gnsX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γκολ, ασσιστ, ρεκορ, στατιστικα γενικοτερα, τροπαια που εχει κατακτησει, βραβευσεις, διαλεξε. Και μη μου πεις οτι εχει αλλους διπλα του, γιατι και ο Ζινταν το ιδιο παιχνιδι επαιζε, οχι πυγμαχια. kirileman πραγματικά ε για πες,τι τρόπαια έχει κατακτήσει ο Μέσι και δεν τα πήραμε εμείς γραμμή.. Διηπειρωτικό με την Ντιναμό Φουκοσίμας και την Σάντους; Το CL είναι ο σημαντικότερος τίτλος του Μια χαρά στα λένε,είναι ο καλύτερος της εποχής του αλλά ούτε καν έστω και για πλάκα δεν έχει φτάσει στο σημείο να συγκρίνεται με Ζιντάν και Ρονάλντο(το Φαινόμενο ή Χοντρό) πόσο μάλλον για Μαραντόνα και καλύτερος όλων των εποχών. Για να μπει έστω στην σύγκριση θα πρέπει να κάνει πορεία και με την Αργεντινή,να περάσει τον όμιλο ας πούμε
Rabican Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οσο η αργεντινη δεν εχει αμυνα-τερμα, δεν προκειται να δει κουπα ο μεσσι. ειναι η αγαπημενη μου εθνικη και θεωρω οτι μπροστα και μεση ειναι φωτια αλλα στην αμυνα μπαζει απο παντου.
demessakis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ενώ έχεις κάνει ένα πολύ ωραίο ποστ, πετάς το παραπάνω λες και μπηκε άλλος στο λογαριασμό σου και το έγραψε. Με τον Ζιντάν συγκρίνουμε όχι με τον Καραγκούνη. Σεβασμός. Δεν ήθελα να βάλω τυχαία τον Τσάβι, γιατί κάτι μου έλεγε, πως η συζήτηση θα κατέληγε στα διεθνή τρόπαια ;-) . Να σε ρωτήσω κάτι, γιατί απ' ότι βλέπω ξέρεις καλά τον Γάλλο; Μετά την φυγή του από την Γιούβε, έκανε λόγω για "περίεργες ουσίες" από το ιατρικό τιμ. Οπότε η ερώτηση μου είναι, γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις, αφού έφυγε; Γιατί αν τελείωνε την καριέρα του στην Γιούβε, δεν θα μάθαιναμε ποτέ για την ύπαρξη τους. Και αν θες να συνεχίσω το αστείο σου, θα βάλω στην συζήτηση και τον Καραγκούνη, που αν έπαιρνε κι αυτός τέτοια, ίσως σήμερα η ερώτηση σου να είχε να κάνει αν ο Μέσι είναι καλύτερος ή όχι του Καραγκούνη. Ο οποίος Καραγκούνης, μην το ξεχνάμε, έχει περισσότερους διεθνείς τίτλους, από τον Κ.Ρονάλντο. ΥΓ1. Δεν έχω πρόβλημα με τον Ζιντάν, ο οποίος και μπαλάρα έπαιξε, και θέαμα προσέφερε. Ούτε με την ειλικρίνεια έχω πρόβλημα. Πρόβλημα έχω με το λανθασμένο τάιμινγκ. ΥΓ2. Η τελευταία φράση, ως απάντηση όσων δίνουν τόση βαρύτητα στα διεθνή τρόπαια, προσπαθώντας, να μειώσουν οποίον παίχτη, δεν μπορούν αλλιώς. Και όχι, δεν ήθελα με αυτή την φράση να μειώσω έναν από τους θεαματικότερους ποδοσφαιριστές.
linuslost Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καταρχήν όχι υποδείξεις. Κατά δεύτερον μια χαρά συγκρίνονται ο Μέσι και ο Ζιντάν. Είναι ίδιας περίπου εποχής και παραπλήσιας θέσης. Ενα επιχείρημα γιατί ο Μέσι είναι καλύτερος του Ζιντάν, δεν είδα. Εσύ με 60 ματς που είδες την έχρισες κορυφαία ομάδα όλων των εποχών? Συγκρατηθείτε λέμε... Γιατι ο θεος εισαι??? Ο Μεσι εχει σπασει καθε ρεκορ που υπαρχει σε μια εποχη που οι αμυνες ειναι καλυτερες απο ποτε...Επισης καθε ομαδα παιζει σουπερ κλειστα την Μπαρτσα,κατι που ανεβαζει το επιπεδο δυσκολιας! Οσο για τον Ζινταν,πιο αργος,πιο λιγα γκολ,πιο λιγο τρεξιμο...Αμα εβαζες ενα παιχτη πανω του σαν βδελλα μπορουσες ευκολα να τον περιορισεις...Και για πες μου,εκτος απο επιθεση τι αλλο εχει καλο η Αργεντινη???
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 kirileman πραγματικά ε για πες,τι τρόπαια έχει κατακτήσει ο Μέσι και δεν τα πήραμε εμείς γραμμή.. Διηπειρωτικό με την Ντιναμό Φουκοσίμας και την Σάντους; Το CL είναι ο σημαντικότερος τίτλος του Μια χαρά στα λένε,είναι ο καλύτερος της εποχής του αλλά ούτε καν έστω και για πλάκα δεν έχει φτάσει στο σημείο να συγκρίνεται με Ζιντάν και Ρονάλντο(το Φαινόμενο ή Χοντρό) πόσο μάλλον για Μαραντόνα και καλύτερος όλων των εποχών. Για να μπει έστω στην σύγκριση θα πρέπει να κάνει πορεία και με την Αργεντινή,να περάσει τον όμιλο ας πούμε O Ματεράτζι είναι καλύτερος, πήρε και Μουντιάλ... Το να μειώνουμε την αξία του Μέσσι επειδή δεν έχει κατακτήσει μουντιάλ, είναι τουλάχιστον αστείο. Το τι έχει πετύχει ο ίδιος, εδώ. Καλή ανάγνωση.
gnsX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 O Ματεράτζι είναι καλύτερος, πήρε και Μουντιάλ... Το να μειώνουμε την αξία του Μέσσι επειδή δεν έχει κατακτήσει μουντιάλ, είναι τουλάχιστον αστείο. Το τι έχει πετύχει ο ίδιος, εδώ. Καλή ανάγνωση. Δεν έχει περάσει τον όμιλο,όχι δεν έχει κατακτήσει Μουντιάλ,και δεν μειώνει κανείς την αξία του,εσείς την ανεβάζετε σε επίπεδα που δεν είναι ακόμα,ίσως κάποτε να γίνει,μη βιάζεστε Πιο σιγά τα link,ανατριχιάσαμε,πέρα απο την Barcelona έχει καταφέρει πολλά πράγματα βλέπω,εννοείται ότι πρέπει να συγκριθεί με παίχτες που έχουν πάρει σχεδόν τα πάντα με 2 και 3 ομάδες,σε εθνικό επίπεδο κτλ,το λέει κι ο Σωτηρακόπουλος άλλωστε,μαζευτείτε ρε
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οσο η αργεντινη δεν εχει αμυνα-τερμα, δεν προκειται να δει κουπα ο μεσσι. ειναι η αγαπημενη μου εθνικη και θεωρω οτι μπροστα και μεση ειναι φωτια αλλα στην αμυνα μπαζει απο παντου. Και δεν έχει καμία σχέση ο ρόλος του και η θέση του στην εθνική με αυτή στη Μπάρτσα. Παίζει πολύ πιο πίσω, όπως και χθες δηλαδή που ο κόπανος τον έβαλε να παίρνει τη μπάλα από το κέντρο και άντε γεια μετά, είχε να περάσει 2 αμυντικές γραμμές ενώ γκολτζής μπροστά γιοκ. Δεν έχει περάσει τον όμιλο,όχι δεν έχει κατακτήσει Μουντιάλ,και δεν μειώνει κανείς την αξία του,εσείς την ανεβάζετε σε επίπεδα που δεν είναι ακόμα,ίσως κάποτε να γίνει,μη βιάζεστε Πιο σιγά τα link,ανατριχιάσαμε,πέρα απο την Barcelona έχει καταφέρει πολλά πράγματα βλέπω,εννοείται ότι πρέπει να συγκριθεί με παίχτες που έχουν πάρει σχεδόν τα πάντα με 2 και 3 ομάδες,σε εθνικό επίπεδο κτλ,το λέει κι ο Σωτηρακόπουλος άλλωστε,μαζευτείτε ρε Ματεράτζι, λέμε! Μαζευτείτε λέω και γω.
gnsX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αντε καλά,ξερνάει κούπες λέμε,copa del rey,διηπειρωτικά με την Σάντους και τέτοια
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αντε καλά,ξερνάει κούπες λέμε,copa del rey,διηπειρωτικά με την Σάντους και τέτοια Για ενημέρωσέ μας, έχει παίξει και σε άλλες ομάδες εκτός της Μπάρτσα και έχει αποτύχει;
linuslost Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αντε καλά,ξερνάει κούπες λέμε,copa del rey,διηπειρωτικά με την Σάντους και τέτοια Bρε κολλημενε-ασχετε...Για να παρει το διηπειρωτικο εχει πρωτα παρει τ πρωταθλημα Ισπανιας,εχει περασει ολες τις μεγαλες ομαδες του Ch.L και το εχει παρει κιολας...Δεν σου φτανουν αυτα??? Δεν σου φτανει που ειναι πρωτος σκορερ φετος στο Ch.L?? Που ειναι μολις 25 ετων και σχεδον εχει σπασει ολα τα ρεκορ σκοραρισματος??? Αλλα ξεχασα,ο Ζαγορακης ειναι καλυτερος αφου πηρε Euro και βγηκε καλυτερος παιχτης της διοργανωσης!
gnsX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ακόλλητε-σχετικέ δεν το συγκρίνω με τον Καραγκούνη και τον Βύντρα γιατί δεν στέκει-είναι άλλο επίπεδο,εσείς έχετε φαγωθεί να τον συγκρίνετε με "τέρατα" του ποδοσφαίρου ενώ δεν στέκει γιατί είναι άλλο επίπεδο,Σωτηρακόπουλοι του Insomnia
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 η Αργεντινή μου 'ρχεται Α, η εθνική που μαζευόμαστε μια φορά στο τόσο και παίζουμε μπάλα με μέχρι πρόσφατα προπονητή τον χοντρό τοξικομανή πρώην μεγάλο σταρ του ποδοσφαίρου, ξεθεωμένοι από πρωταθλήματα και ch.l. στα οποία συνήθως το γατάκι σαρώνει; Άλλη ομάδα που έχει παίξει και έχει αποτύχει;... Γάματο, έχω σιχαθεί το τρολάρισμα αυτές τις μέρες.
adi32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Η Μπαρτσα ειναι και θα ειναι για χρονια η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων Ολες τις ομαδες της γης και τις εθνικες τις εχει για πλακα 100 φορες να παιξουν τις 98 θα τις κερδισει με 3-4 γκολ Απλα καποτε κοιμαται ο θεος και επικρατει το αντιποδοσφαιρο Σε καποιους αρεσει και χαιρονται για λιγο ομως
linuslost Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ακόλλητε-σχετικέ δεν το συγκρίνω με τον Καραγκούνη και τον Βύντρα γιατί δεν στέκει-είναι άλλο επίπεδο,εσείς έχετε φαγωθεί να τον συγκρίνετε με "τέρατα" του ποδοσφαίρου ενώ δεν στέκει γιατί είναι άλλο επίπεδο,Σωτηρακόπουλοι του Insomnia "Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος σχετικά με το σύμπαν". -Αινσταιν-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα