Fluke Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Τερματοφυλακάρα... γρήγορα στην ΑΕΚ μπάς και γλιτώσει τον υποβιβασμό!
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μπήκε... αλλά δεν το ευχαριστιέμαι. Θα μου βγάλει την ψυχή πάλι.
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Τράβηγμα, νομίζω. Έχει ανέβει η ομάδα και κατά την ταπεινή μου γνώμη, κακώς είναι τόσο μπροστά η Ρεάλ.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν εκτεθούμε και άλλο αμυντικά θα κερδίσουμε.
MJBulls23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν εκτεθούμε και άλλο αμυντικά θα κερδίσουμε. Aν ο ηλιος δυσει απο την ανατολη αυριο ολα τα ΜΜΕ θα μιλανε για αυτο. Συνδιασμος τραγικης αμυνας μαζι με τον ανυπερβλητο Βαλντεζ, εχει σιγουρο αποτελεσμα......
alexis333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Και με το Χ καλα ειναι. Αλλα τους εχουμε πιστευω. Πεναλταραααααα ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αμφιβαλλω αν ειναι πεναλτι. Συμφωνω με τους Εγγλεζους σχολιαστες οτι εχει στο νου του να πεσει, παρα οτι τον εριξε η επαφη. Επιφυλασσομαι μεχρι να δω το ριπλει
daPro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 το ξανακανε!!!!!!!!! ο ανθρωπος δεν παιζεται!!!! LEGEND 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα