Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοείται. Επίσης, δε θα με ακούσεις/διαβάσεις ποτέ να λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Δευτεροκλασσάτη ομάδα ήταν, τα τελευταία χρόνια πάτησε κορυφή και θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνει Ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου, αν τα καταφέρει.

Και θα κάνω ένα βήμα ακόμα στη σκέψη μου. Με την κρίση που υπάρχει στην Ισπανία, μένω στην Ισπανία γιατί μιλάω για Ρεάλ και Μπάρτσα, τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα. Μην απορήσει κανείς αν ξαφνικά η Ρεάλ έχει την τύχη του ΠΑΟ. Είμαι αισιόδοξος πως η Μπάρτσα θα επιβιώσει, θεωρώ, πάντως, ότι σε 10 χρόνια από τώρα οι Γερμανικές θα κυριαρχήσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την κρίση που υπάρχει στην Ισπανία, μένω στην Ισπανία γιατί μιλάω για Ρεάλ και Μπάρτσα, τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα. Μην απορήσει κανείς αν ξαφνικά η Ρεάλ έχει την τύχη του ΠΑΟ. Είμαι αισιόδοξος πως η Μπάρτσα θα επιβιώσει, θεωρώ, πάντως, ότι σε 10 χρόνια από τώρα οι Γερμανικές θα κυριαρχήσουν.

Κι εγώ το έχω σκεφτεί άπειρες φορές αυτό, αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία αυτών των ομάδων, την οικονομική τους κατάσταση, και την κατάσταση στην Ισπανία, αναρωτιέμαι πόσο καιρό μπορεί να κρατήσει αυτή η δυσαναλογία.

σημερα δυσκολο το ματσακι. σιγουρα θα παιξουν με 11 παιχτες πισω. αν καταφερουμε στο 20-30 να εχουμε βαλει ενα γκολ, εχουμε πιθανοτητες να βαλουμε αλλο ενα. κι αν μπει και το δευτερο τοτε θα ανοιχτουν οι αλλοι και θα φανε πολλα... γιαυτο επρεπε να εχουμε βαλει ενα εκτος εδρας ωστε τωρα να αναγκαστουν να ερθουν να παιξουν ανοιχτα...

Η τσέλσι είναι μια ομάδα από τελειωμένους 30+

Αυτός ο μυρωδιάς ο πεπ μας κατάντησε να λέμε πως θα βάλουμε 2 γκολ στο καφενείο.Κάτι λιγότερο από 4 γκολ να κάτσει στο λονδίνο και να μην έρθει πίσω.Μας έβαλε γκολ μέχρι και ο ντρογμπά.

αλλά νταξ το ματς το έχει καθαρίσει ο μισέλ.

• Super Moderators

Πω, μέχρι και τον Τσεχ με την κάσκα έχει.

Πάντως, κάπως έτσι το φαντάζομαι απόψε το παιχνίδι (και μακάρι να κάνω λάθος, το προηγούμενο ήταν αφόρητα βαρετό).

Άλβεζ αναγκαστικά μέσα, λοιπόν. Ας έρθει στον Ολυμπιακό ο μαλάκας. Κάθε Κυριακή μέσα θα είμαι να του πετάω κέρματα.

1-0. Στα διάλα το γ@μημενο αντιποδόσφαιρο των άμπαλων που θα αμφισβητήσουν και το ποια ειναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...