Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο ελειπε να εχεις να σχολιασεις και κατι που εμεινες στο παιχνιδι της προκρισης με 2 καλπικα γκολ χθες και ενα καθαρο πεναλτι-κοκκινη του Πεπε που δε δοθηκαν ποτε. Να πεις τι?

Λεγε για τη Μιλαν και τη Μπαρτσελονα, δειξε μας ποσες κωλοτουμπες μπορεις να κανεις σε διαστημα μερικων ημερων.

Απλως εκτιθεσαι με αυτα που λες. Δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω.

Ενταξει τωρα που το επεξεργαστηκα με το μυαλουδακι μου για να δουμε ποια ειναι η αποτυχια, ποιος κανει αποτυχημενες προβλεψεις, ποιος νιωθει μαγκας εκ των προταιρων και αρχιζει τις κωλοτουμπες εκ των υστερων μιλωντας για τις αποτυχιες των αλλων. Συμφορουμιτης CROM271 αμεσως μετα το 2-1 του Μοναχου:

Μιλας και για τους αλλους και αν θεωρουσαν τελειωμενη την Τσελσι, τρομαρα σου. (Προσωπικα μιλαγα για το απολυτο φαβορι για την κατακτηση της κουπας με τη ρεντα που εχει, οταν εσυ μιλαγες για κλειδωμενη προκριση του θιασου σου απεναντι στην Μπαγερν του Μπαντστουμπερ, του Αλαμπα και του Γκουσταβο, αρα τα μυαλουδακια επιστρεφονται ευγενικα πλην ομως επιδεικτικα).

Εγω φιλαρακι δεν ειμαι κανενα παιδακι να προσπαθω να βρω δικαιολογιες. Μετα το 1ο ματς αυτην ηταν η αποψη μου (οπως και σχεδον ολων). Πως με το εκτος εδρας γκολ η προκριση εχει ουσιαστικα τελειωσει. Αλλα μιλαμε για μπαλα. Και μαλιστα βγηκα και παραδεχτηκα στο topic της Ρεαλ πως η Μπαγερν τελικα δικαια πηρε την προκριση. Δεν κρυβομαι εγω πισω απο το δαχτυλο μου. Αλλοι το κανουν.

Οσο για εσενα μπραβο σου αν προβλεψες πως θα περασει η Τσελσι. Βεβαια πισινη πιστευω κρατουσες αλλα δεν παιζει σημασια αυτο, και σιγουρα δεν ειναι η αποψη που ειχαν το 99% τον φιλων της μπαρτσελονα που μιλουσαν για over 6.5 κλπ.

Το θεμα ειναι ποια ηταν τελικα μεγαλυτερη αποτυχια. Ο αποκλεισμος απο την Τσελσι ή απο την Μπαγερν?

Περιμενω ακομα καποιον να βρει το θαρρος και να μου δωσει απαντηση για τα πεναλτυ με Μιλαν και Γκρανερο. Ηταν η δεν ηταν τελικα και γιατι?

Δημοσ.

Θα σου πω τη δική μου άποψη. Δεν έπρεπε και δεν ήθελα να πάρω τέτοιο πέναλτι. Μου αρκούσε του Αλέξις στο 1ο ματς. Οπότε, οποιοδήποτε αιχμή για εύνοια της Μπάρτσα στη διπλή αυτή αναμέτρηση, καταλαβαίνεις που πάει...

Κάτι άλλο;

Δημοσ.

Μην μου μπλεκεις πεναλτυ Αλεξις τωρα. Ουτε σχεση εχουν αν ηθελες ή δεν ηθελες να το δωσει.

Μιλουσαμε για μια συγκεκριμενη φαση και εγινε ολοκληρη συζητηση αν ηταν ή δεν ηταν πεναλτυ.

Οι πιο πολλοι ( εσυ προσωπικα δεν θυμαμαι τι εγραφες) ελεγαν πως ηταν κανονικο πεναλτυ και το επιχειρημα τους ηταν το γραμμα του νομου.

Τωρα συμφωνα με το γραμμα του νομου ειναι και τα 2 πεναλτυ.

Ηταν η δεν ηταν τελικα, αυτο θελω να μαθω.

Γιατι πηγαν να μας βγαλουν και χαζους μερικοι και πως απλως προκαλουμε.

Δημοσ.

Πουθενα δεν το παω.

Απλα καποια πραγματα πρεπει να μπαινουν στη θεση τους. Οχι οταν μας συμφερει ειναι και οταν δεν μας συμφερει δεν ειναι.

Δημοσ.

διαβαζω οτι πεπ τελος. ελπιζω οποιος παρουμε να γουσταρει το επιθετικο ποδοσφαιρο οπως ο πεπ. ουτως η αλλως το υλικο για να το κανει, θα το εχει... αντε να δουμε.

και σαν φιλαθλος (και οχι οπαδος) της ομαδας, πεπ σε ευχαριστουμε για οσα προσεφερες. ακομη κι αν χασαμε φετος τις 2 βασικες κουπες, φευγεις σαν πρωταθλητης και επιτυχημενος. μια εποχη τελειωνει, και ελπιζω ο συνεχιστης του εργου του να τα καταφερει εξισου καλα. οπως ειπα και πριν, το υλικο (με 2-3 προσθηκες) υπαρχει.

Δημοσ.

Τι να πει κι ο Γκουαρδιολα ?

Σε 4 χρονια τα κατεκτησε ΟΛΑ ...

Ρεκορ το ενα μετα το αλλο ...

Μπαλα που απολαμβανε καθε ανθρωπος σε αυτον τον πλανητη ...

Σ ευχαριστουμε για ολα και σου ευχομαστε καλη επιτυχια οτι κι αν κανεις στη συνεχεια ...

Νιωθω καπως σημερα ....sad.gif

Βιλανόβα ο διάδοχος του Γουαρδιόλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...