Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, το ΣούπερΚαπ της Πέμπτης ενάντια στην Ρεάλ, θα το δείξει κανα ελληνικό κανάλι;;

H ΝΟΒΑ...Οπως και την ρεβανς.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλη χαρά μου έδωσε χθες η ομάδα μου στην Ιταλία. Εντάξει εσείς παίζατε με την Barcelona B και C αλλά δεν είναι λίγο πράγμα να κανεις 0-1 στο Camp Nou όταν τον Ιούνιο παίζαμε μπαράζ ανόδου από Serie B.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μεγάλη χαρά μου έδωσε χθες η ομάδα μου στην Ιταλία. Εντάξει εσείς παίζατε με την Barcelona B και C αλλά δεν είναι λίγο πράγμα να κανεις 0-1 στο Camp Nou όταν τον Ιούνιο παίζαμε μπαράζ ανόδου από Serie B.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ποια ομαδα σου ???

Δημοσ.

Σαμπντορια ...

Εδω ο Σονγκ στην επισημη παρουσιαση σημερα ...

531119_434166549956146_917100773_n.jpg

Και εδω ολη η οικογενεια του .... :P

Αποτελειται απο 27 μελη ( πατερας , αδερφια κτλ κτλ )

405378_434166666622801_859709382_n.jpg

• Like 1
Δημοσ.

τελικα το θεμα στην αμυνα εκλεισε ε;, οριστικα σεντερμπακ ο Μασερανο και αμυντικο χαφ ο Σονγκ... ευτυχως πηραμε αριστερο μπακ. απο το μπιτ ολοτελα.....

Δημοσ.

αντε ευχομαι να παρουμε καλο προβαδισμα για την πρωτη κουπα της χρονιας σημερα.. για να δουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Όλη η Ρεάλ έξω από την περιοχή, υπήρχε φυσικά ο έλεγχος, έγιναν φάσεις αλλά δε μπήκε γκολ. Ας δούμε και το δεύτερο ημίχρονο.

Δημοσ.

Ο Αλμπιολ εχει καποια ασυλια και δεν περνει ακομα καρτα???

Κατα τα αλλα, ολη η ρεαλ πισω,με μονο καποιες ανουσιες αντεπιθεσεις..Ελπιζω να βαλουμε γρηγορα γκολ ωστε να ανοιχτουν λιγο και να μπορεσουμε να με αυξησουμε το σκορ!

Δημοσ.

Θα μπει καποια στιγμη δε μπορει..

Απο τυχη ειναι ακομα ισοπαλια το ματς ...

Εχασε δυο ο Μεσαρος που συνηθως τα καρφωνει..

Για να δουμε ..

Δημοσ.

Τί σου είναι η μπάλα. Σε 1 λεπτό δυο γκολ. Μπράβο για τη γρήγορη αντίδραση, τεράστια μαγκιά, φυσικά είμαστε πίσω σε ό,τι αφορά στην κατάκτηση της κούπας (ποιά πρόκριση; ) λόγω του αστείου γκολ από κόρνερ, αλλά μιλάμε για τη Μπάρτσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...