gchris7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που συμβαίνει με Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό και Μπαρτσελονα. Σχεδόν όλοι οι Ολυμπιακοί υποστηρίζουν Μπαρτσα ενώ σχεδόν όλοι οι Παναθηναϊκοί είναι κατά. Έχουν τίποτα προηγούμενα μεταξύ τους? Πως εξηγείται αυτό το πράγμα? Δείτε εδώ πρωτοσέλιδα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ειναι επειδη ο ολυμπιακος ειναι η ... μπαρτσα των βαλκανιων :mrgreen: εχουμε και τον "μεσσι" (φετφα), εχουμε και τον τσαβι (αριελ), εχουμε και τον περιφερειακο επιθετικο σαντσεζ (μιραλας). :mrgreen: χαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τα παραπάνω εξώφυλλα δείχνουν πάρα πολλά. Αποδεικνύουν πως αντιλαμβάνονται τη μπάλα οι οπαδοί ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, όπως αυτό εκφράζεται και μέσα από τις εφημερίδες τους. Έχει να κάνει καθαρά με τα βιώματά τους, αυτό που έχουν δει από τις ομάδες τους και αυτό που θα ήθελαν να βλέπουν, αυτό που έχουν εκπαιδευτεί να αγαπάνε. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από πράσινες φυλλάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αυτα ειναι χαζομαρες,οι οργανωμενοι οπαδοι του ΠΑΟ,ειναι γνωστο οτι εχουν συμμαχια με αυτους της Ρεαλ.Απο την αλλη γινεται απο τα συγκεκριμενα ''πρασινα'' εντυπα παραλληλισμος προνομιουχας διαιτησιας που θεωρουν οτι υπαρχει στην Ελλαδα για τον Ολυμπιακο κατ' αντιστοιχια. Σε ατομικο,μη οργανωμενο επιπεδο,ξερω πολλους φιλους μου Ολυμπιακους και μαλιστα φανατισμενους που ειναι Real η Man United και μαλιστα οι 2 καλυτεροι μου φιλοι που και οι δυο ειναι αγρια φανατικοι Γαβροι,ο ενας ειναι Chelsea και ο αλλος Βαλενθια. Τα ιδια ισχυουν και για τους Παναθηναικους.Χτες πειραζομασταν 3 φιλοι Παναθηναικοι ,ο ενας ηταν Barca, ο αλλος Real και εγω Man United αλλα δεν μου αρεσε πως επαιζε φετος η ισπανικη ομαδα και δεν ηθελα να περασει. Kirileman μην ταυτιζεις αυτες τις φυλλαδες με τους φιλαθλους του ΠΑΟ ,οπως δεν σε ταυτιζω εγω με τον Πρωταθλητη. Επειδη τωρα ειδα οτι οπως το εγραψα μπορει να ληφθει ως προσωπικο σχολιο,την λεξη ''χαζομαρες'' δεν την εγραψα για τον Kirileman αλλα για τις δημοσιευσεις των Derby και Πρασινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Βλακειες,απο τον τελικο στην Σαραγοσα στο μπασκετ για οποιον βρεθηκε εκει ξερει πολυ καλα οτι οι οπαδοι του παο εγιναν ενα με τους ultras τις Ρεαλ και τιποτα παραπανω,επειτα ηρθε και ο Σουκερ στην ελλαδα για να παιξει με την Ρεαλ Τσουλου αντιμετωπος με τον Ολυμπιακο και καποια βλαμμενα πηγαν στο αεροδρομιο να τον αποθεωσουν για να σκοραρει.. Εγω γουσταρω Ρεαλ ασχετος που ειμαι Ολυμπιακος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δηλαδή, ξεχνάμε τη μαζική υποστήριξη των γαύρων στον τελικό Μίλαν-Μπάρτσα, αγνοούμε τη στάση των δυο πράσινων φυλλάδων που δε μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά από το να πάνε κόντρα στις συμπάθειες του αντίπαλου στρατοπέδου, ξεχνάμε όλα τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα και βασιζόμαστε στον κολλητό γαύρο που είναι Άρσεναλ ή στο το ότι ο Midi συμπαθεί περισσότερο τη Μπάρτσα από τον Μουρίνιο; Οκ, λέω χαζομάρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Tελικά αποκλείστηκε η Μπάρτσα και αρχίσαν τα αναθέματα στην τύχη και τα δάκρυα. Μερικά ερωτήματα και κάποια προσωπικά σχόλια: 1) Είναι η Μπαρτσελόνα η καλύτερη ομάδα των τελυταίων χρόνων? Ναι, είναι. Αλλά γιατί είναι: Επειδή το απέδιξε κατακτώντας τίτλους. Όχι επειδή έπαιξε την καλύτερη μπάλα. 2) Είναι ο Μέσι ο καλύτερος παίχτης του κόσμου αυτή τη στιγμή? Ναι, είναι. Με χτυπητές αδυναμίες όμως που μερικές φορές στοιχίζουν. 3) Ισχύει ότι "παίζω καλύτερο ποδόσφαιρο = είμαι καλύτερη ομάδα"? Οχι. Αυτό θα ίσχυε αν στο ποδόσφαιρο είχαμε κανόνες καλλιτεχνικού πατινάζ με βαθμολογίες για τις φιγούρες και μετέδιδε ο Κωστάλας. Καλύτερη ομάδα είναι αυτή που με όποιον τρόπο μπορεί (νόμιμο και θεμιτό) προσπερνά τα εμπόδια των ανταγωνιστών και κατακτά τίτλους. 4) Υπάρχει ατυχία στο ποδόσφαιρο? Κατά κόρον. Γι αυτό είναι και τόσο λαοφιλες άθλημα. Γιατί υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες στην εξέλιξη ενός αγώνα. 5) Μπορείς να επικαλείσαι την ατυχία? Όχι, αν θέλεις ποτέ να κοιτάξεις σαν σύλλογος στα μάτια ομάδες όπως η Μίλαν και η Ρεάλ. Θυμάται κανείς τον ημιτελικό Ελλάδα - Τσεχία το 2004? Αν έμπαινε το δοκαρι του Ροζίτσκι, 5 θα τρώγαμε. Έχει καμία σημασία? 6) Γιατί υπάρχουν τόσοι αντι-Μπαρτσελόνα? Η Μπαρτσελόνα γενικά προωθείται και προωθείται γιατί πουλάει. Κι αυτό ενοχλέι. Αλλά και άλλες ομάδες προωθούνταν στο παρελθόν οι οποίες είχαν επίσης δημιουργήσει haters. Εδώ είμαστε στο 2012 και μιλάμε ακόμα για τη Ρεάλ του Φράνκο λες και ο παππούς μας ήταν στις Διεθνείς Ταξιαρχίες. Στην Μπαρτσελόνα θα κολλήσουμε? Προσωπικά την αντιπαθώ σφόδρα λόγω της ποδοσφαιρικής της φιλοσοφίας, αλλά γουστα είναι αυτά. 7) Είναι ο Μέσι ο καλύτερος παίχτης όλων των εποχών? Αυτό είναι αστείο. Ακόμα πιο αστείο είναι ότι συγκρίνεται κατευθείαν με Μαραντόνα - Πελέ, λες και την δεύτερη θέση την έχει ήδη καπαρωμένη. Στην πραγματικοτητα, όταν μιλάμε για τον goat (greatest of all time) και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Και οι αποτυχίες με την Αργεντινή δεν αποτελούν λεπτομέρεια. Αν κάποιος έχει διάθεση για αντιπαράθεση θα ήθελα να επιχειρηματολογήσει γιατί ο Μέσι έχει ξεπεράσει τον Ζιντάν ας πούμε. Ας αφήσουμε τον Ντιέγκο στη θέση του. 8) Είναι η Μπαρτσελόνα η καλυτερη ομάδα όλων των εποχών από πλευράς θεάματος - ποδοσφαίρου που παιζει? Όχι θα έλεγα εγώ, αλλά θα δεχόμουνα ότι μπαίνει στην κουβέντα. Υπάρχει η Μίλαν του Σάκι, η Μίλαν του Καπέλο, ο Άγιαξ του Κροιφ, η Ντιναμό του Λομπανόφσκι κτλ κτλ Αυτά τα ολίγα από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxa_axsap Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 6) Γιατί υπάρχουν τόσοι αντι-Μπαρτσελόνα? Η Μπαρτσελόνα γενικά προωθείται και προωθείται γιατί πουλάει. Κι αυτό ενοχλέι. Αλλά και άλλες ομάδες προωθούνταν στο παρελθόν οι οποίες είχαν επίσης δημιουργήσει haters. Εδώ είμαστε στο 2012 και μιλάμε ακόμα για τη Ρεάλ του Φράνκο λες και ο παππούς μας ήταν στις Διεθνείς Ταξιαρχίες. Στην Μπαρτσελόνα θα κολλήσουμε? Προσωπικά την αντιπαθώ σφόδρα λόγω της ποδοσφαιρικής της φιλοσοφίας, αλλά γουστα είναι αυτά. Δηλαδη? Απλα δεν ξερω γι'αυτο ρωταω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δηλαδη? Απλα δεν ξερω γι'αυτο ρωταω.. Κουραστικές πασούλες, αχρείαστα τσαλίμια, βουτιές σχεδόν σε όλα τα τζατζαρίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxa_axsap Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Α! Πες και εσυ τροπο παιξηματος να καταλαβουμε...Φιλοσοφια ειναι το πως βλεπει το ποδοσφαιρο, οχι το πως το παιζει...νομιζω παντα, ετσι?...χωρις παρεξηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Πωπω πως εκτεθηκα! Μλκ χωρίς πλάκα γιατί εκτίθεσαι έτσι? Το ότι σου λέει κάποιος ότι η μπάρτσα είναι η καλύτερη και το λογικο και πιθανό σενάριο είναι να περάσει και να το σηκώσει και δεν απαντάς τι δείχνει? Εμένα μου δείχνει προφανώς ότι δεν μπορείς να διαφωνήσεις γιατί ξέρεις ότι έτσι είναι και δεν θέλεις να συμφωνήσεις γιατί για κάποιο λόγο σε ενοχλεί.. Πάντως επειδή είμαι σε ταξίδι και δεν είδα το ματς, με 10 παίκτες από το '35 με 2-0 πίσω και πέναλτι εναντίον τους στο 2-1, εμένα για μάγκικη μου φαίνεται η πρόκριση... Δεν καταλαβαίνω τι έγινε και βγάζουν τόση χολή εναντίον της τσέλσι τα ευρωsites. Και η ρεαλ φουλ άμυνα έπαιξε 11 εναντίον 11 και της είπαν μπράβο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 στα τρια τελευταια παιχνιδια η ομαδα δεν εχει παιξει καθολου καλα χθες εκανε πολλες ευκαιριες και θα μπορουσε να καθαριζε το παιχνιδι αλλα ειχαν γκινια Πιστευα οτι θα χασει το πεναλντι ο Μεσι επειδη δεν εχει σκοραρει ποτε απεναντι στον Τσεχ. πρωτη φορα τον ειδα και με τοσα νευρα και να παιρνει κιτρινη καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αν και Μαν Γιου εγώ ήμουν με την Τσέλσι εκτές.Φυσικά όμως θέλω να χάσει στον τελικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxa_axsap Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Kαλυτερα να μην χασει μιας και το Αγγλικο πρωταθλημα για μενα ειναι το καλυτερο και αμα θελουμε να συνεχισει να ειναι, θα πρεπει να εχει χρημα κλπ, ετσι καλο ειναι να κερδισει η Chelsea. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Tελικά αποκλείστηκε η Μπάρτσα και αρχίσαν τα αναθέματα στην τύχη και τα δάκρυα. Μερικά ερωτήματα και κάποια προσωπικά σχόλια: 1) Είναι η Μπαρτσελόνα η καλύτερη ομάδα των τελυταίων χρόνων? Ναι, είναι. Αλλά γιατί είναι: Επειδή το απέδιξε κατακτώντας τίτλους. Όχι επειδή έπαιξε την καλύτερη μπάλα. Εγώ λέω πως είναι επειδή έπαιξε την καλύτερη μπάλα (ομάδα playstation, θυμάσαι; ) και επειδή πολύ φυσιολογικά σάρωσε και τίτλους απέναντι στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου (και θα συνεχίσει να το κάνει, μη γελιέστε) έχοντας τη λεγόμενη Αγ. Τριάδα (Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι). 2) Είναι ο Μέσι ο καλύτερος παίχτης του κόσμου αυτή τη στιγμή? Ναι, είναι. Με χτυπητές αδυναμίες όμως που μερικές φορές στοιχίζουν. Χτυπητές αδυναμίες; Ο άνθρωπος τα κάνει όλα. Σουτάρει, πασάρει, ντριπλάρει, διεισδύει, σκοράρει, τρώει απίστευτο ξύλο και δεν πέφτει με τίποτα, τα πάντα όλα. 3) Ισχύει ότι "παίζω καλύτερο ποδόσφαιρο = είμαι καλύτερη ομάδα"? Οχι. Αυτό θα ίσχυε αν στο ποδόσφαιρο είχαμε κανόνες καλλιτεχνικού πατινάζ με βαθμολογίες για τις φιγούρες και μετέδιδε ο Κωστάλας. Καλύτερη ομάδα είναι αυτή που με όποιον τρόπο μπορεί (νόμιμο και θεμιτό) προσπερνά τα εμπόδια των ανταγωνιστών και κατακτά τίτλους. Πολύ σχετικά όλα αυτά αλλά οκ. 4) Υπάρχει ατυχία στο ποδόσφαιρο? Κατά κόρον. Γι αυτό είναι και τόσο λαοφιλες άθλημα. Γιατί υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες στην εξέλιξη ενός αγώνα. Προφανώς δέχεσαι ότι η Μπαρτσελόνα ήταν άτυχη, δηλαδή έπαιξε καλύτερα αλλά ατύχησε. 5) Μπορείς να επικαλείσαι την ατυχία? Όχι, αν θέλεις ποτέ να κοιτάξεις σαν σύλλογος στα μάτια ομάδες όπως η Μίλαν και η Ρεάλ. Θυμάται κανείς τον ημιτελικό Ελλάδα - Τσεχία το 2004? Αν έμπαινε το δοκαρι του Ροζίτσκι, 5 θα τρώγαμε. Έχει καμία σημασία? Όλα μπορείς να τα επικαλεστείς. Δε μπορείς, απλά, να σταθείς εκεί, πρέπει να κοιτάξεις να βελτιωθείς εσύ ο ίδιος και να δουλέψεις τις αδυναμίες σου. 6) Γιατί υπάρχουν τόσοι αντι-Μπαρτσελόνα? Η Μπαρτσελόνα γενικά προωθείται και προωθείται γιατί πουλάει. Κι αυτό ενοχλέι. Αλλά και άλλες ομάδες προωθούνταν στο παρελθόν οι οποίες είχαν επίσης δημιουργήσει haters. Εδώ είμαστε στο 2012 και μιλάμε ακόμα για τη Ρεάλ του Φράνκο λες και ο παππούς μας ήταν στις Διεθνείς Ταξιαρχίες. Στην Μπαρτσελόνα θα κολλήσουμε? Προσωπικά την αντιπαθώ σφόδρα λόγω της ποδοσφαιρικής της φιλοσοφίας, αλλά γουστα είναι αυτά. Δηλαδή την αντιπαθείς επειδή παίζει παντού και πάντα φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο; 7) Είναι ο Μέσι ο καλύτερος παίχτης όλων των εποχών? Αυτό είναι αστείο. Ακόμα πιο αστείο είναι ότι συγκρίνεται κατευθείαν με Μαραντόνα - Πελέ, λες και την δεύτερη θέση την έχει ήδη καπαρωμένη. Στην πραγματικοτητα, όταν μιλάμε για τον goat (greatest of all time) και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Και οι αποτυχίες με την Αργεντινή δεν αποτελούν λεπτομέρεια. Αν κάποιος έχει διάθεση για αντιπαράθεση θα ήθελα να επιχειρηματολογήσει γιατί ο Μέσι έχει ξεπεράσει τον Ζιντάν ας πούμε. Ας αφήσουμε τον Ντιέγκο στη θέση του. Επειδή σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο απέναντι σε σουπερ άμυνες, άμυνες που αν τις έβλεπε ο Πελέ θα καθόταν στο χόρτο και θα έβαζε τα κλάματα; 8) Είναι η Μπαρτσελόνα η καλυτερη ομάδα όλων των εποχών από πλευράς θεάματος - ποδοσφαίρου που παιζει? Όχι θα έλεγα εγώ, αλλά θα δεχόμουνα ότι μπαίνει στην κουβέντα. Υπάρχει η Μίλαν του Σάκι, η Μίλαν του Καπέλο, ο Άγιαξ του Κροιφ, η Ντιναμό του Λομπανόφσκι κτλ κτλ Ναι και πάλι ναι!!!! Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα