Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Μαιμου" πεναλτι ε?

Εμ τα ξερουμε αυτα.

Αλλά βλεπω απο 0-3 εγινε 2-3.

Προφανως η "υπέροχη" αμυνα μας φετος θα δωσει το στιγμα. Δεν προκειται να κανουμε τιποτα με τετοια αμυνα.

2-4 βλεπω τωρα. Κριμα που δεν το βλεπω. :(

Νεα ασιστ του Φαμπρεγκας, νεο γκολ απο Μεσι.

Δημοσ.

λολ

μολις το ανοιξα το καρφωσε ο κοντος! να το κανω συνεχεια;;; χεχεχεχε πως παιζουμε;

Δημοσ.

και το λεγα οτι θα το φαμε...

γ@μω.... το βαρεσε καλα ο φουστης. γωνια τελειως πηγε.

και με 10 τωρα... παει ο μασερανο...! γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ηταν κιτρινη;

Δημοσ.

Δεν βλεπω το παιχνιδι αλλά απο 0-3 να γινει 3-4 και να παιζουμε και με 10 πλεον, με τετοια αμυνα δεν πας πουθενα φετος....

Μπορει βεβαια η διαιτησια οπως λετε να ειναι τελειως για τα πανηγυρια κατα μας. Δεν ξερω.

Αλλά αν δεν παρουμε το τριποντο τοτε μιλαμε για τραγωδια.

Δημοσ.

Δεν βλεπω το παιχνιδι αλλά απο 0-3 να γινει 3-4 και να παιζουμε και με 10 πλεον, με τετοια αμυνα δεν πας πουθενα φετος....

Μπορει βεβαια η διαιτησια οπως λετε να ειναι τελειως για τα πανηγυρια κατα μας. Δεν ξερω.

Αλλά αν δεν παρουμε το τριποντο τοτε μιλαμε για τραγωδια.

η κοκκινη που τρωει ο μασερανο δεν υπαρχει..ο αλλος εχει κατεβασει το κεφαλι του μεχρι τον αγκωνα και ισα που τον ακουμπαει!(κραταω μια μικρη πισινη οταν το ξαναδω)

κατα τα αλλα απο την ωρα που φαγαμε την κοκκινη οι αλλοι δεν εχουν πιασει μπαλα

Δημοσ.

η κοκκινη που τρωει ο μασερανο δεν υπαρχει..ο αλλος εχει κατεβασει το κεφαλι του μεχρι τον αγκωνα και ισα που τον ακουμπαει!(κραταω μια μικρη πισινη οταν το ξαναδω)

ακριβως την ιδια εντυπωση εχω κι εγω. αλλα σκεφτομαι μηπως δεν ειμαι αντικειμενικος.. κι εμενα ετσι μου φανηκε. κατεβασε το κεφαλι του πανω στον αγκωνα του μασερανο..
Δημοσ.

μετα και απο αυτην την κιτρινη στον μεσσι τι να πω..βλεπει οτι δεν ακουει ο μεσσι ουτε ο αλλος της ντεπορ αφου συνεχιζει και τον μαρκαρει και παει και του βγαζει κιτρινη.. :eek:

Δημοσ.

καρδιακους θελουν να μας κανουν... ουφ... παει κι αυτο..

παντως δεν ειναι εικονα αυτη. να τρωμε 4αρα απο τη ντεπορτιβο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...