Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα θα δούμε απο τον Τίτο. Gracias Pep. Τώρα λογικά θα πάρουμε Τζόρντι Άλμπα και φόρ, ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Γιορέντε μάλλον θα διάλεγα τον δεύτερο. Ο τύπος είναι το απόλυτο επιθετικό pivot μέσα και έξω απο την περιοχή, θυμίζει επιθετικό στο μπάσκετ που "παίζει πλάτη". Αυτό το παιχνίδι του θα είναι βάλσαμο για την Μπάρτσα όταν θα παίζει με ομάδες που θα είναι με τους 11 στην περιοχή, θα σκρινάρει και θα μοιράζει πάσες όπως έκανε χθές. Αργός σε σπρίντ είναι αλλά μέσα στην περιοχή είναι αυτό που είπε ο DKNI, κινήσεις Χακίμ πραγματικά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αλλο τεραστιο συν για τον Γιορεντε ειναι η αισθηση του γκολ. Δεν εξεταζω τα τελειωματα του, μιλαω για το οτι μυριζεται το γκολ και πιανει θεση. Σε καθε παιχνιδι κανει ευκαιριες με διαφορους τροπους. Το χθεσινο του γκολ ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα. 9μισι στους 10 παιχτες δεν θα ειχαν ερθει καν σε επαφη με τη μπαλα στην ιδια φαση. Εχω να δω τετοια αισθηση του γκολ απο τις εποχες του μεγαλου Πιπο (διαφορετικο στυλ παιχτων, αλλα η αισθηση του γκολ ηταν σημειο αναφορας για τον Πιπο). Και ο Μαριο Γκομεζ ειναι παρομοιος παιχτης αλλα πολυ πιο βαρυς.
flik Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ δε ξέρω αν ο Γιορέντε μπορεί να αντέξει τον ρυθμό της μπαρτσελόνα και της ρεάλ, γι' αυτό έλεγα ένας παίκτης τύπου Ετό είναι ακόμα καλύτερα, αλλά άντε βρες κάτι παρόμοιο. Τον Ετό ο Πεπ τον έδιωξε; Αν ναι, δε ξέρω αν υπήρχε μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει αυτός ο προπονητής (fixed). Κατά τα άλλα, νομίζω καλύτερη λύση ήταν του Τίτο. Πρέπει να μείνει ίδιο το στυλ, αν ερχόταν άλλος δε ξέρω κατα πόσο θα μπορούσε να κρατήσει την ίδια φιλοσοφία. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2012 από flik
moldovan20 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Εγώ δε ξέρω αν ο Γιορέντε μπορεί να αντέξει τον ρυθμό της μπαρτσελόνα και της ρεάλ, γι' αυτό έλεγα ένας παίκτης τύπου Ετό είναι ακόμα καλύτερα, αλλά άντε βρες κάτι παρόμοιο. Τον Ετό ο Πεπ τον έδιωξε; Αν ναι, δε ξέρω αν υπήρχε μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει αυτός ο διαιτητής. Κατά τα άλλα, νομίζω καλύτερη λύση ήταν του Τίτο. Πρέπει να μείνει ίδιο το στυλ, αν ερχόταν άλλος δε ξέρω κατα πόσο θα μπορούσε να κρατήσει την ίδια φιλοσοφία.
flik Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ό,τι να 'ναι...πηδάω απο το ένα θέμα στο άλλο και μπερδεύομαι...
Tilemaxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μια χαρά θα ταιριάξει στον ρυθμό. Και η Μπιλμπάο του Μπιέλσα παρόμοιο γρήγορο ποδόσφαιρο παίζει και ο συγκεκριμένος κάνει παπάδες. Τέσπα, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Το μόνο επίσημο αυτή την στιγμή είναι οτι ο νέος προπονητής είναι ο Τίτο. Το βρίσκω πολύ σημαντικό αυτή την στιγμή που ένας άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Πέπ θα αναλάβει την ομάδα την νέα σεζόν. Όχι μόνο γιατί θα εφαρμόσει το ίδιο σύστημα και θα δούμε σχεδόν τα ίδια πράγματα στο χορτάρι, αλλά το ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο για να γνωρίσει τους παίκτες, θα αποφευχθούν τυχόν γκρίνιες που πιθανόν να είχαμε με άλλον προπονητή που θα πήγαινε να εφαρμόσει κάτι άλλο. Κίνηση μάτ θεωρώ απο τον Ροσέλ να μην πάρει προπονητή "όνομα". Μην ξεχνάτε κιόλας οτι και ο Πέπ κάπως έτσι ξεκίνησε...
flik Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Αν έπαιρνε προπονητή όνομα, όσο καλός και να ήταν, ακόμα και με την ίδια φιλοσοφία ακριβώς, δεν θα μπορούσαν να δέσουν καλά. Το να μπαίνει κάποιος απο την ομάδα της Μπαρτσελόνα είναι το ιδανικό, και είναι ένα σύστημα που μάλλον θα έπρεπε να ακολουθηθεί (και πιστεύω θα το δούμε) στις περισσότερες ομάδες. Έτσι ώστε οι αλλαγές να γίνονται λίγο λίγο, αλλά πάντα κρατώντας τις ισορροπίες μεταξύ προπονητή και παιχτών. Είναι δύσκολο στις πολύ μεγάλες ομάδες να έρθει άλλος προπονητής, είτε μικρό όνομα είτε κορυφαίο.
Rabican Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 1 αγωνιστικη νωριτερα δεν μπορουσαμε να τα βαλουμε τα 7;;;;χεχεχε
alexis333 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γιατι μας πρηζουν τα @@ρια για το χτεσινο χορευτικο ? Δεν εχουν ξαναδει ποτε στη ζωη τους ? Ενταξει ουτε μενα μ αρεσε αλλα σιγα το χουν κανει ολοκληρο θεμα ..
Eglezos Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μάλλον δεν έχουν και ιδιαίτερα θέματα να ζυσητήσουν, γι' αυτό.
Cygnus Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ειλικρινά ούτε εγώ καταλαβαίνω προς τί όλος αυτός ο ντόρος. Σαν το "χυδαίο" πρωτοσέλιδο ένα πράγμα..
flik Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγώ νόμιζα οτι έκανα χειρονομία, αλλά δε πρόσεξα κάτι τέτοιο. Δεν μου άρεσε επειδή το έκαναν σε αδύναμη ομάδα στο 4-0, αλλά no big deal. Με ξάφνιασε και η δήλωση του Πεπ, και νόμιζα οτι όντως έκαναν χειρονομία στους οπαδούς ή κάτι τέτοιο.
margaritagr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 καλα ο πεπ τα λεει γιατι δεν εχει δει τι εκανε ο λετο κι η παρεα του Σοβαρα τωρα...με τι ασχολουνται τα ατομα ελεος
Rabican Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 υπερβολικη ενασχοληση με το τιποτα. πιο πολυ ασχολουνται γιατι υποτιθεται "απετυχε" η ομαδα και σου λεει μετα απο αυτο το "στραπατσο" δε δικαιουσαι να χορευεις. κλαιν μαιν... νομιζω και παλιοτερα το εχουν κανει. ισως φαινεται καπως αλλα δε νομιζω οτι το εκαναν για να πικαρουν τους οπαδους της ραγιο. εδω αλλοι σκοραροντας κανουν υβριστικες χειρονομιες, τους πειραξε που χορεψαν 2 παιχτες; ελεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα