Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι εχει παθει αυτος ο πικε...δεν γινεται να σε περναει στο σπριντ ο ιγκουαιν και ουτε σωμα να μην του βαζεις!!

Sent from my iPhone using Insomnia

και να το παρει η ρεαλ ειναι πολυυυ λουζερ

Δημοσ.

Έρχεται το 2-2.

Τραγικός ο Τέγιο.

Εντάξει, δε μπαίνει!

Από τον υπέροχο Βαλντέζ του 1ου παιχνιδιού χάθηκε η κούπα. Δεν πειράζει, έρχονται άλλες.

Δημοσ.

Πρώτος τίτλος χαμένος χάρι στο ζαγάρι κάτω από το τέρμα.

Πόσοι ακόμα μπορεί να χαθούνε χάρη του ?

1 down, 3 to go.

Δημοσ.

Ειχαμε φασεις για να καναμε το 2-2 στις καθυστερησεις αλλα μια ο Μοντογια και μια ο Μεσι δεν εγινε τελικα ..

Τεσπα , η ομαδα ξεκινησε χαλια και παιζαμε με 10 παιχτες ...

Καλα τα πηγαμε ..

Ωραιος ο Σονγκ ...

Μου αρεσε πολυ ..

Πολυ καλη πασα και καλος στην αμυνα ....

Δημοσ.

Κρίμα, δεν πειράζει. Το 3-2 στο πρώτο μάτς έκρινε πολλά πράγματα πιστεύω, και σήμερα η άμυνα ήταν τραγική. Συνεχίζουμε...

Δημοσ.

Ωραια και η μασια αλλα αμα ο παιχτης δεν κανει δεν τον προωθεις...

Βαλντες και τεγιο απλα δεν συμβαδιζουν με την κλαση των υπολοιπων.

Ειδικα για τον βαλντες, μπορει να ηταν βασικος σε τοσα τροπαια αλλα την σιγουρια τσεχ, βαν ντε σαρ κτλ ΔΕΝ την εμπνεει.

Ο αλεξις στα φετινα παιχνιδια πεφτει πιο πολυ και απο γιαννακοπουλο στα καλα του.

Τελος,ο μεσσι δεν πιεζει σχεδον καθολου , εδω και κανα χρονο βεβαια.

Λογικα ειναι απο τον προπονητη εντολη αλλα ειδικα σημερα ηταν σαν να επαιζε η μπαρσα με 9.

Κι η ρεαλ μικρη ομαδα. Εισαι με παιχτη παραπανω απο το 20κατι, με σκορ ασφαλειας και στην εδρα σου και μου παιζεις αμυνα.

Κι αμα ο πεδρο ειχε καλυτερη φορμα τωρα θα εκλεγες.

Πραγματικα εχει γινει μικρη ομαδα

Δημοσ.
Παλι αγαπησε ο Ζοζε σημερα!!!

Όντως, στην συνέντευξη τύπου, έστειλε τον βοηθό του. Αν έχεις λεπτομέρειες ή λινκ από κανά παρατράγουδο από τα αποδυτήρια των πρωταθλητών (κάτι υποψιάζομαι για πορτογαλοκατάσταση ;-) ), πες.

Για όλα είναι ικανός, αλλά αν έκανε κάτι τέτοιο, επιτέλους, θα τον παραδεχτώ!

Και 2 λόγια για το ματς. Τραγικό ξεκίνημα σε όλους τους τομείς, που έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Πολλά αχρείαστα λάθη, με αποτέλεσμα να δεχτούμε 2 γκολ, που αν δεν λεγόμασταν Μπαρτσελόνα, σίγουρα θα ήταν υπερδιπλάσια.

Με λιγότερο πλήρη αρχική 11άδα από τον αντίπαλο, με 10 παίχτες απέναντι σε 11, εκτός έδρας, και με 2 γκολ δώρο, και να αγγίζουμε τόσες φορές την ισοφάριση, νομίζω πως όσοι είδαν το ματς, κατάλαβαν πως...τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Δημοσ.

Παλι αγαπησε ο Ζοζε σημερα!!!

Με παιχτη παραπανω για 65 λεπτα, με 2 γκολ που ηταν καθαρα δωρο της αμυνας, με ενα γεματο Μπερναμπεου, με την Μπαρτσελονα να κανει το παιχνιδι της μετα το 2-0 με παιχτη λιγοτερο, με καρδιοχτυπια μη σου τσιμπησουν τον τιτλο ως το 92 με δεδομενα οσα ανεφερα πριν, εγω και Ρεαλ να ημουν θα δυσκολευομουν να κανω τετοιο σχολιο.

Η χθεσινη διαπιστωση ειναι η Μπαρτσελονα με απουσιες και με 10 παιχτακια, μπορει να σε παιξει στα ισα μεσα στην εδρα σου. Μπορει να το απαιτησει ο Ζοζε απο την Ισπανικη Λιγκα, γιατι οχι? Ικανος ειναι :D

• Like 2
Δημοσ.

εγω ξερω οτι βαλανε 3 γκολ, και τα 3 απο δικα μας λαθη...το προβλημα μας ειναι πως τα λαθη δεν ειναι μια στο τοσο, αλλα γινονται σχεδον σε καθε ματς.

Δημοσ.

Μέχρι και για τέλος εποχής διάβασα κάπου σήμερα :-D

Με δέκα παίκτες απο το μισάωρο, χωρίς κλασικό δεξί μπάκ και στόπερ, και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο κάποιοι απο εδώ μέσα σίγουρα θα παρακαλούσαν να τελειώσει το μάτς, όταν κάναμε πλάκα στο Β' ημίχρονο με 10 παίκτες σε εκτός έδρας παιχνίδι στην αγαπημένη μας γκαρσονιέρα :devil:

Δημοσ.

τι εχει παθει αυτος ο πικε...δεν γινεται να σε περναει στο σπριντ ο ιγκουαιν και ουτε σωμα να μην του βαζεις!!

και να το παρει η ρεαλ ειναι πολυυυ λουζερ

Όταν πριν τον αγώνα "διαρρέει" sex scandal video με εσένα και την Τσακίρα κάτι παθαίνεις λογικά :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...