MJBulls23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 "Μαιμου" πεναλτι ε? Εμ τα ξερουμε αυτα. Αλλά βλεπω απο 0-3 εγινε 2-3. Προφανως η "υπέροχη" αμυνα μας φετος θα δωσει το στιγμα. Δεν προκειται να κανουμε τιποτα με τετοια αμυνα. 2-4 βλεπω τωρα. Κριμα που δεν το βλεπω. Νεα ασιστ του Φαμπρεγκας, νεο γκολ απο Μεσι.
Rabican Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 λολ μολις το ανοιξα το καρφωσε ο κοντος! να το κανω συνεχεια;;; χεχεχεχε πως παιζουμε;
kirileman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Διάολε, μια στο τόσο πρέπει να βγαίνω. Μου φτάνει να κερδίσουμε.
Rabican Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 και το λεγα οτι θα το φαμε... γ@μω.... το βαρεσε καλα ο φουστης. γωνια τελειως πηγε. και με 10 τωρα... παει ο μασερανο...! γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ηταν κιτρινη;
Rabican Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 κοντε κανε το θαυμα σου!!!!!!!!!!!!! φαουλ=πεναλτι!!
MJBulls23 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν βλεπω το παιχνιδι αλλά απο 0-3 να γινει 3-4 και να παιζουμε και με 10 πλεον, με τετοια αμυνα δεν πας πουθενα φετος.... Μπορει βεβαια η διαιτησια οπως λετε να ειναι τελειως για τα πανηγυρια κατα μας. Δεν ξερω. Αλλά αν δεν παρουμε το τριποντο τοτε μιλαμε για τραγωδια.
Andy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν βλεπω το παιχνιδι αλλά απο 0-3 να γινει 3-4 και να παιζουμε και με 10 πλεον, με τετοια αμυνα δεν πας πουθενα φετος.... Μπορει βεβαια η διαιτησια οπως λετε να ειναι τελειως για τα πανηγυρια κατα μας. Δεν ξερω. Αλλά αν δεν παρουμε το τριποντο τοτε μιλαμε για τραγωδια. η κοκκινη που τρωει ο μασερανο δεν υπαρχει..ο αλλος εχει κατεβασει το κεφαλι του μεχρι τον αγκωνα και ισα που τον ακουμπαει!(κραταω μια μικρη πισινη οταν το ξαναδω) κατα τα αλλα απο την ωρα που φαγαμε την κοκκινη οι αλλοι δεν εχουν πιασει μπαλα
Rabican Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 η κοκκινη που τρωει ο μασερανο δεν υπαρχει..ο αλλος εχει κατεβασει το κεφαλι του μεχρι τον αγκωνα και ισα που τον ακουμπαει!(κραταω μια μικρη πισινη οταν το ξαναδω) ακριβως την ιδια εντυπωση εχω κι εγω. αλλα σκεφτομαι μηπως δεν ειμαι αντικειμενικος.. κι εμενα ετσι μου φανηκε. κατεβασε το κεφαλι του πανω στον αγκωνα του μασερανο..
Rabican Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι εβαλε ο κοντος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Andy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 της πορνης γινεται... καλυτερο του αλμπα απο του μεσσι
Andy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 μετα και απο αυτην την κιτρινη στον μεσσι τι να πω..βλεπει οτι δεν ακουει ο μεσσι ουτε ο αλλος της ντεπορ αφου συνεχιζει και τον μαρκαρει και παει και του βγαζει κιτρινη..
Rabican Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 καρδιακους θελουν να μας κανουν... ουφ... παει κι αυτο.. παντως δεν ειναι εικονα αυτη. να τρωμε 4αρα απο τη ντεπορτιβο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα