gnsX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 kirileman μάλιστα....μάθε μπαλίτσα κι έτσι,γατάκι μπλα μπλα μπλα *Έχω μάθει πολλά η αλήθεια είναι εδώ μέσα,και για μπάσκετ και για ποδόσφαιρο,lol,οι αναλύσεις σας να ξέρετε ότι υπάρχουν και σε άλλα forum βγάζοντας γέλιο Γενικά ρε παιδί μου, μη προσπαθείτε να κάνετε και μαθήματα
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Κανουμε και υποδειξεις για το τι θα λενε οι συνομιλητες μας; Εγραψα αυτο που βλεπω για τον παιχτη και την ομαδα που παρακολουθω στενα χρονια τωρα. Και συ απλα αφοριζεις και ειρωνευεσαι...
Rabican Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 δεν είπε κανείς να σκοράρει το ίδιο,να παίξει είπαμε και να μην εξαφανίζεται δυστυχως η ευτυχως το αν θα σκοραρει ο μεσι εχει καταληξει να ειναι κριτηριο για το αν επαιξε καλα. το εχω παρατηρησει αυτο με την αργεντινη οπου εβαζαν ο κουν η καποιος αλλος 2-3 γκολ τα οποια ηρθαν απο δικες του πασες η ενεργειες και ποτε δεν ακουγοταν οτι επαιξε καλα. το ειδα και φετος με τη μπαρτσα οπου μπορει να κερδισε ενα ματς δυσκολα με 1-0, την ασιστ την εβγαλε ο μεσσι εχοντας κανει παραλληλα αρκετες μπουκες και σουτ, αλλα τελικα στα διαφορα site διαβαζα οτι ο μεσσι ηταν εξαφανισμενος.
gnsX Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Κανουμε και υποδειξεις για το τι θα λενε οι συνομιλητες μας; Εγραψα αυτο που βλεπω για τον παιχτη και την ομαδα που παρακολουθω στενα χρονια τωρα. Και συ απλα αφοριζεις και ειρωνευεσαι... Δεν αφορίζω,ούτε ειρωνεύομαι χωρίς να με ειρωνευτούν. Στην καμία δεν μείωσα τον Μέσι,άλλωστε είπα ότι είναι ο καλύτερος της εποχής του,αλλά για να συγκριθεί με τους πραγματικά μεγάλους πρέπει να κάνει κι άλλα,ίσως στο μέλλον να γίνει καλύτερος και απο αυτούς όμως,τα προσόντα τα χει,θα δούμε
kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δείξε μου πού και πώς σε ειρωνεύτηκα. Τώρα όμως!
kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Με το "Ματεράτσι" ειρωνεύομαι εσένα, όπως εσύ μίλησες προσωπικά για εμένα, για "τη μπαλίτσα" που ξέρω και προσπαθώ να διδάξω και η οποία βγάζει γέλιο σε άλλα φόρα; Ειλικρινά καταλαβαίνεις αυτά που γράφουμε ή εσκεμμένα διαστρεβλώνεις τα πάντα;
gnsX Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 η "μπαλίτσα" είναι μετά το Ματεράτσι,τες πα,άντε έκανα λάθος και ζητάω ταπεινά συγνώμη,ΟΚ!
kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Προσπάθησα να απαντήσω στην άποψή σου ότι ο Μέσι δεν μπορεί να θεωρηθεί από τους μεγαλύτερους παίχτες έβερ (όπως εμείς υποστηρίζουμε) επειδή δεν έχει πάρει Μουντιάλ. Με βάση αυτό ανέφερα τον Ματεράτσι. Δεν υπήρχε καμία ειρωνεία στο πρόσωπό σου.
HeraklesR Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Με το "Ματεράτσι" ειρωνεύομαι εσένα, όπως εσύ μίλησες προσωπικά για εμένα, για "τη μπαλίτσα" που ξέρω και προσπαθώ να διδάξω και η οποία βγάζει γέλιο σε άλλα φόρα; Ειλικρινά καταλαβαίνεις αυτά που γράφουμε ή εσκεμμένα διαστρεβλώνεις τα πάντα; Μην ρωτας.... Παντως το σχεδιο με το Τσαμπιονς Λιγκ που πηγε να "αγορασει" η Ρεαλ, δεν πετυχε. Η φουσκα της Ρεαλ καπου εδω ξεφουσκωνει. Μια ομαδα που αγοραστηκε. Ξοδεψαν ενα καρο εκατομμυρια και την αγορασαν. Αγορασαν πανακριβους και προφανως σπουδαιους παικτες και tadaaaa! Εχουμε μια μεγαλη ομαδα! Ε δεν μπορει να γινεται συνεχεια αυτο και να ξοδευονται λεφτα ετσι. Αντιθετως η Μπαρτσελονα θα συνεχισει στον ιδιο ρυθμο γιατι το 80% των παικτων της ειναι απο τις ακαδημιες της και επειδη εχει μια συγκεκριμενη στρατηγικη και φιλοσοφια. Δεν ειναι ομαδα που αγοραστηκε. Δεν ειναι ομαδα που φτιαχτηκε σε μια νυχτα. Εχω 800 εκατομμυρια ευρω και αυριο φτιαχνω ομαδα. Καμια σχεση. Εχει μια φιλοσοφια παιχνιδιου(κατοχη μπαλας) και την προωθει σε ολες τις ακαδημιες της, απο junior εως και την εφηβικη ομαδα ως την ομαδα-Β. Οι παικτες μαθαινουν τις τακτικες και ψηνονται και ειναι ετοιμοι για να μπουνε στην μεγαλη ομαδα. Η Μπαρτσελονα εχει απιστευτα γερα θεμελια! Φετος ηταν για μικρες λεπτομερειες και επειδη ο θεος εκλεισε τα ματια του στα 2 ματς με την Τσελσι, μια κακη χρονια. Αλλά για λεπτομερειες δεν πηγαμε περπατωντας τελικο τσαμπιονς λιγκ. 1 απο τα 4 δοκαρια, μια απο τις καμια 7-8 κλασικοτατες ευκαιριες να εμπαιναν και θα ημασταν εκει. Επισης ειχαμε και τους τραγικους πειραματισμους του Γκουαρντιολα φετος, οποτε χαθηκε και το πρωταθλημα. Αλλά η γραμμη που κινουμασταν ηταν παντα της καλυτερης και με διαφορά ομαδας σοτν πλανητη! Απλως μερικα αποτελεσματα ηταν ασχημα. Αλλά του χρονου θα ειμαστε και παλι στα ιδια επιπεδα και παλι δηλαδη θα ειμαστε η καλυτερη ομαδα του κοσμου. Το αν θα συνοδευτει αυτο και με τα αποτελεσματα καθως και με τροπαια, προφανως και οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μας, οπως ηταν και φετος. Αλλά καμια φορα βγαινουν και οι εξαρες για τον αντιπαλο. Ομως αυτο γινεται με τις πιθανοτητες που του αναλογουν. Ετσι και του χρονου αυτα δεν μπορει να ξανασυμβουν. Δεν μπορει ο θεος να κοιμαται παντα.....
Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δικαιολογημένες αντιδράσεις, αφού μπορούμε να φανταστούμε οτι το 2002, την χρονιά που η Ρεάλ πήρε το τελευταίο της CL, οι περισσότεροι σημερινοί οπαδοί της ήταν μαθητές δημοτικού, ή στην χειρότερη προσχολικής ηλικίας. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το κοντοκουρεμένο Γερμανάκι να σε κάνει πουτάνα στο γήπεδο σου, και να σου παίρνει τον τελικό μέσα απο τα χέρια σου, στερώντας σου την ευκαιρία να πανηγυρίσεις και εσύ σαν έλληνας οπαδός μια ευρωπαϊκή κούπα; Άσε τα πέναλντι και τις γελοίες αναλύσεις λοιπόν αγαπητέ CROM, και περίμενε ξανά τα Αυγουστιάτικα μεταξύ μας Super Cup για να ξαναμπορέσεις να μπείς σε "κόντρα". Το τι έλεγες χθές εδώ πέρα δεν περιγράφεται, περαστικά λοιπόν.
kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μην ρωτας.... Δε χρειάζεται να επεμβαίνει άλλος σε μια κουβέντα που αφορά δυο συγκεκριμένα μέλη, όταν μάλιστα έχει λυθεί το θέμα.
CROM271 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δικαιολογημένες αντιδράσεις, αφού μπορούμε να φανταστούμε οτι το 2002, την χρονιά που η Ρεάλ πήρε το τελευταίο της CL, οι περισσότεροι σημερινοί οπαδοί της ήταν μαθητές δημοτικού, ή στην χειρότερη προσχολικής ηλικίας. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το κοντοκουρεμένο Γερμανάκι να σε κάνει πουτάνα στο γήπεδο σου, και να σου παίρνει τον τελικό μέσα απο τα χέρια σου, στερώντας σου την ευκαιρία να πανηγυρίσεις και εσύ σαν έλληνας οπαδός μια ευρωπαϊκή κούπα; Άσε τα πέναλντι και τις γελοίες αναλύσεις λοιπόν αγαπητέ CROM, και περίμενε ξανά τα Αυγουστιάτικα μεταξύ μας Super Cup για να ξαναμπορέσεις να μπείς σε "κόντρα". Το τι έλεγες χθές εδώ πέρα δεν περιγράφεται, περαστικά λοιπόν. Απο αυτα που ειπα σου φανηκε να λεω πως ηταν πεναλτυ? Φυσικα και δεν ηταν. Αυτο που θελω να δειξω ειναι το ποσο γελοια ειναι αυτα που ελεγαν καποιοι εδω μεσα σε οτι αφορα το πεναλτυ κατα της Μιλαν. Μη με κανετε να κανω quote και θθυμηθω παλι τα αστεια επιχειρηματα που αναφεροταν τοτε. Για το γραμμα του νομου, για τον κανονισμο και λοιπα κουραφεξαλα. Οταν πηρε η Ρεαλ το chl φιλε καποιοι αλλοι ηταν πιτσιρικια και συχναζουν εδω μου φαινεται... Τωρα ειδα και την ηλικια σου. ΧΑΧΑ. Επιβεβαιωνομαι παντα ο παιχτης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Απο αυτα που ειπα σου φανηκε να λεω πως ηταν πεναλτυ? Φυσικα και δεν ηταν. Αυτο που θελω να δειξω ειναι το ποσο γελοια ειναι αυτα που ελεγαν καποιοι εδω μεσα σε οτι αφορα το πεναλτυ κατα της Μιλαν. Μη με κανετε να κανω quote και θθυμηθω παλι τα αστεια επιχειρηματα που αναφεροταν τοτε. Για το γραμμα του νομου, για τον κανονισμο και λοιπα κουραφεξαλα. Οταν πηρε η Ρεαλ το chl φιλε καποιοι αλλοι ηταν πιτσιρικια και συχναζουν εδω μου φαινεται... Τωρα ειδα και την ηλικια σου. ΧΑΧΑ. Επιβεβαιωνομαι παντα ο παιχτης. Περαστικα και με τις υγειες σου. Δε μπορω να πω, για να αποκλεισετε τον ΑΠΟΕΛ διαθετετε ικανοτατη ομαδα. Η Μπαγερν -που την ειχατε ξεγραψει μετα το 2-1 στο Μοναχο- δεν ειναι για τα δοντια σας οπως φανηκε, ακομα κι αν σας παιζει η διαιτησια 80-20. Back to reality λοιπον και με την "αποτυχημενη" Μπαρτσελονα ξανασχολεισαι το summertime. Και αλλη φορα περισσοτερη προσοχη και λιγοτερη βιασυνη στους αφορισμους, στα των ευνοημενων απο διαιτησιες κλπ κλπ γιατι αποτι βλεπεις γυρνανε πολυ ευκολα μπουμερανγκ ολα μαζι. Και παλι περαστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα