Tilemaxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δεν νομίζω να το είδε κανένας. Τα συμπεράσματα πάντως μην περιμένετε να τα βγάλετε απο τους αγώνες προετοιμασίας που παίζουν όλοι οι πιτσιρικάδες μέσα. Η εικόνα της ομάδας θα φανεί στα πρώτα 2-3 μάτς του πρωταθλήματος. Εκεί θα καταλάβουμε το τι παίζει φέτος, και το πόσα έχουν αλλάξει αγωνιστικά. Υπομονή μέχρι τις 17 του μήνα.
kirileman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Όχι μόνο δεν τον είδα, αλλά δεν ήξερα ότι παίζαμε. Ούτε το φιλικό του γαύρου δεν είδα. Μπάλα ξανά από τέλος Αυγούστου. Το μυαλό μου, ειδικά τα ΠΣΚ, διακοπάρει.
Daftfunk Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Βλεπει κανεις το φιλικο με Παρι?Χαχα τι εμφανισεις που εχει φετος η Μπαρτσα?Η τριτη πρεπει να ειναι βεβαια αλλα σα να βλεπω γρανιτα παγωτο ειναι. Απαισια αυτη η πορτοκαλοκιτρινη εμφανιση που βγαλανε φετος.....και εχω την εντυπωση οτι θα ειναι η 2η χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος!!!
Tilemaxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 http://www.thenational.ae/sport/football/arsenals-alex-song-has-agreed-terms-with-barcelona
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τι τον πηρατε τον Song, μεσους εχετε αρκετους..
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Καλό είναι να υπάρχουν επιλογές στο κέντρο. Πόσο μάλλον με έναν τέτοιο παίκτη.
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Επιστροφή από διακοπές και μόλις έβαλα να δω το ματς. Καλά, 4 γκολ σε μισή ώρα; Στο πρώτο τέταρτο, βασικά. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Aυτο που πηγε να φαει ο Βαλντες απο το κεντρο θα ηταν απο αλλο ανεκδοτο ετσι κι εμπαινε.
kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι "πήγε να το φάει". Πολλά πολλά χειροκροτήματα για έναν μεγάλο φορ που ετοιμάζεται να μπει μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η επιστροφή του και η απαλλαγή από τα περσινά πειράματα του Πεπ, είναι καλά σημάδια. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2012 από kirileman 1
alexis333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Βιγια και παλι μετα απο τοσο καιρο ... Επιτελους ... 5αρα στο χαλαρο ... Καλα ξεκιναμε ... Video http://www.sport-fm....paign=yahoo_rss Καλη ποδοσφαιρικη χρονια να εχουμε .. 1
Tilemaxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν το είδα γιατί ήμουν καλεσμένος σε τραπέζι, αλλά πιστεύω οτι αν ο Τίτο φέτος κάνει τα αυτονόητα (και κόψει τα τρύκ με τα 3 σέντερ μπάκ που μας κατέστρεψαν πέρσυ), θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή και επιτυχημένη σεζόν.
Rabican Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 μολις ειδα τα γκολ.. απιστευτα ολα.. μπραβο και συγχαρητηρια στον Βιγια που επεστρεψε. ο κοντος, κλασσικα χορεψε 3-4.. τα συνηθη! και ειδα φοβερη πασα απο ινιεστα. Στο τεταρτο ποιος πασαρει στον Πεδρο για το γκολ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα