Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι αν γυρισει ο Βιγια δεν χρειαζεται να παρει επιθετικο μια χαρα παιζει ετσι οπως παιζει τωρα.Απλα φανηκε πολυ η ελλειψη ειδικα τωρα με την Τσελσι και δεν μπορουμε να πουμε οτι θελει ενα φορ βασικο οπως ο Ιμπρα για παραδειγμα για 2-3 ματς τον χρονο.

Σε περιπτωση που πρεπει να παρει καποιον ομως πιστευω πως πρεπει να ξεκινησει απο την αμυνα με μια λυση στο κεντρο τυπου Τιαγκο Σιλβα(Μιλαν) ή ενας πιο φθηνος οπως ο Βερμαελεν(Αρσεναλ).

Σιγουρα αριστερο μπακ Μπειλ(Τοτεναμ) για να κανει π@@τ@ν@ ολη την αριστερη πλευρα.

Και για την λυση του επιθετικου θα ελεγα Πατο(Μιλαν) και εναν ψηλο παλικαρι που θα τρωει παγκο και θα τον εχει μονο για παιχνιδια που θα εχει προβλημα με τετοιες αμυνες οπως τις Τσελσι.Για παραδειγμα τον Πετροπουλο(Παναθηναικος) :shock: .Πλακα κανω φυσικα.

Ενας που θα ειναι καλος για τετοιες περιπτωσεις και θα ειναι στον παγκο και δεν θα μιλαει ειναι ο Οαρο(Παρι Σεν Ζερμεν).

Δημοσ.

Nαι ρε φιλε αλλα ο πουγιολ και ο τσαβι ειναι 34 και 31

Ο μεσσι 24 στα 25

Τοσο ηταν ο ζινταν στην πρωτη του χρονια στην γιουβε μετα την μπορντο και σε καμια περιπτωση δεν ηταν "ηγετης" στα 24 του

Δημοσ.

Τοσο ηταν ο ζινταν στην πρωτη του χρονια στην γιουβε μετα την μπορντο και σε καμια περιπτωση δεν ηταν "ηγετης" στα 24 του

Εμ, γιαυτο λεω οτι οι συγκρισεις Μεσι-Ζινταν πρεπει να αρχισουν οταν ο πρωτος αρχισει να πλησιαζει την διαρκεια που ειχε ο Ζινταν!

Καποτε πχ λεγανε για τον Ροναλντινιο οτι χαλαρα θα ξεπερασει τον Ζινταν, ενδεχομενως να με επειθε και εμενα η εικονα του. Και ξαφνικα, καπου στα 27 μηδεν. Ειδα προσφατα ενα παιχνιδι και τον αποδοκιμαζε η κερκιδα της ομαδας του οποτε ακουμπαγε μπαλα! Ο Ζινταν επαιζε με σταθεροτητα απο τα 24 ως τα 34-35 ΜΠΑΛΑΡΑ πρωτου επιπεδου και φυσικα ηταν ινδαλμα για ολο το ποδοσφαιρο και οχι μονο για την ομαδα του. Αρα, ας αφησουμε τον Μεσι να 30ρησει και τοτε με το καλο τους συγκρινουμε.

Δημοσ.

Σαν προσωπικοτητα δεν ειναι. Σαν ρολος μεσα στο γηπεδο ναι ειναι το 10ρι της ομαδας-μαεστρος. Ως προσωπικοτητες θεωρω πιο ισχυρο τον Πουγιολ τον Τσαβι η τον Αλβες.

Σχετικα με τον Γιορεντε, εγω θα τον ελεγα ιδανικη προσθηκη. Γιατι:

Α. Θα κανει απροβλεπτο το παιχνιδι της Μπαρτσα. Τωρα -ασχετα αν δεν αντιμετωπιζεται ευκολα- ολες οι ομαδες ξερουν οτι πρεπει να εχουν το νου τους στα ποδια και οχι στον αερα. Με ενα Γιορεντε δε θα ξερει ο αμυντικος απο που θα του ρθει. Και μιλαμε για σεντερ φορ περιοχης-εκτελεστη κατι που εχω να δω χρονια στην Μπαρτσελονα. Οσοι επιθετικοι εχει ειναι γυρω-γυρω-ολοι αλλα απο περιοχη λιγα τα πατηματα τους. Θελει εναν Γιορεντε να πατησει περιοχη να τρομαξει τον αντιπαλο τερματοφυλακα λιγο, να τον αναγκασει σε εξοδους Μεσολογγιου κλπ. Τωρα ολοι οι αντιπαλοι gk περιμενουν κατω απτα δοκαρια το τετ-α-τετ η το σουτ.

Β. Ειναι ιδανικος παιχτης που παιρνει πασα απο το κεντρο (Τσαβι, Μεσι) και την σπαει εκει που πρεπει ανοιγωντας παραλληλα χωρους με τον ογκο του. Εχει λειψει απο την Μπαρτσελονα το σεντερ φορ που σπαει μπαλα, που παιζει με πλατη και που κρατα εναν σεντερ μπακ dedicated πανω του.

Γ. Ειναι Ισπανος (καταλανος νομιζω κιολας). Αυτοματως σημαντικος ως παιχτης κορμου για την ομοιογενεια της ομαδας. Αλλο να μιλανε 15 παιχτες τη γλωσσα σου και αλλο ο ενας να λεει 'ya habibi" ο αλλος "ich liebe dich" ο τριτος "ιτσου πιτσου τσιτσιπιτσου". Σημαντικο να εχεις γηγενεις παιχτες. Δηλαδη, απο τον Πατο πχ, σε αυτο το θεμα εχει πλεονεκτημα ο Γιορεντε.

Βεβαια θα ρθει εδω καποιος και θα πει οτι το πειραμα Ιμπραχιμοβιτς ηταν παρομοιο αλλα δεν επιασε. Απαντω οτι δεν συγκρινω ανεκδοτα τεμπελιας και ντιβες με παιχτουρες-δουλευταραδες.

Συμφωνω!!! Με τον Γιορεντε στην ομαδα:

1.Θα κραταει σταθερα 2 αμυντικους πανω του ανοιγωντας πολλυς χωρους!

2.Σπαει πολυ καλα την μπαλα με την μια!

3.Παιζει να ειναι ο καλυτερος στις κεφαλιες αυτη την στιγμη ποδοσφαιριστης!

4.Διαφωνω με καποιους πιο πριν,ειναι αρκετα γρηγορος για το υψος του με αριστη τεχνικη!

5.Θα εχουμε επιτελους καποιον ψηλο και ικανο μεσα στην περιοχη σε παιχνδια με ομαδες που υπερτερουν αρκετα στην δυναμη και το υψος,οπως η Τσελσυ..

Δημοσ.

Μιντι κι μενα αγαπημενος μου παικτης ο Ζιζου,αλλα αν δεν κανω λαθος αποκλειεται να εχει παιξει γεματες 10 χρονιες μπαλαρα.Θυμαμαι και η πρωτη του σαιζον στη Μαδριτη ηταν λιγακι μετρια οπως και οι τελευταιες του.Επισης,περαν απο την εκλαμψη του τελευταιου Μουντιαλ που το πηρανε οι σιχαμενοι,το 2004 νομιζω ηταν σκια του εαυτου του οπως και ολη η Γαλλια.

Οι συγκρισεις θα παψουν οταν ο Μεσσι κουβαλησει την Εθνικη του ομαδα στους ωμους του οπως ο Ζινταν κατ'εμε.

Δημοσ.

Μιντι κι μενα αγαπημενος μου παικτης ο Ζιζου,αλλα αν δεν κανω λαθος αποκλειεται να εχει παιξει γεματες 10 χρονιες μπαλαρα.Θυμαμαι και η πρωτη του σαιζον στη Μαδριτη ηταν λιγακι μετρια οπως και οι τελευταιες του.Επισης,περαν απο την εκλαμψη του τελευταιου Μουντιαλ που το πηρανε οι σιχαμενοι,το 2004 νομιζω ηταν σκια του εαυτου του οπως και ολη η Γαλλια.

10 χρονια μπαλαρα ο Ζινταν δεν επαιξε με τιποτα. Και το παγκοσμιο το πηρε 1ον γιατι εγινε στην Γαλλια (εντος εδρας αλλά και οι διαιτησιες ηταν καλες) και γιατι ετυχε στην εποχη που η Γαλλια ειχε παικταραδες στα καλυτερα τους τοτε. Βιειρα στα καλα του, Μπλαν στην κορυφαια φορμα του, Ντεσαμπς, Ντεσαγι,Τουραμ, Πετι, Καρεμπε επισης στα καλα τους, Πιρες και Ανρι στα πολυ καλα τους τοτε, ειχε και Τρεζεγκε αν και ηταν πολυ νεος τοτε, ε τι αλλο να ζητησει κανείς για συμπαικτες?

Οι συγκρισεις θα παψουν οταν ο Μεσσι κουβαλησει την Εθνικη του ομαδα στους ωμους του οπως ο Ζινταν κατ'εμε.

Πότε κουβαλησε την Γαλλια ο Ζινταν στους ωμους του?

Να μου πεις οτι ο Μαραντονα κουβαλησε την Αργεντινη στους ωμους του το 1986(παροτι φυσικα και δεν το πηρε μονος του οπως λενε), να μου πεις οτι ο Ρομπερτο Μπατζιο κουβαλησε την Ιταλια στους ωμους του το 1994(παροτι στο πεναλτυ δεν αντεξε) οκ, αλλά ο Ζινταν δεν κουβαλησε την Γαλλια στους ωμους του. Οτι ηταν ο καλυτερος παικτης της ναι ηταν αλλά καμια σχεση αυτο....

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω Neymar στην Barca αντί για Pedro . Όσο για το Villa δεν ξέρω ,θα περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα γυρίσει, όταν γυρίσει ..Δεν είχε δα και κανέναν εύκολο τραυματισμό,σακατεύτηκε .

Δημοσ.

Πλακα πλακα νομιζω οτι ο Νειμαρ φετος το καλοκαιρι θα πατησει Ευρωπη, ειναι η ωρα του. Και τρεις ειναι οι υποψηφιοι συλλογοι να τον φερουν. Ρεαλ Μπαρτσα Σιτι

Δημοσ.

Πολλά ακούστηκαν όπως το ότι απέρριψε real και chelsea ,ότι έχει υπογράψει ήδη με τη barca αλλά για το 2013 ,ότι η santos θα τον δώσει μετά το 2014 ..Άντε να δούμε .

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω Neymar στην Barca αντί για Pedro . Όσο για το Villa δεν ξέρω ,θα περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα γυρίσει, όταν γυρίσει ..Δεν είχε δα και κανέναν εύκολο τραυματισμό,σακατεύτηκε .

Δεν πρεπει να φυγει ο Πεντρο! Ο Νευμαρ μου κανει περισσοτερο για Ρεαλ ο χαρακτηρας του...Μην κοιτατε που παιζει με τους χαβαλεδες στην Βραζιλια! Φυσικα εχει τεραστιες δυνατοτηες αλλα πρεπει να τον δουμε να παιζει στην Ευρωπη πρωτα...

ΥΓ: Οποιος εχει δει την Μπαρτσα απο κοντα,θα εχει προσεξει και την αθορυβη δουλεια που κανει ο Πεντρο...Αμετρητες κουρσες,90λεπτη πιεση στους αντιπαλους,πολυ γρηγορος και μεχρι περυσι εβαζε και αρκετα γκολ...Φετος ομως ειχε αρκετους τραυματισμους. . .

Δημοσ.

Αυτό το αθόρυβη δουλειά το λέμε συνήθως για άμπαλους. Βάλε αριστερά τον Νευμάρ (και δεξιά Αλέξις ή Βίγια, διαλιέχτε) να δεις πόσο "αθόρυβος" θα είναι! :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό το αθόρυβη δουλειά το λέμε συνήθως για άμπαλους. Βάλε αριστερά τον Νευμάρ (και δεξιά Αλέξις ή Βίγια, διαλιέχτε) να δεις πόσο "αθόρυβος" θα είναι! :mrgreen:

Αριστερα ο Βιγια την εχει τη θεση για την πλακα του ..

Βγαινει σαν φορ απο κει με την ταχυτητα του και τελειωνει τις φασεις με το δεξι ...

Δε βλεπω αλλον απο το υπαρχον ροστερ που μπορει να το κανει αυτο τοσο καλα ....

Ο Νευμαρ ομως δε μου χει δειξει απο οσο εχω δει πως ειναι ο δεινος σκορερ ...

Αστον να γυρναει απ τα δεξια και να κανει τα τσαλιμια του ...

Αριστερα η θεση ειναι καπαρωμενη αν γυρισει ο Βιγια υγιης ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...