kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εννοείται. Επίσης, δε θα με ακούσεις/διαβάσεις ποτέ να λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Δευτεροκλασσάτη ομάδα ήταν, τα τελευταία χρόνια πάτησε κορυφή και θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνει Ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου, αν τα καταφέρει. Και θα κάνω ένα βήμα ακόμα στη σκέψη μου. Με την κρίση που υπάρχει στην Ισπανία, μένω στην Ισπανία γιατί μιλάω για Ρεάλ και Μπάρτσα, τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα. Μην απορήσει κανείς αν ξαφνικά η Ρεάλ έχει την τύχη του ΠΑΟ. Είμαι αισιόδοξος πως η Μπάρτσα θα επιβιώσει, θεωρώ, πάντως, ότι σε 10 χρόνια από τώρα οι Γερμανικές θα κυριαρχήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Με την κρίση που υπάρχει στην Ισπανία, μένω στην Ισπανία γιατί μιλάω για Ρεάλ και Μπάρτσα, τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ κρίσιμα. Μην απορήσει κανείς αν ξαφνικά η Ρεάλ έχει την τύχη του ΠΑΟ. Είμαι αισιόδοξος πως η Μπάρτσα θα επιβιώσει, θεωρώ, πάντως, ότι σε 10 χρόνια από τώρα οι Γερμανικές θα κυριαρχήσουν. Κι εγώ το έχω σκεφτεί άπειρες φορές αυτό, αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία αυτών των ομάδων, την οικονομική τους κατάσταση, και την κατάσταση στην Ισπανία, αναρωτιέμαι πόσο καιρό μπορεί να κρατήσει αυτή η δυσαναλογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 σημερα δυσκολο το ματσακι. σιγουρα θα παιξουν με 11 παιχτες πισω. αν καταφερουμε στο 20-30 να εχουμε βαλει ενα γκολ, εχουμε πιθανοτητες να βαλουμε αλλο ενα. κι αν μπει και το δευτερο τοτε θα ανοιχτουν οι αλλοι και θα φανε πολλα... γιαυτο επρεπε να εχουμε βαλει ενα εκτος εδρας ωστε τωρα να αναγκαστουν να ερθουν να παιξουν ανοιχτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η τσέλσι είναι μια ομάδα από τελειωμένους 30+ Αυτός ο μυρωδιάς ο πεπ μας κατάντησε να λέμε πως θα βάλουμε 2 γκολ στο καφενείο.Κάτι λιγότερο από 4 γκολ να κάτσει στο λονδίνο και να μην έρθει πίσω.Μας έβαλε γκολ μέχρι και ο ντρογμπά. αλλά νταξ το ματς το έχει καθαρίσει ο μισέλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πω, μέχρι και τον Τσεχ με την κάσκα έχει. Πάντως, κάπως έτσι το φαντάζομαι απόψε το παιχνίδι (και μακάρι να κάνω λάθος, το προηγούμενο ήταν αφόρητα βαρετό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Βάλε στην θέση του λεωφορείου τα δοκάρια και πέφτεις μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δε παίζει ο Αλβες .. Στην άμυνα Πικέ , Πουγιολ , Μασερανο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αουτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 2-0 και με πολλές πιθανότητες και για 3-0 το βλέπω εγω .... Εκτός κι αν χάσουμε τα αχαστα πάλι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι σύστημα είναι αυτό πάλι; Έξω ο Άλβεζ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Εχει κανεις κανα ΗD link (ή εστω ενα καλης ποιοτητας); Thanks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι μαλάκα τερματοφύλακα έχουμε... Δεν έχω λόγια. Άντε να φύγει και να μη γυρίσει. Και η μπάλα απλά δε θέλει να μπει, απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeraklesR Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ρε παιδια δεν θα μπει ΠΟΤΕ. Παρτε το αποφαση. Δεν γινεται να μπει γκολ οσες κλασικες φασεις και να κανουμε. 0-0 θα ληξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Άλβεζ αναγκαστικά μέσα, λοιπόν. Ας έρθει στον Ολυμπιακό ο μαλάκας. Κάθε Κυριακή μέσα θα είμαι να του πετάω κέρματα. 1-0. Στα διάλα το γ@μημενο αντιποδόσφαιρο των άμπαλων που θα αμφισβητήσουν και το ποια ειναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα