Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η τυχη μεσα στο παιχνιδι ειναι

Να σου πω και κατι αλλο?

3ο σερι παιχνιδι, 2 χαμενοι τιτλοι, και ακομα λεμε για λεωφορεια και κωλοφαρδιες

Ε, καπου δεν νομιζεις οτι παραπαει?

Για 3ο σερι παιχνιδι, η Μπαρτσελονα με 70%-80% κατοχη κανει ποσες κλασσικες ευκαιριες μετα το κλασσικο της 15λεπτο πιεσης? 4-5?

Ε, καποτε εκανε διπλασιες ευκαιριες και περναγε

Δεν εισαι Βαλενθια να λες "καλα επαιξα"

Μπαρτσελονα εισαι. Πρεπει να βρεις τροπο να διασπας κλειστες αμυνες. 3 σερι ματς σε εχουν τσακισει και μαλιστα δεν φερνεις 0-0, σου βαζουν και 2 μπαλακια. Και αυτο κομματι του αθληματος ειναι.

Επιμενω, η Μπαρτσελονα πρεπει να βρει τροπο να παιζει διαφορετικα. Αλλιως κανεις 3 ευκαιριες, ενα δοκαρι, ενα θα χασει ο Αλεξις, 1 θα πιασει ο Τσεχ, πεταξε το πουλακι

Αδερφε Ατλετικο Μαδριτης εδω και 20 χρονια περιπου αλλα δεν μπορω να αντιπαθω

μια ομαδα που κατα την γνωμη παιζει καλη μπαλα και εχει κανει τοσα τα τελευταια χρονια.

Δεν νομιζω οτι πρεπει να παιζει διαφορετικα απλα δεν τις βγηκανε οτι και να εκανε.

Και πιστευω πως κανεις δεν φταιει ουτε ο προπονητης.

Απλα η Τσελσι ετσι οπως επαιξε της βγηκε πολυ καλα και περασε.

Μπαλα ειναι ολα μπορουν να συμβουν.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι εφταιγε η διαιτησια..Ποτε δεν δινω σημασια εκει...Αλλα μολις παρει σφυριγμα η Μπαρτσα ολοι πεφτουν να την φανε...Οπως νομιζω ειδες οτι εκανε προς το τελος χερι ο Ντρογκμπα και δεν του εβγαλε την δευτερη κιτρινη!

Δηλαδη μετα απο πεναλτυ και κοκκινη στον Τερυ ηθελες κοκκινη στον Ντρογκμπα για χερι δτη γραμμη του κεντρου!?κικτρινες για θεατρο των παιχτων της Μπαρτσα γιατι δεν ζητας?ειναι το ιδιο..οπως δεν δινονται ολα τα θεατρα ετσι δεν δινονται και ολα τα χερια..και το συγκεκριμενο ηταν στο κεντρο..σεν αλλοιωνε κανενα σκορ!ηθελες 11vs9?πανε δες τσοντες καλυτερα!:-Ρ οπως βλεπεις κανενα: δεν διαμαρτυρεται για αυτο γιατι απλα ειναι σταγονα στον ωκεανο!με την ιδια λογικη ο Μεσι επρεπε να αποβληθει γιατι εσπρωξ τον Λαμπαρντ(δεν πηρε καρτα)οταν εκανε ο Λαμπαρντ ενα μαρκαρισμα στον Μπουσκετς?κ επειτα που ξαναπηρε κιτρινη..δεν στεκει ουτε το δικο μου ουτε το δικο σου

Δημοσ.

αυτη ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου να νικαει η outsider chelsea(πολυ τυχη κ στα 2 παιχνιδια) την σουπερντουπερ ομαδαρα κ με 10 παικτες.

κ ομως ο Μεσσι ειναι ο κορυφαιος παικτης αυτη την στιγμη κ πιστευω σε οποια κ ομαδα να παει θα ειναι κορυφη

Δημοσ.

Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει ενας επιθετικος κανονικος που να τους κανει

Αντε να δουμε με τον Φαν Περσι του χρονου

Τραυματίστηκε ο Βίγια φέτος και αυτό ήταν το κλειδί στην (σχεδόν) αποτυχημένη σεζόν που διανύουμε. Μακάρι να έρθει ο Βαν Πέρσι, αλλά ο Βαν Πέρσι ο φετινός και όχι το κουτσάλογο των προηγουμένων ετών που μια έπαιζε, και δέκα ήταν έξω. Σε ορισμένες φάσεις στα φετινά παιχνίδια της ομάδας ήμουν τόσο απελπισμένος απο την έλλειψη ενός στοιχειωδώς σοβαρού φόρ, που φώναζα "σούτ" μπροστά στην οθόνη. Πραγματικά αυτό το πάσινγκ game χωρίς κλασικό φόρ έγινε η ταφόπλακα της ομάδας φέτος, αφού με 7 μέσους γύρω-γύρω, σε συνδυασμό με αυτό το τραγικό 3-4-3 που σε έκανε πουτάνα στα άκρα όταν σου έκαναν κόντρα, δεν κερδίζεις τίτλους. Την χρονιά που είχες Βίγια, που είχες Ετό-Ανρί, τα πήρες όλα. Φέτος με τον Κουένκα και τον Τέγιο να ξεκινούν βασικοί σε ημιτελικούς πρωταθλητριών και Κλάσικο, κάτι έδειχνε οτι δεν πηγαίνει καλά.

Επίσης η απώλεια του Αμπιντάλ ήταν μαχαίρι για την ομάδα. Τα γκόλ που φάγαμε απο την Τσέλσι δεν θα τα έτρωγε ούτε η ΚΠΡ στην Πρέμιερ. Ειδικά στο Λονδίνο το γκόλ του Ντρογκμπά θύμισε αμυντική λειτουργία Λεβαδειακού και Δόξας σε πανικό, απέναντι σε Τσιμπούρ-Μιραλάς ένα πράγμα. Απαράδεκτο για ομάδα top κλάσης, και γενικά λάθος του Μασεράνο ο οποιος βαφτίστηκε μπάκ, γιατί ο Πέπ έχει θέματα με τον Πικέ. Όχι ότι φταίει γενικά, αλλά στην συγκεκριμένη φάση δεν έτρωγα γκόλ ούτε εγώ αν με έβαζαν αμυντικό. Με ένα απλό μπλόκ στον Ντρογκμπά δεν θα έμπαινε το γκόλ.

Απο την άλλη δεν μπορώ να ξενερώσω όταν μια ομάδα μου έχει προσφέρει τόσα πράγματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και περιμένω την επόμενη σεζόν. Ο Πέπ αν νιώθει πιεσμένος απο τον Ροσέλ ας φύγει και ας αφήσει την ομάδα να δουλευτεί με έναν διψασμένο και ορεξάτο προπονητή. Δεν χρώσταγα εγώ τίποτα σαν οπαδός της Μπαρτσελόνα να βλέπω 3-4-3 σε κάθε μάτς, λές και είμαστε στο 1970 που έπαιζαν μπάλα οι Ολλανδοί 30 χρόνια απο την εποχή τους, απέναντι σε μπυροκοιλιές αντιπάλους.

Δημοσ.

Πως βαζουμε καποιον στην ignore list ?

Δε μου χρειαστηκε τοσο καιρο αλλα τελευταια εχουν εισχωρησει πολλα troll εδω μεσα και μας χαλανε τα topic ..

Δημοσ.

Τραυματίστηκε ο Βίγια φέτος και αυτό ήταν το κλειδί στην (σχεδόν) αποτυχημένη σεζόν που διανύουμε.

παει να βγαλει 2 σεζον με 1 φορ. καλα να παθει..

Δημοσ.

btw, μια χαρά προώθησε η UEFA τον τελικό Μπάρτσα-Ρεάλ όπως έλεγαν μερικοί. Να περάσει άυριο και η Μπάγερν για να πέσουν 100% μέσα, έπρεπε να το παίξουν στο στοίχημα να χεστούν στο τάληρο.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχασε 2-3 ματς και σημαντικα ματς.

Παιζει οπως διαολο παιζει τοσα χρονια τωρα εχει παρει τα παντα

και θα τους βγαλουμε και αχρηστους σε μια νυχτα?

Ας παρουν ολοι οι υπολοιποι ή ας κανουν ολοι οι υπολοιποι τα μισα απο

αυτα που εχει κανει τα τελευταια χρονια και μετα να βγουνε και να μιλησουν

για το αν ειναι καλη ομαδα.

+1. Έχει κάνει τα απίστευτα αυτή η ομάδα. Έχει ρίξει πολλές σφαλιάρες στη Ρεάλ, έχει ευνοηθεί σε αρκετά ματς απο τη διαιτησία παλιότερα, αλλά άξιζε την κορυφή. Έφτασε η ώρα άλλος να ανέβει στη κορυφή, τι να κάνουμε, φυσικό επόμενο είναι.

Απλά εμένα μου άρεσε στην εποχή Ροναλντίνιο και Ετό περισσότερο, μεγαλύτερη φαντασία και ποικιλία στο παιχνίδι της. Τότε που χειροκρότησε το Μπερναμπέου τον βραζιλιάνο. Μαγικές στιγμές ποδοσφαίρου.

Κρίσιμο θα αποδειχτεί για του χρόνου το θέμα με τον προπονητή. Οι περισσότεροι λεένε οτι δεν είναι και ο καλύτερος για να παίρνει αποτελέσματα, αλλά και ποιος μπορεί να έρθει και να την κάνει να παίζει καλύτερα;

Μέχρι πότε πρέπει να αποφασιστεί η ανανέωση γνωρίζει κανείς;

@Tilemaxx: Εγώ το πίστευα και για τις 2 ομάδες οτι ένα μικρό σπρώξιμο θα πάρουν. Με μικρά φάουλ στο κέντρο, με λίγες παραπάνω κάρτες στον αντίπαλο κτλ. Δεν δόθηκαν όμως και πολλές ευκαρίες να αποδειχτεί αυτό. Δηλαδή είχε η Μπαρτσελόνα την κατοχή τις πάσες κτλ, όπως σωστά τα είπες πριν, ε τι να κάνει ο διαιτητής να σφυρίξει επανάληψη στο πέναλτυ; Και απέναντι στη Τσέλσι με τέτοιο ιστορικό;

Για τη Ρεάλ έχω ακόμα μια υποψία τέτοια, μακάρι να διαψευστώ.

Δημοσ.

Ξέρω ότι οι πιο αυστηροί κανονισμοί αφορούν μόνο συγκεκριμένα τόπικς, αλλά αναρωτιέμαι, αυτό στο οποίο βρισκόμαστε είναι troll-free; Μια ερώτηση κάνω προς τους mods, να με συμπαθάτε κιόλας.

Δημοσ.

Ξέρω ότι οι πιο αυστηροί κανονισμοί αφορούν μόνο συγκεκριμένα τόπικς, αλλά αναρωτιέμαι, αυτό στο οποίο βρισκόμαστε είναι troll-free; Μια ερώτηση κάνω προς τους mods, να με συμπαθάτε κιόλας.

Σε ποιον mod κανείς την ερώτηση ;

Σ αυτόν που τρολαρε προλιγου εδω μέσα ... ??? :P

Δημοσ.

κοιμηθηκε ο θεος παλι σημερα. σε τουλαχιστον 3 φασεις επρεπε να εχει μπει γκολ. ας ειναι καλα το δοκαρι, ο τσεχ και κανα 2 αμυντικοι που επεσαν τελευταιο δευτερολεπτο πανω στη μπαλα.

ας μας γινει μαθημα ομως και ας ψαχτουν εκει τα κεφαλια για το πως μπορεις ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ να κερδιζεις τετοια παιχνιδια που ο αλλος παιζει με λεωφορειο μπροστα απο την εστια. του δινεις χωρο να ανοιχτει; δεν ξερω.. ας το βρουν.

Αποτυχια η επιλογη Κουενκα/Τεγιο. Ταλαιπωρια της μπαλλας. επιδεικτικα ο Κοουλ τον αφηνε ελευθερο γιατι ηξερε οτι θα τα κανει σαλατα.

Δημοσ.

Μιας και το ΤΣ. Λιγκ μας τελειωσε για φετΟς, ας γραψω τις συνολικες μου εντυπωσεις:

1. Για εμενα η χρονια αυτη ηταν απο το ξεκινημα της κιολας, καμμενη χρονια.

2η χρονια Τσ. Λιγκ παιρνει μονο ο Τσακ Νορις, η κουραση μετα την περσινη χρονια που τα σκουπισαμε ολα και μοιρασαμε απιστευτες φαπες και κλαμα σε οποιον βρεθηκε μπροστα μας,εδειχνε πως φετος επρεπε να ειναι χρονια χαλαρωσης, πειραματισμων και εντοπισμου των αδυναμιων μας ωστε να ειμαστε ετοιμοι να παλεψουμε του χρονου.

2. Αν εχεις τυχη διαβαινε!

Στους αγωνες με την Τσελσι η τυχη μας γυρισε τελειως την πλατη.

Χαμενο πεναλντι και 4 δοκαρια σε 2 ματς αποστασης 7 ημερων, ειναι ξεκαθαρα εναντιον των νομων της φυσης.

3. Ακομα και ετσι, μονο με 1 αλλαγη περνουσαμε. Αν ειχαμε Τσεχ και η Τσελσι Βαλντες, θα κερδιζαμε και τα 2 παιχνιδια.

Ο πρωτος εσωσε τουλαχιστον 7-8 φορες την Τσελσι, μεταξυ των οποιων οι μισες ηταν εκπληκτικες και ο δευτερος εχει ευθυνη και στα 2 γκολ που πετυχε η Τσελσι.

ΣΗΜΕΡΑ κιολας πωλητηριο στο Βαλντες και ψαξιμο σοβαρου τερματοφυλακα. Δεν παει αλλο.

4. Στο θεμα ανανεωσης του Πεπε, ειμαι "στη μεση".

Καλως πειραματιστηκε φετος αλλα το ολο θεμα της ανανεωσης του συμβολαιου του, ισως να κανει κακο στην ομαδα. Δεν ξερω.

5. Εκτος προπονησης οι: Μεσι, Τσαβι, Ινιεστα, Αλβες, Φαμπρεγκας για ολα τα υπολοιπα ματς πλην τελικου κυπελλου.

Δεν μπορουν αλλο, εχουν κλαταρει.

Ο Μεσι, ασχετα αν το παιδι θελει να παιζει συνεχεια, πρεπει να παιρνει ανασες και να μη χρησιμοποιειται σε ολα τα ματς. Ιδια συνταγη πρεπει να ακολουθηθει και στο ξεκινημα της νεας σεζον.

6. 3 απαραιτητες κινησεις το Καλοκαιρι(περα απο του τερματοφυλακα που ειναι δεδομενο):

Τιαγκο Σιλβα (ή καποιον αλλο κεντρικο αμυντικο)

Μπειλ (ή καποιον αλλο αριστερο μπακ-χαφ)

Τζεκο (ή καποιον αλλο 2ο φορ-περιοχης, εκτος του Βιγια)

7. Σχετικα με ολο το θεμα του διαβασματος του παιχνιδιου της Μπαρτσα και της μονοπλευρης αναπτυξης που εχει, δε συμφωνω καθολου. Οι αντιπαλοι δεν κλειδωνουν την Μπαρτσελονα επειδη βρηκαν τροπους να την αντιμετωπισουν αλλα γιατι ισχυουν τα 1-6, που εγραψα παραπανω. Αν διορθωθουν οι παραπανω αδυναμιες μας, παλι οι φαπες θα πεφτουν βροχη σε ολους.

Καλη επιτυχια στον τελικο κυπελλου και καλη επανακαμψη μας, τη νεα σεζον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...