Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτήσω γιατί δεν παίζει ο Toure στη θέση ενός εκ των Busquets και Keyta ;

Εντάξει ο Busquets ήταν απ' τους λίγους που διασώθηκαν, τουλάχιστον προσπαθούσε.

Busquets-Toure έπαιξαν με Espanyol αλλά δεν λειτουργεί γιατί έχουν μάθει να κάθονται και οι δύο στο βάθος και δεν συμμετέχουν στις επιθέσεις, δεν πατάνε περιοχή.

Τώρα θα μου πεις, θα ήταν χειρότερος ο Τουρέ απ'τον σημερινό Keita; Δύσκολο.

Γιατι η σημαδούρα που είχαμε μπροστά στο α' ημίχρονο? Αλλα να έχει τόσο επιθετικογενείς παίκτες και να κάνει ΜΙΑ αλλαγή των Αμπινταλ?

Εγω έχω εμπιστοσύνη για τη ρεβανς. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξανά η Μπαρτσελόνα τόσο χάλια

Η σημαδούρα αν έμενε μέσα θα το είχε καρφώσει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δες πόσες φορές βρέθηκε ο Πικέ σε θέση βολής και δεν ήξερε τι να κάνει.

Και ποιοι είναι οι επιθετικογενείς παίχτες που είχε και δεν έβαλε; Μόνο ο Bojan.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aν όπως λες "συγκρούονται" όταν παίζουν μαζί τότε, ναι, έχει λογική η μη χρήση του Toure γιατί, σήμερα ειδικά, ο Keita ήταν ο αδύναμος κρίκος. Για επαναληπτικό ξέρουμε αν θα παίξει ο Iniesta;

Διαφωνώ Tilemaxx..Γύρισε, νομίζω, σε ένα είδος 4-4-2 και ο μόνος που είχε να βγάλει ήταν ο Ibra που ήταν εκτός κλίματος σε όλο το ματς. Να βγάλει παίχτη από το κέντρο, Keita πχ, θα ήταν ρίσκο που μπορεί να κόστιζε παραπάνω από το 3-1. Henry δε βάζεις σε τέτοιο παιχνίδι, ειδικά στο τέλος που "τρώει η μύγα σίδερο" που λέει και ο Άλεξ :P

Οπότε δια της ατόπου νομίζω ότι καλά έκανε..

Ίσως.

Η ουσία είναι οτι ο Μουρίνιο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έσβησε στα ίσια την Μπαρτσελόνα. Του βγάζω το καπέλο. Μην ξεχνάμε και το πάθος των παικτών της Ίντερ. Έχουν να πάρουν CL εδω και 40 χρόνια.

Ο επαναληπτικός είναι δύσκολος αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Eπίσης μην ξεχνάμε ότι ο Ζοζέ είχε στον πάγκο λύσεις για όλα. Πρέπει να βγει ο Maicon, βάζω Chivu. Δεν πάει καλά αμυντικά ο Pandev, μπες Stankovic και αν ζορίσουν πολύ τα πράγματα θα βάλω Muntari. Αυτές τις πολυτέλειες δεν είχε ο Pep. Ειδικά στο 3-1 ποιος εκ των Toure, Milito, Bojan, Henry, Marquez μπορούσε να τον ξελασπώσει. Ίσως ο Bojan αλλά και πάλι ποιον να έβγαζες και πως θα άντεχε στα σκληρά μαρκαρίσματα;

Για τον επαναληπτικό μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα πρώτα 10-20 λεπτά με την πίεση που θα ασκήσει η εξέδρα.

Eπίσης μην ξεχνάμε ότι ο Ζοζέ είχε στον πάγκο λύσεις για όλα. Πρέπει να βγει ο Maicon, βάζω Chivu. Δεν πάει καλά αμυντικά ο Pandev, μπες Stankovic και αν ζορίσουν πολύ τα πράγματα θα βάλω Muntari. Αυτές τις πολυτέλειες δεν είχε ο Pep. Ειδικά στο 3-1 ποιος εκ των Toure, Milito, Bojan, Henry, Marquez μπορούσε να τον ξελασπώσει. Ίσως ο Bojan αλλά και πάλι ποιον να έβγαζες και πως θα άντεχε στα σκληρά μαρκαρίσματα;

Για τον επαναληπτικό μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα πρώτα 10-20 λεπτά με την πίεση που θα ασκήσει η εξέδρα.

Συμφωνώ. Ο πάγκος μας είναι για κλάμματα. Ο αντίστιχος της Ίντερ είναι υπερπλήρης. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η κούραση απο το λεωφορείο, αλλά η κούραση απο το ολόγυμνο ρόστερ φάνηκε μετά τον Γενάρη. Κάτι που φώναζα μερικές σελίδες πριν.

Έλα μην τα λες αυτά ο Μουρίνιο είναι τιτανοτεράστιος ποδοσφαιρικός θεός. Όταν κερδίζει παίρνει 100% τη δόξα.

Πέρσι που αποκλείστηκε απ' τη United έφταιγε μόνο ο Ibra. Φέτος που έχασε 2-0 απ' τη Barca (του Guardiola) στους ομίλους, έφταιγε το ότι η Barca έχει υπερπαίχτες ενώ η Inter σαπάκια β' εθνικής και πάει λέγοντας.

Δεν λέμε, τουλάχιστον εγώ, ότι είναι χειρότεροι. Σε καμία περίπτωση. Απλά ότι για το παιχνίδι που είχαν εκείνη την ώρα στα πόδια τους οι δύο προπονητές ο ένας είχε περισσότερα και καταληλότερα χαρτιά να κάνει το παιχνίδι του.

Και επίσης δεν εννοώ ότι αυτή είναι η διαφορά Μουρίνιο με Pep. Φυσικά, και ο Ζοζέ είναι πιο έμπειρος και φτασμένος. Άλλωστε ο Pep μετράει τον 2ο του χρόνο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...