Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από αυτά που είδα στο πρώτο ημίχρονο, δεν νιώθω κάτι άλλο, παρά μόνο σιγουριά για την ομάδα. Τελικά η θυσία του ελ κλάσσικο, καλό μας έκανε, γιατί η ψυχολογία των παιχτών δεν επηρεάστηκε, και δεύτερον δεν είχαμε επιπλέον τραυματισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@LRoi

Αυτό το σύστημα, επειδή έχω δει σχεδόν όλα τα φετινά της ματς, είναι μανούλα για να φας τέτοιο γκολ και κατά τη γνώμη μου, βοηθάει πολύ λιγότερο και στην επίθεση αλλά και στην ασφυκτική άμυνα όταν ο άλλος πρωτοπαίρνει τη μπάλα, αυτό που βλέπαμε μέχρι πέρυσι να τους κλείνουν σαν τανάλια.

Το β ημιχρονο θα εχει πλακα νομιζω μετα το γκολ της Τσελσι

Εγώ νομίζω το αντίθετο, αυτό το γκολ κατέστρεψε κάθε ελπίδα θεάματος στο β', θα κάτσουν πάλι και οι 10 στη γραμμή.

Εγώ νομίζω το αντίθετο, αυτό το γκολ κατέστρεψε κάθε ελπίδα θεάματος στο β', θα κάτσουν πάλι και οι 10 στη γραμμή.

καλα ας φανε ακομα 1 ή και παραπανω και τα παρατησουν (δλδ να βγουν μπροστα...) και να δεις τι θεαμα θα δεις. Και να δεις πως βγαινουν τα over 6.5 goal :mrgreen:

το θεμα ειναι μια σοβαρη μπαρτσελονα να βαλει ενα 3ο πριν το 60ο λεπτο

δυσκολα τα πραγματα. τωρα θα κλειστουν ακομη περισσοτερο... ελπιζω να τους καταφερουμε... και ΑΝ βαλουμε το 3ο, πρεπει οπωσδηποτε να σιγουρεψουμε το ματς με 4ο... γιατι στις αντεπιθεσεις καθε 2 τρωμε και απο ενα.. :confused:

ο Σωτηρακόπουλος απλά γελοιοδέστατος .

Νταξ, είπε μια παπαριά πάνω στον ενθουσιασμό του, την παραδέχθηκε κιόλας.

Πάντως καλό είναι να μη πολυμιλάει σήμερα. :P

@LRoi

Αυτό το σύστημα, επειδή έχω δει σχεδόν όλα τα φετινά της ματς, είναι μανούλα για να φας τέτοιο γκολ και κατά τη γνώμη μου, βοηθάει πολύ λιγότερο και στην επίθεση αλλά και στην ασφυκτική άμυνα όταν ο άλλος πρωτοπαίρνει τη μπάλα, αυτό που βλέπαμε μέχρι πέρυσι να τους κλείνουν σαν τανάλια.

Ναι. Συμφωνω 100%!!!!!!!!!!

Γιατι το αλλαξε το περσινο απολυτα επιτυχημενο ενας θεος ξερει. :eek: Αυτοι οι πειραματισμοι φετος μας κοστισαν το πρωταθλημα, κοστιζουν και σε φτηνα γκολ συνεχως στην αμυνα και σε λιγοτερο καλη επιθεση.

Αν παει η Τσελσι τελικο θα λειεπι ο Τερι(ΤΕΡΑΣΤΙΑ απωλεια) και ο Ραμιρες, με απλα λογια θα χασει.

Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα... Και νομίζω ότι πάμε ολοταχώς για αποκλεισμό.

Δεν εχει ξαναγινει αυτο. Απιστευτο πραγματι. Να αποκλειστουμε με αυτον τον τροπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...