η Μπαρτσελονα ειναι καλυτερη ομαδα?Και που ειδες εσυ τα φαλτσοσφυριγματα που πηρε? Το να λεμε κατι ετσι απλα χωρις αποδειξεις δεν λεει τιποτα φιλε μου Πες μου σε ποια ματς ευννοηθηκε η Μπαρσα φετος γιατι ποιο πανω αυτο ανεφερες.
linkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Εδω ''Ειπα εγω οτι η ρεαλ ειναι καλυτερη?Οχι,η μπαρτσελονα ειναι καλυτερη και μαλιστα τα τελευταια 4-5 χρονια.'' Και οταν βλεπεις οτι μπαινω και κανω πρωτο ποστ και λεω οτι ο μεσσι ειναι καλυτερος και πως η ρεαλ ευνοειται μπορεις να καταλαβεις πως εδω μεσα δεν μπηκα ουτε για να τρολαρω ουτε για να πικαρω. Ακομα οταν βλεπεις οτι γραφω ΄΄Ειπα εγω οτι η ρεαλ ειναι καλυτερη?Οχι,η μπαρτσελονα ειναι καλυτερη και μαλιστα τα τελευταια 4-5 χρονια. Ειπα εγω οτι ο ροναλντο ειναι καλυτερος?Οχι,ο μεσσι ειναι καλυτερος. Ειπα εγω οτι η ρεαλ δεν ευνοειται και ευνοειται η μπαρτσελονα?Οχι,και η ρεαλ ευνοειται και μαλιστα περισσοτερο απο την μπαρτσελονα.'' μπορεις να καταλαβεις οτι δεν φοραω οπαδικα γυαλια και ξερω να αναγνωριζω καποια πραγματα.Δεν ειμαι ο τελευταιος βλακας που θα σου πει 9 ch.l εγω εσυ ποσα ρε γατακι?Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω. Αν θες γραψε μου το προγραμμα της μπαρτσελονα στην primera division μεχρι στιγμης να ψαξω online να βρω στιγμιοτυπα να σου ποσταρω.Οπως καταλαβαινεις δεν ειμαι τοσο καμμενος ωστε να θυμαμαι ΑΚΡΙΒΩΣ σε ποια παιχνιδια ευνοηθηκε.
Sred Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Τι να κατσεις να βρεις ρε συ.. Δεν υπαρχει ευνοια της μπαρτσα σε κανενα αγωνα ισα ισα που βλεπεις ασυλια απο μικρες ομαδες μεσα στο καμπ και να ριχνουν ανελεητο ξυλο χωρις να βγαινει καρτα. http://www.soccerway...club-barcelona/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα