Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Βιλανοβα ειναι μεθυσμενος?

2ον, ο Πικε ο Μασερανο ο Αντριανο πως γινεται να εχουν κανει τοσα λαθη μεσα σε 20 λεπτα?

Και 3ον ενα ολοκληρο Α ημιχρονο γινεται να μην εχει κανει ουτε μια ευκαιρια η Μπαρτσελονα? Εχει ξαναγινει αυτο τα τελευταια χρονια?

Αδικειται η Ρεαλ με το 2-0 μεχρι στιγμης ή εναλλακτικα η Μπαρτσελονα πηρε ηδη πισω την κωλοφαρδια της Ρεαλ στο πρωτο παιχνιδι.

Δημοσ.

Δεν φταίει σε κάτι ο βιλανοβα .... Η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν έχει μάθει να δέχεται τόση πίεση λογικό είναι να κάνει τόσα λαθοι

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δεν φταίει σε κάτι ο βιλανοβα .... Η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν έχει μάθει να δέχεται τόση πίεση λογικό είναι να κάνει τόσα λαθοι

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το κουνελάκι το έπνιξε πάλι ο καλύτερος τερματατζής του κόσμου ή μου φάνηκε ?

Είναι και η άμυνα γτπ σήμερα, αλλά ως πότε αυτός ο καραγκιόζης θα παίζει τέρμα σε αυτή την ομάδα ?

Δημοσ.

Επ γκολαρα.

Οσο για τον ΒΙλανοβα οταν μου εξηγησει καποιος γιατι Αντριανο αντι για Ντανι Αλβες και στη συνεχεια γιατι Μοντογια αντι για Ντανι Αλβες, τοτε θα ανακαλεσω το περι μεθης...

Καθαρη ευθυνη Μουρινιο το γκολ της Μπαρτσελονα, που αφησε χωρο στην Μπαρτσα μετα το 2-0. Καλα που εχουν και τον μυρωδια στον παγκο που ειναι ικανος να χασει μονος του ενα παιχνιδι που ειναι για 4ρα.

Δημοσ.
Επ γκολαρα.

Οσο για τον ΒΙλανοβα οταν μου εξηγησει καποιος γιατι Αντριανο αντι για Ντανι Αλβες και στη συνεχεια γιατι Μοντογια αντι για Ντανι Αλβες' date=' τοτε θα ανακαλεσω το περι μεθης...[/quote']

θα απαντησω μονο στ δευτερο!!δεν τν εχει παρει καν στην αποστολη!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μου φανηκε σαν δωρο του Κασιγιας ..

Εβαλε το τοιχος εντελως λαθος ...

Δε το εβαλε πολυ στην ακρη και την περασε με σχετικη ανεση ο Μεσαρος ..

Μου θυμησε το φαουλ του Ριμπο στο Καραισκακη με τον Παο ...

Ενα κενο να με το συμπαθειο ειχε αφησει και ο Χαλκιας ...

Δημοσ.

Ο Άλβες τραυματίστηκε στο ζέσταμα είπαν στο Skysports. Απο εκεί και περα, ο Πουγιόλ θα μπορούσε να παίξει και με μάσκα. Ο Κόμπι φέτος στο ΝΒΑ με σπασμένη μύτη έπαιξε καμιά δεκαριά παιχνίδια έτσι. Δεν θα πάθαινε τίποτα. Και η Βέροια να κατέβαινε απόψε στη Μαδρίτη καλύτερη αμυντική λειτουργία θα είχε.

Αν παίζαμε με 11 τώρα θα έλεγαν οτι τα έκαναν πάνω τους στο γκόλ του Μέσι, τωρα με 10 είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να μπεί ο Σόνγκ να κερδίσει καμιά μονομαχία στο κέντρο.

Δημοσ.

Οπως λεει κι ο φιλος μας ο Μουρινιο του Καναπε (facebook) :

Δε θυμαμαι να εχω ξαναδει τοσο τρυπια την αμυνα της Μπαρτσελονα , κανονικη σκατοπλημμυρα ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...