demessakis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Από αυτά που είδα στο πρώτο ημίχρονο, δεν νιώθω κάτι άλλο, παρά μόνο σιγουριά για την ομάδα. Τελικά η θυσία του ελ κλάσσικο, καλό μας έκανε, γιατί η ψυχολογία των παιχτών δεν επηρεάστηκε, και δεύτερον δεν είχαμε επιπλέον τραυματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ο Σωτηρακόπουλος απλά γελοιοδέστατος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 @LRoi Αυτό το σύστημα, επειδή έχω δει σχεδόν όλα τα φετινά της ματς, είναι μανούλα για να φας τέτοιο γκολ και κατά τη γνώμη μου, βοηθάει πολύ λιγότερο και στην επίθεση αλλά και στην ασφυκτική άμυνα όταν ο άλλος πρωτοπαίρνει τη μπάλα, αυτό που βλέπαμε μέχρι πέρυσι να τους κλείνουν σαν τανάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Το β ημιχρονο θα εχει πλακα νομιζω μετα το γκολ της Τσελσι Εγώ νομίζω το αντίθετο, αυτό το γκολ κατέστρεψε κάθε ελπίδα θεάματος στο β', θα κάτσουν πάλι και οι 10 στη γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis22 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 H μετάδοση απαράδεκτη, ούτε για καφενείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Εγώ νομίζω το αντίθετο, αυτό το γκολ κατέστρεψε κάθε ελπίδα θεάματος στο β', θα κάτσουν πάλι και οι 10 στη γραμμή. καλα ας φανε ακομα 1 ή και παραπανω και τα παρατησουν (δλδ να βγουν μπροστα...) και να δεις τι θεαμα θα δεις. Και να δεις πως βγαινουν τα over 6.5 goal το θεμα ειναι μια σοβαρη μπαρτσελονα να βαλει ενα 3ο πριν το 60ο λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 δυσκολα τα πραγματα. τωρα θα κλειστουν ακομη περισσοτερο... ελπιζω να τους καταφερουμε... και ΑΝ βαλουμε το 3ο, πρεπει οπωσδηποτε να σιγουρεψουμε το ματς με 4ο... γιατι στις αντεπιθεσεις καθε 2 τρωμε και απο ενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Θεωρώ ότι θα είναι Γολγοθάς το β'. Θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ο Σωτηρακόπουλος απλά γελοιοδέστατος . Νταξ, είπε μια παπαριά πάνω στον ενθουσιασμό του, την παραδέχθηκε κιόλας. Πάντως καλό είναι να μη πολυμιλάει σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 και επιτελους ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ το στομα του σωτηρακοπουλου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeraklesR Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 @LRoi Αυτό το σύστημα, επειδή έχω δει σχεδόν όλα τα φετινά της ματς, είναι μανούλα για να φας τέτοιο γκολ και κατά τη γνώμη μου, βοηθάει πολύ λιγότερο και στην επίθεση αλλά και στην ασφυκτική άμυνα όταν ο άλλος πρωτοπαίρνει τη μπάλα, αυτό που βλέπαμε μέχρι πέρυσι να τους κλείνουν σαν τανάλια. Ναι. Συμφωνω 100%!!!!!!!!!! Γιατι το αλλαξε το περσινο απολυτα επιτυχημενο ενας θεος ξερει. Αυτοι οι πειραματισμοι φετος μας κοστισαν το πρωταθλημα, κοστιζουν και σε φτηνα γκολ συνεχως στην αμυνα και σε λιγοτερο καλη επιθεση. Αν παει η Τσελσι τελικο θα λειεπι ο Τερι(ΤΕΡΑΣΤΙΑ απωλεια) και ο Ραμιρες, με απλα λογια θα χασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ουυυυυυυυυ, σφαγή ρε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeraklesR Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ενταξει αμα αποκλειστουμε δεν υπαρχει θεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα... Και νομίζω ότι πάμε ολοταχώς για αποκλεισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeraklesR Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα... Και νομίζω ότι πάμε ολοταχώς για αποκλεισμό. Δεν εχει ξαναγινει αυτο. Απιστευτο πραγματι. Να αποκλειστουμε με αυτον τον τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα