Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το είδε κανένας. Τα συμπεράσματα πάντως μην περιμένετε να τα βγάλετε απο τους αγώνες προετοιμασίας που παίζουν όλοι οι πιτσιρικάδες μέσα. Η εικόνα της ομάδας θα φανεί στα πρώτα 2-3 μάτς του πρωταθλήματος. Εκεί θα καταλάβουμε το τι παίζει φέτος, και το πόσα έχουν αλλάξει αγωνιστικά. Υπομονή μέχρι τις 17 του μήνα.

Δημοσ.

Όχι μόνο δεν τον είδα, αλλά δεν ήξερα ότι παίζαμε. Ούτε το φιλικό του γαύρου δεν είδα. Μπάλα ξανά από τέλος Αυγούστου. Το μυαλό μου, ειδικά τα ΠΣΚ, διακοπάρει.

Δημοσ.

Βλεπει κανεις το φιλικο με Παρι?Χαχα τι εμφανισεις που εχει φετος η Μπαρτσα?Η τριτη πρεπει να ειναι βεβαια αλλα σα να βλεπω γρανιτα παγωτο ειναι.

Απαισια αυτη η πορτοκαλοκιτρινη εμφανιση που βγαλανε φετος.....και εχω την εντυπωση οτι θα ειναι η 2η χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ότι "πήγε να το φάει".

Πολλά πολλά χειροκροτήματα για έναν μεγάλο φορ που ετοιμάζεται να μπει μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η επιστροφή του και η απαλλαγή από τα περσινά πειράματα του Πεπ, είναι καλά σημάδια.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν το είδα γιατί ήμουν καλεσμένος σε τραπέζι, αλλά πιστεύω οτι αν ο Τίτο φέτος κάνει τα αυτονόητα (και κόψει τα τρύκ με τα 3 σέντερ μπάκ που μας κατέστρεψαν πέρσυ), θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή και επιτυχημένη σεζόν.

Δημοσ.

μολις ειδα τα γκολ.. απιστευτα ολα.. μπραβο και συγχαρητηρια στον Βιγια που επεστρεψε. ο κοντος, κλασσικα χορεψε 3-4.. τα συνηθη! και ειδα φοβερη πασα απο ινιεστα. Στο τεταρτο ποιος πασαρει στον Πεδρο για το γκολ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...