RedBomb Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Κοιμηθηκαν ησυχα αποψε η Καταλανοι αφου ο εφιαλτης του στο να παει τελικο η Ρεαλ ευτηχως για αυτους δεν ηρθε.
johnyboy Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 προσωπικά η ρεαλ μου είναι πολύ συμπαθείς ομάδα και ας είμαι μπαρτσελόνα.Αλλά με το τσίρκο που έχει για προπονητή το γούσταρα που αποκλείστηκε.Μόνο για αυτόν όμως γιατί του άξιζε.
Rabican Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Κοιμηθηκαν ησυχα αποψε η Καταλανοι αφου ο εφιαλτης του στο να παει τελικο η Ρεαλ ευτηχως για αυτους δεν ηρθε. ειναι καφριλα το ξερω αλλα κοιμηθηκα πιο ησυχα το βραδυ!!!χαχαχα
Rabican Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 απο τη μια σκεφτομαι οτι αποκλειστηκα παιζοντας καλυτερη μπαλλα απο αυτον που με απεκλεισε, σε σχεση με τη ρεαλ που αποκλειστηκε δικαια αφου η μπαγερν επαιξε καλυτερα, απο την αλλη σκεφτομαι οτι εφαγα γκολ απο τον τορες! δεν ξερω τι ειναι χειροτερο.................. :devil: Δεν παιζεσται! το παραδεχτηκα οτι ειναι καφριλα....!!!
SlimData Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τα παραπάνω εξώφυλλα δείχνουν πάρα πολλά. Αποδεικνύουν πως αντιλαμβάνονται τη μπάλα οι οπαδοί ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, όπως αυτό εκφράζεται και μέσα από τις εφημερίδες τους. Έχει να κάνει καθαρά με τα βιώματά τους, αυτό που έχουν δει από τις ομάδες τους και αυτό που θα ήθελαν να βλέπουν, αυτό που έχουν εκπαιδευτεί να αγαπάνε. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από πράσινες φυλλάδες. Αυτά υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου και γενικά αυτές οι γενικότητες δεν στέκουν για κανέναν λόγο. Σε καταλαβαίνω ότι πολύ θα ήθελες να είναι έτσι όπως πολύ θα ήθελα κι εγώ να ισχύει το αντίθετο. Αλλά δεν... Εν τω μεταξύ, πότε θα σταματήσει αυτό το ανέκδοτο με την ταύτιση των παναθηναικών με πράσινη και derby? Ποιον εκφράζουνε οι 1654 φύλλα την ημέρα? Άσε που αν μου πεις ότι είσαι ένας από αυτούς τους 15-20.000 που ο γαύρος εκφράζει το πως βλέπουν το ποδοσφαίρο, well, houston, we have a problem
kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αυτά υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου και γενικά αυτές οι γενικότητες δεν στέκουν για κανέναν λόγο. Σε καταλαβαίνω ότι πολύ θα ήθελες να είναι έτσι όπως πολύ θα ήθελα κι εγώ να ισχύει το αντίθετο. Αλλά δεν... Εν τω μεταξύ, πότε θα σταματήσει αυτό το ανέκδοτο με την ταύτιση των παναθηναικών με πράσινη και derby? Ποιον εκφράζουνε οι 1654 φύλλα την ημέρα? Άσε που αν μου πεις ότι είσαι ένας από αυτούς τους 15-20.000 που ο γαύρος εκφράζει το πως βλέπουν το ποδοσφαίρο, well, houston, we have a problem Αυτή είναι η άποψή μου. Και προφανώς το ίδιο πιστεύουν και οι... εφημερίδες μας, πράσινες κα κόκκινες. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, έχω και γω φίλους, πάρα πολλούς, που είναι είναι γαύροι και Μπαρτσελόνα. Τρίτον. Να ξαναθυμίσω ποιάς ελληνικής ομάδας οι οπαδοί φώναζαν Μπάρτσα στον τελικό με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ; Δε ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ μόλις παρουσίασα 3 ενδείξεις που ενισχύουν αυτό που πιστεύω. Μπορεί να λέω και μαλακίες, δεν έχω και καμιά έρευνα που να λέει ότι το 75% των οπαδών του Ολυμπιακού υποστηρίζουν Μπάρτσα και το 60% των οπαδών του ΠΑΟ Ρεάλ, αλλά νομίζω ότι είναι πιο ισχυρές ενδείξεις από το "έχω δυο φίλους γαύρους που ο ένας είναι Σϊτυ και ο άλλος Εσπανιόλ".
CROM271 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Περαστικα και με τις υγειες σου. Δε μπορω να πω, για να αποκλεισετε τον ΑΠΟΕΛ διαθετετε ικανοτατη ομαδα. Η Μπαγερν -που την ειχατε ξεγραψει μετα το 2-1 στο Μοναχο- δεν ειναι για τα δοντια σας οπως φανηκε, ακομα κι αν σας παιζει η διαιτησια 80-20. Back to reality λοιπον και με την "αποτυχημενη" Μπαρτσελονα ξανασχολεισαι το summertime. Και αλλη φορα περισσοτερη προσοχη και λιγοτερη βιασυνη στους αφορισμους, στα των ευνοημενων απο διαιτησιες κλπ κλπ γιατι αποτι βλεπεις γυρνανε πολυ ευκολα μπουμερανγκ ολα μαζι. Και παλι περαστικα. 80-20 διαιτησια. Μαλιστα. Ουδεν σχολιο. Επισης η Ρεαλ αποκλειστηκε απο την Μπαγερν (δικαια τελικα οπως ειπα σε αλλο post). Εσεις απο μια ομαδα που δεν την υπολογιζε κανενας και που δεν ειχε ομαδα να φτασει τελικο φετος. Το ποια ειναι η αποτυχια σε αφηνω να το επεξεργαστεις λιγο στο μυαλουδακι σου μπας και καταλαβεις ποια ειναι. Για την συγκριση των δυο φασεων (με Μιλαν και την χτεσινη) δεν μου απαντησε ακομα κανενας. Το να παραδεχεσαι καποια λαθη δεν ειναι κακο ρε παιδια. Δινει απλως αξια στα παντελονια που φορας. Cheers!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 80-20 διαιτησια. Μαλιστα. Ουδεν σχολιο. Αυτο ελειπε να εχεις να σχολιασεις και κατι που εμεινες στο παιχνιδι της προκρισης με 2 καλπικα γκολ χθες και ενα καθαρο πεναλτι-κοκκινη του Πεπε που δε δοθηκαν ποτε. Να πεις τι? Λεγε για τη Μιλαν και τη Μπαρτσελονα, δειξε μας ποσες κωλοτουμπες μπορεις να κανεις σε διαστημα μερικων ημερων. Επισης η Ρεαλ αποκλειστηκε απο την Μπαγερν (δικαια τελικα οπως ειπα σε αλλο post). Εσεις απο μια ομαδα που δεν την υπολογιζε κανενας και που δεν ειχε ομαδα να φτασει τελικο φετος. Το ποια ειναι η αποτυχια σε αφηνω να το επεξεργαστεις λιγο στο μυαλουδακι σου μπας και καταλαβεις ποια ειναι. Ενταξει τωρα που το επεξεργαστηκα με το μυαλουδακι μου για να δουμε ποια ειναι η αποτυχια, ποιος κανει αποτυχημενες προβλεψεις, ποιος νιωθει μαγκας εκ των προταιρων και αρχιζει τις κωλοτουμπες εκ των υστερων μιλωντας για τις αποτυχιες των αλλων. Συμφορουμιτης CROM271 αμεσως μετα το 2-1 του Μοναχου: Καταρχην η Ρεαλ σημερα πηρε ακριβως αυτο που ηθελε. Εβαλε γκολ και η προκριση ουσιαστικα τελειωσε. Αν ηθελε να βαλει 3 θα τα εβαζε ετσι απλα. Απλως μετα την ισοφαριση εκανε συντηρηση δυναμεων. Μιλας και για τους αλλους και αν θεωρουσαν τελειωμενη την Τσελσι, τρομαρα σου. (Προσωπικα μιλαγα για το απολυτο φαβορι για την κατακτηση της κουπας με τη ρεντα που εχει, οταν εσυ μιλαγες για κλειδωμενη προκριση του θιασου σου απεναντι στην Μπαγερν του Μπαντστουμπερ, του Αλαμπα και του Γκουσταβο, αρα τα μυαλουδακια επιστρεφονται ευγενικα πλην ομως επιδεικτικα). Περαστικα ειπαμε φιλε?
Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 80-20 διαιτησια. Μαλιστα. Ουδεν σχολιο. Επισης η Ρεαλ αποκλειστηκε απο την Μπαγερν (δικαια τελικα οπως ειπα σε αλλο post). Εσεις απο μια ομαδα που δεν την υπολογιζε κανενας και που δεν ειχε ομαδα να φτασει τελικο φετος. Το ποια ειναι η αποτυχια σε αφηνω να το επεξεργαστεις λιγο στο μυαλουδακι σου μπας και καταλαβεις ποια ειναι. Για την συγκριση των δυο φασεων (με Μιλαν και την χτεσινη) δεν μου απαντησε ακομα κανενας. Το να παραδεχεσαι καποια λαθη δεν ειναι κακο ρε παιδια. Δινει απλως αξια στα παντελονια που φορας. Cheers!!! Είδες λοιπόν το πώς η αλαζονεία είναι κακό πράγμα, όταν εσύ πρώτος-πρώτος χλεύαζες την Μπάρτσα και τα "γατάκια" της, και εκθείαζες τους "άντρες" της Τσέλσι, χθές ήπιες απο το ίδιο ποτήρι. Και στο κάτω-κάτω η Μπαρτσελόνα φέτος με έναν συνδυασμό προβλημάτων τραυματισμών παικτών-κούρασης-κακών προπονητικών επιλογών, κατάφερε να φτάσει τέλη Απρίλη και να παίζει χωρίς Αμπιντάλ, Βίγια, με παιδάκια απο τις ακαδημίες σε κλάσικο-ημιτελικό, καλώς ή κακώς φέτος ήταν μια παράξενη χρονιά για την ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ρονάλντο-Οζίλ-Κακά-Ντι Μαρία-Μπενζεμά-Ιγκουαϊν και του "καλύτερου προπονητή στον κόσμο", με υπερδιπλάσιο μπάτζετ απο αυτό της Μπάγερν, με την ίδια λογική, αποκλείστηκε απο τον Κρόος, τον Αλάμπα, τον Μπάντστουμπερ, και τον Γκουστάβο. Ωραίο έ; Mάλλον αυτό δεν είναι αποτυχία, μόνο της Μπαρτσελόνα ήταν που φέτος έχει ήδη κατακτήσει τρείς τίτλους και πάει για το Copa Del Rey.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα