donpaganistis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Καταρχας, καλη ποδοσφαιρικη χρονια με θεαματικο ποδοσφαιρο, συνδυασμενο με σαρωμα ολων των τροπαιων απο την υπεραγαπημενη μας Μπαρτσελονα! 1. Μεταγραφες: - Πρεπει να τα το παρουμε πλεον χαμπαρι ολοι, μονο αν αποδειχτει, μεσω τεστ DNA, πως ο Βαλντες δεν ειναι Καταλανος, θα απαλλαγουμε απο αυτον! Οπως γραψανε καποιοι παραπανω, ποσο σπαστικο ειναι να βλεπεις τον Κασιγιας να βγαζει τα αβγαλτα για 3ο και 4ο γκολ και στην επομενη φαση να δεχομαστε γελοιο γκολ ισοφαρισης με γκαφα Βαλντες! Απλα, πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτον κατω απο τα δοκαρια. - Καλη κινηση με Αλμπα. Επιτελους γεμιζει η τρυπα της αριστερης πτερυγας. - Δεν εχω αποψη για Σονγκ ακομα. Θα περιμενω να τον δω στο γηπεδο. 2. Πρωτες Εντυπωσεις: - Με Βιλανονοβα βλεπω ο,τι εβλεπα με Πεπε, την περσινη χρονια. Ειναι παρα πολυ νωρις ακομα αλλα η αμυνα συνεχιζει να πεταει χαρταετο. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν εμπνεουμε καθολου εμπιστοσυνη πισω και μοιαζει ικανη καθε φαση να δεχτουμε γκολ. Θελει πολυ δουλεια στο αμυντικο τομεα για να μην παθουμε παλι τα περσινα. - Αφου δεν αγοραστηκε σεντερ φορ, περιμενω να δω Νταβιντ Βιγια φουνταριστο να σκιζει διχτυα. - ο Μεσι συνεχιζει απο εκει που σταματησε περσι. Εξωπραγματικος παιχτης και ειμαστε τυχεροι που τον θαυμαζουμε. Παρακαλω να σταματησουν ακυρες συγκρισεις του, με αλλους γηινους παικτες, γιατι αφενος ειναι ασεβεια προς τον Μεσι και αφετερου μειωνουν την αξια των αλλων παιχτων! - Τσαβι δε θα γινεις ποτε, Φαμπρεγκας-Φαμπρεγκας! Δυστυχως δεν του παει του Σεσκ (τον οποιο εκτιμω) το στυλ παιχνιδιου του (χρησιμοτερου ποδοσφαιριστη) Τσαβι. Αν καποιος μπορει να παιξει το ρολο του Τσαβι, κατα τη γνωμη μου, ειναι μονο ο Τιαγκο. Ο Σεσκ πιο πολυ μου κανει για αντι-Ινιεστα, και αντι-Μεσι. Θα πρεπει να δουλευτει πολυ ωστε να βρει το ρολο του μεσα στην ομαδα γιατι εχω την εντυπωση πως ακομα ειναι χαμενος.
demessakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 [irony mode on] Μα καλά, ακόμα δεν αλλάξατε ομάδα; Μετά από την αποτυχημένη περσινή χρονιά, νόμιζα πως όλοι θα άλλαζαν. Παρί Σεν Ζερμέν, ρε μούτρα! [irony mode off] Καλή (ποδοσφαιρική) χρονιά να έχουμε. Το αυριανό ματς, θα δείξει πολλά, για το τι μέλλει γενεσθαι!
arsenal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ισχυει κατι τετοιο?http://www.marca.com/2012/08/28/en/football/barcelona/1346150827.html αν ισχυει δωσατε 40 για παγκο ?:/
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Και καλά κάνει και δεν του βρίσκει θέση. Το προτιμώ από το να πηδήξει το σύστημα για να τον χωρέσει. 2
johnyboy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 του χρόνου που δεν θα παίζει ο Xavi θα του βρει θέση.
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ας τρολαρουμε λιγο για το σημερινο ματς ..
kirileman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Άμα έχεις Βαλντέζ κάτω από τα δοκάρια... Εντάξει, άλλη μια χαζομάρα στην άμυνα μετά από ένα κακό ξεκίνημα σε όλες τις γραμμές. Ελπίζω να πάρει τώρα μπρος η ομάδα.
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Τι ζειμπεκικο ηταν αυτο ρε Μασερανο ? Αλεξις αγορι μου κοψε τις βουτιες και παιξε λιγο τη μπαλα γρηγορα ...
kirileman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Και τα καραγκιοζιλίκια συνεχίζονται... Βλέπω να ερχεται καμια 5άρα. Λες και είναι άλλη ομάδα.
Anubis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Valdez ποιασε και τιποτα ρε. Μπροστα σου ο Γκαλινοβιτς μου φαινεται Κασιγιας! Μου γαμησανε και το στοιχημα. 2 γκολ στο 15!
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Γιατι τοσο αστεια λαθη στην αμυνα σημερα ? Που εισαι ρε Πουγιολ να βαλεις ταξη ?
kirileman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Να, έπιασε ένα. Βασικά έχει σώσει 2. Έχουν κάνει 4 τετ-α-τετ οι άλλοι. Απλά δεν υπάρχει άμυνα, δεν υπάρχει τίποτα, βασικά. Το 3ο γκολ γιατί το ακύρωσε; Δεν υπήρξε οφσάιντ, ήταν φάουλ;
Anubis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ε ναι ο Ιγκουαιν ειναι για ανεβαζει το ηθικο!
Andy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ρε τι κανουν οι αλλοι στην αμυνα;;αμα δεν παρει λιγο μπαλα ο μπουσκετς να ηρεμησει το παιχνιδι προβλεπω πολλα τεμαχια δυστυχως Sent from my iPhone using Insomnia
alexis333 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Φαουλ εδωσε μαλον.. Εσπρωξε ο Πεπε . Οφσαιντ δεν ηταν με την καμια ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα