Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

looser chelsea.θέλει 15 πέναλτι να πάρει 1 ματς.

όταν στο 1ο ματς δεν μας δίνει πέναλτι στο 1ο ημίχρονο.οταν δεν δίνει κόκκινη στον αμπάλακ.όταν αποβάλει αστεία τον αμπιντάλ στο 2ο.όταν παίζουμε με 10 και με σκόρπια άμυνα και είσαι ανίκανος να βάλεις 1 γκολ και παίζεις ταμπούρι δεν γίνεται να μιλάς για 10 πέναλτι.

μέχρι να γίνεται ομάδα απλώς καθίστε και κλάψτε.

και επίσης αυτό ήταν χρωστούμενο από έναν παλιό ημιτελικό με γκολ φάουλ του τέρρι στις καθυστερήσεις.το 4-2.

+1000 σιχαμένο σκατοποδόσφαιρο της Τσέλσι που μου ήθελε και τελικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά έλεος ακούμε για 3,4,5,6 πέναλτι... Για εμένα το μόνο καθαρό είναι το χέρι του Πικέ και από εκεί και πέρα κάποια συζητήσιμα, εκ' των οποίων, κατά τη γνώμη μου το μόνο που θα μπορούσε να δοθεί είναι του Ετό.

Στη φάση με Άβες είναι φάουλ εκτός περιοχής όπως και δόθηκε, στη φάση με Τουρέ παίρνει τη μπάλα καθαρά, στη φάση με Abidal του πιάνει για μισό δεύτερο τη φανέλα και ο Ντρογκμπά βουτάει (κλασικά) προς τα μπροστά.

Εκτός από αυτά που είπε ο johnyboy, στο ματς τους Στάμφορντ Μπριτζ υπάρχει κι αυτό.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=rjNAoYx1FsY&feature=related[/ame]

Δεν λέω βέβαια ότι κι αυτό είναι κανένα καθαρό, παρότι όμως είναι κοντά στη μπάλα ο Μπάλακ, σχεδόν κάνει καρφί...

Για εμένα ήταν μια κακή διαιτησία και όποιος αποκλειόταν από αυτό το ματς θα φώναζε. Βέβαια τώρα έχει πάρει γελοίες διαστάσεις αλλά οι παίχτες και φίλοι της Τσέλσι είναι οι ίδιοι που στο 2ο ματς με Ίντερ είδαν 2-3 πέναλτι πάλι...

---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:46 ----------

Η ομαδα σήμερα έδειξε την γύμνια του ρόστερ της. Μάρκεζ άθλιος, Μιλίτο πολύ λίγος. Αν δεν είχαμε τον Τσάβι και τον Μέσι σήμερα πιθανόν να είχαμε αποκλειστεί.

Το καλοκαίρι επειγόντως παίκτες.

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; 4-1 έληξε το ματς, με την Άρσεναλ να κάνει 2 σουτ στο τέρμα.

Ο Μιλίτο ήταν πολύ καλός (στο πρώτο γκολ έχω την εντύπωση ότι του γίνεται φάουλ) και ο Μάρκεζ ήταν αξιοπρεπέστατος σε σχέση με τις εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος, απλά πλέον είναι πολύ βαρύς.

Αν δεν είχαμε τον Τσάβι, το Μέσσι, τον Ινιέστα, τον Άλβες κτλ. δεν θα ήμασταν η Barca αλλά η Οσασούνα ξέρω 'γω.:P

Παρόλα αυτά η ομάδα δεν έπιασε καμία τρομερή απόδοση χθες, δεν μπορείς και να έχεις παράπονο αλλά στο Μπερναμπέου πρέπει να παίξει καλύτερα.

Στο πρώτο ματς - πρώτο ημίχρονο με Άρσεναλ ήταν καλύτερη η λειτουργία της ομάδας αλλά δεν μπήκαν τα γκολ.

Αυτά που έκανε ο Μέσσι, αν τον βλέπεις κάθε βδομάδα, δεν σου κάνουν εντύπωση πλέον...

Επεξ/σία από VAssassin

ρε παιδια ξυπνηστε!! μπορει η μπαρτσα να παιζει το πιο γρηγορο το πιο θεαματικο

το πιο οπως θελετε πειτε το αλλα η τσελσυ εχει την μεγαλυτερη αποδοτικοτητα και

την ουσια.

οκ στο καμπ νου ταμπουροθηκε αλλα ηταν η μονη που ειχε κλασσικη ευκαιρια(τετ α τετ του ντρογκμπα) και η μπαρτσα ειχε κατι σουτακια απο 40 μετρα και πανω

στην αγγλια την επαιξε στα ισα και βγηκε μπροστα και αξιζε στην ξεφτιλα 3 πεναλτι

μονο και μονο για να μην επαναληφθει ο προπερσινος τελικος την θαψανε...

δειτε και θα καταλαβετε:

http://www.youtube.com/watch?v=cGF7hPSyKsg

Εδω κανεις ΜΕΓΑ λαθος ...

Η Μπαρτσελονα εχει ουσια και θεαμα ταυτοχρονα ...

Δες την κατοχη που εχει στα παιχνιδια της και θα καταλαβεις ...

Ειναι η ομαδα που εχει επιβαλει το ρυθμο της ...

Ακομα και ο Σερ περυσι που την κοντραρε στα ισια χωρις ταμπουρι εφαγε στο χαλαρο 2 γκολ ...

ναι γιατί ο Σερ είναι προπονητής όχι κανένας τυχαίος.Για μένα μαγκιά του που πήγε να παίξει έτσι.

εμείς εχτές θα μπορούσαμε να κάτσουμε και να κλαίμε για το γκολ που φάγαμε και ίσως να ήταν φάουλ.αντί αυτό προτιμήσαμε να ρίξουμε 4 και να βουλώσουμε στόματα.

όταν είσαι μεγάλη ομάδα τελειώνεις το ματς όταν μπορείς και δεν κάθεσαι να κλαις.

τελείωσε το ματς Τσέλσι - Ίντερ φέτος και ο άλλος ζητούσε 3 πέναλτι.Αντί να δει ότι δεν έχει ομάδα και έχει 11 μονοκόμματους παίχτες ζητούσε πέναλτι.

Ας τους δίνανε τα 5 πέναλτι πέρσι να τα χάνανε και αυτά να λένε για τον ανάδρομο Ερμή και τον εξωγήινο μέσσι.

ρε παιδια ξυπνηστε!! μπορει η μπαρτσα να παιζει το πιο γρηγορο το πιο θεαματικο

το πιο οπως θελετε πειτε το αλλα η τσελσυ εχει την μεγαλυτερη αποδοτικοτητα και

την ουσια.

οκ στο καμπ νου ταμπουροθηκε αλλα ηταν η μονη που ειχε κλασσικη ευκαιρια(τετ α τετ του ντρογκμπα) και η μπαρτσα ειχε κατι σουτακια απο 40 μετρα και πανω

στην αγγλια την επαιξε στα ισα και βγηκε μπροστα και αξιζε στην ξεφτιλα 3 πεναλτι

μονο και μονο για να μην επαναληφθει ο προπερσινος τελικος την θαψανε...

δειτε και θα καταλαβετε:

http://www.youtube.com/watch?v=cGF7hPSyKsg

Για να υποστηρίζεις μια ομάδα που παικτικά, οπαδικά και ιστορικά είναι ανύπαρκτη μας δείχνει οτι πάνω απο 14-15 χρόνων δεν πρέπει να είσαι.

Έρχεσαι μετά απο μια τεράστια νίκη στο τοπικ της Μπαρσελόνα να μας αναμασήσεις περσυνά ξινά σταφύλια. Που τα αυτά που έγιναν πέρσυ στο Λονδίνο, ούτε κατα διάνοια δεν συγκρίνονται με τα όργια που έγιναν στο Καμπ Νου.

Οπότε σου συνιστώ να περιοριστείς στην ανύπαρκτη ομαδούλα σου, και ασε εμάς να παίρνουμε τίτλους απο διαιτησίες.

---------- Προσθήκη στις 16:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:22 ----------

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; 4-1 έληξε το ματς, με την Άρσεναλ να κάνει 2 σουτ στο τέρμα.

Ο Μιλίτο ήταν πολύ καλός (στο πρώτο γκολ έχω την εντύπωση ότι του γίνεται φάουλ) και ο Μάρκεζ ήταν αξιοπρεπέστατος σε σχέση με τις εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος, απλά πλέον είναι πολύ βαρύς.

Αν δεν είχαμε τον Τσάβι, το Μέσσι, τον Ινιέστα, τον Άλβες κτλ. δεν θα ήμασταν η Barca αλλά η Οσασούνα ξέρω 'γω.:P

Παρόλα αυτά η ομάδα δεν έπιασε καμία τρομερή απόδοση χθες, δεν μπορείς και να έχεις παράπονο αλλά στο Μπερναμπέου πρέπει να παίξει καλύτερα.

Στο πρώτο ματς - πρώτο ημίχρονο με Άρσεναλ ήταν καλύτερη η λειτουργία της ομάδας αλλά δεν μπήκαν τα γκολ.

Αυτά που έκανε ο Μέσσι, αν τον βλέπεις κάθε βδομάδα, δεν σου κάνουν εντύπωση πλέον...

Το κεντρικό δίδυμο χθες ήταν κάτω του μετρίου, σε μια βραδιά που η απόδοση μας γενικά ήταν χλιαρή. Αν δεν είχαμε Τσάβι, Μέσι το σκόρ θα έμενε 1-0, γιατί όπως πλέον αποδείχθηκε Μπόγιαν, Πέδρο δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόλ σε μεγάλα ματς.

Περιμένω πολύ καλύτερη εμφάνιση στο Μπερναμπεου. Επιστρέφουν και οι βασικοί, και πιστεύω οτι θα νικήσουμε.

ναι γιατί ο Σερ είναι προπονητής όχι κανένας τυχαίος.Για μένα μαγκιά του που πήγε να παίξει έτσι.

εμείς εχτές θα μπορούσαμε να κάτσουμε και να κλαίμε για το γκολ που φάγαμε και ίσως να ήταν φάουλ.αντί αυτό προτιμήσαμε να ρίξουμε 4 και να βουλώσουμε στόματα.

όταν είσαι μεγάλη ομάδα τελειώνεις το ματς όταν μπορείς και δεν κάθεσαι να κλαις.

τελείωσε το ματς Τσέλσι - Ίντερ φέτος και ο άλλος ζητούσε 3 πέναλτι.Αντί να δει ότι δεν έχει ομάδα και έχει 11 μονοκόμματους παίχτες ζητούσε πέναλτι.

Ας τους δίνανε τα 5 πέναλτι πέρσι να τα χάνανε και αυτά να λένε για τον ανάδρομο Ερμή και τον εξωγήινο μέσσι.

μηπως την μπερδεψες με την real που αλλαζει 11αδα καθε 2 χρονια. η chelsea υπαρχει

απο το 2004 και ειναι πολυ δεμενη ομαδα αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι...

μπορει να εχουν αλλαξει οι κανονισμοι και να επιτρεπονται πια τα φραγματα και τα

χερια εντος περιοχης αλλα αν δεν ειναι ετσι δεν εχω καθε δικαιωμα να ζηταω πεναλτι??

ας προσπαθησει καποια ομαδα να σταματησει την chelsea με αθλητικο τροπο δλδ χωρις

50 φαουλ σε καθε αγωνα και μετα τα λεμε...

και συ μη χαιρεσαι και πολυ οταν την πιειτε απο real και inter σας βλεπω το πολυ να

σηκωνετε κανενα κυπελλακι ισπανιας...

ok, σ' ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου στο θρεντ :-)

Απ' το κύπελλο έχει αποκλειστεί η Barca παρεμπιπτόντως.

Εχει δικιο το παιδι ρε ..

Μπαινει γραφει την αποψη του και αρχιζουν οι αλλοι να του τη πεφτουν χωρις λογο ...

Κι εγω να μουν θα τους σκυλοβριζα ....

Δες τι γραφουν απο την ωρα που ποσταρει για να καταλαβεις ...

μπαίνει και γράφει για ένα ματς που έγινε πέρσι και βγάζει χολή κατά της ομάδας.

όταν η Τσέλσι γραφτεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη τότε έλα να συζητήσουμε.

δεν συζητάω για ομάδα που δεν έχει σηκώσει ούτε ουέφα.

Μπαινει γραφει την αποψη του και αρχιζουν οι αλλοι να του τη πεφτουν χωρις λογο ...

Όταν γράφεις για να προκαλέσεις, να περιμένεις ότι θα προκληθείς κιόλας.

Με αυτή τη λογική, όλοι την άποψή τους γράφουν.

εγω αρχισα να γραφω με αφορμη την αναφορα σου στην περσινη barcelona οπου

"κατεκτησε τα παντα" για να διορθωσω το λαθος σου...

για οσους δεν το εχουν καταλαβει εγω ειμαι εναντιον της διαιτησιας και οχι εναντια

της barcelona η οποια παρεπιτοντως μου αρεσει παρα πολυ σαν ομαδα που παιζει

γρηγορο και θεαματικο ποδοσφαιρο και οπου παιζουν δικα της παιδια και οχι

αγορασμενοι παικτες. αυτο ειναι ενα στοιχειο που λειπει απο την chelsea και θα ηθελα

πολυ να το δω καποια στιγμη στο μελλον μιας και εχουν δωσει βαση στις ακαδημιες.

για να μην αρχισουν οι παρεξηγησεις οι περισσοτεροι παικτες που χρυσοπληρωσε η

chelsea ηταν αγνωστοι τοτε ή πολυ κατωτεροι απο αυτους που ειναι σημερα με εξαιρεση

τον shevchenko που δεν βγηκε και σε καλο και ο ballack που ηρθε τζαμπα...

αφού είσαι ενάντια της διαιτησίας θυμήσου τις σφαγές που έχετε κάνει στο πρωτάθλημα.

και άλλα ωραία επί μουρίνιο.

επι μουρινιο καναμε αυτα:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=wiHU-YRyaLA&feature=related[/ame]

tr3quart1sta, η εύκολη λύση είναι τα ρίξεις στη διαιτησία. Λάθη έγιναν εις βάρος και των δύο ομάδων στα δύο παιχνίδια.

Αυτό που πλήρωσε η Chelsea είναι η αδυναμία της να σκοτώσει μια Barcelona που ψυχορραγούσε για 25 λεπτά με παίχτη λιγότερο και άμυνα ανάγκης (Τουρέ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...