RedBomb Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 το εχω πει και σε παλιοτερο ματς που δε φεραμε επιθυμητο αποτελεσμα, οτι οταν η μπαρτσα εχει απεναντι της εμπειρους και ικανους αμυντικους να παιζουν ταμπουρι, οσο δεν εχει φουνταριστο επιθετικο να γεμιζει περιοχη, ειναι επιρρεπης στο να κανει γκελα. καλως η κακως σε πολλες μπουκες για σουτ η μπαλα κοντραρει οταν εχει να περασει απο 10 κορμια.. Ποιος ειναι εμπειρος και καλος αμυντικος ο Πεπε και ο Αρμπελοα? Δεν νομιζω να επαιξε ταμπουρι εχθες η ρεαλ,το οτι εχει αμυντικη τακτικη για να μην φαει γκολ δεν λεγεται ταμπουρι. Την Μπαρτσα δεν μπορει να την παιξει στα ισα καμια ομαδα αυτο το ξερουμε ολοι γιαυτο και κλεινεις χωρους ωστε να μην εκτεθεις... Αντίστοιχα η εχθρότητα στις Αγγλικές ομάδες από μερίδα οπαδών οφείλεται, θα πω εγώ, στους Αγγλόφιλους Έλληνες δημοσιογράφους. Οι οπαδοί της Μπάρτσα εδώ και παντού μόνο προκλητικοί δεν είναι. Έχουμε εξηγήσει γιατί υπάρχει τέτοια έχθρα απέναντί της. Η πραγματική αιτία είναι γιατί έφτασε εκεί που κανένας μεγάλος δεν έχει καταφέρει να φτάσει ποτέ, γιατί απογείωσε το ποδόσφαιρο στην στρατόσφαιρα, αυτή η δευτεροκλασσάτη ομάδα, η μικρότερη ιστορικά ομάδα από τους μεγάλους, όπως και συ λες. Και αυτό αγαπητέ μου ΔΕ ΧΩΝΕΎΕΤΑΙ!!! Το ιδο ειχε κανει Και η United,O Aγιαξ του κροιφ και η Μεγαλη Μιλαν,δεν το εχει κανει αποκλειστικα και μονο η Μπαρτσα. Δεχομαι να μου πεις οτι τωρα ειναι η Μπαρτσελονα στην κορυφη οχι ομως οτι πριν την Μπαρτσα υπηρχε το χαος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Παντως για υπερανω που δεν μασατε με μια ηττα και σιγα και στο ΤΛ θα δουμε και τι μιλανε οι καναπεδατοι, βγαζετε μεγαλο πονο :mrgreen: Το χθεσινο ηταν η επικρατηση του ποδοσφαιρου πανω στο τσιρκο και στο μαρκετινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Το χθεσινο ηταν η επικρατηση του ποδοσφαιρου πανω στο τσιρκο και στο μαρκετινγκ Τωρα αυτο αξιζει να το σχολιασει καποιος ή ειναι χασιμο χρονου ? Μαλον το δευτερο ... Σιγουρα το δευτερο .. Μερικοι εκτιθεστε αφανταστα .. Προσεξτε το .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Παντως για υπερανω που δεν μασατε με μια ηττα και σιγα και στο ΤΛ θα δουμε και τι μιλανε οι καναπεδατοι, βγαζετε μεγαλο πονο :mrgreen: Το χθεσινο ηταν η επικρατηση του ποδοσφαιρου πανω στο τσιρκο και στο μαρκετινγκ Καλα αυτο δεν το λες και ποδοσφαιρο,ποιο πολυ θα ελεγα επικρατηση τακτικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Το χθεσινο ηταν η επικρατηση του ποδοσφαιρου πανω στο τσιρκο και στο μαρκετινγκ τσιρκο και μαρκετινγκ η μπαρτσελονα; οταν ολος ο ποδοσφαιρικος κοσμος μιλαει γιαυτη την ομαδα, ανθρωποι που ξερουν περισσοτερη μπαλλα/τακτικη απο εμας τους απλους οπαδους, παραδεχονται αυτη την ομαδα (με τα καλα της και με τα κακα της), τοτε το να λεει ενας σε ενα φορουμ οτι αυτη η ομαδα ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιρο, αλλα ΕΙΝΑΙ τσιρκο και μαρκετινγκ, μαλλον δεν εχει πολλη βαρυτητα. και σου επαναλαμβανω, δεν το λεω εγω αυτο, αλλα ολος ο ποδοσφαιρικος κοσμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αντίστοιχα η εχθρότητα στις Αγγλικές ομάδες από μερίδα οπαδών οφείλεται, θα πω εγώ, στους Αγγλόφιλους Έλληνες δημοσιογράφους. Οι οπαδοί της Μπάρτσα εδώ και παντού μόνο προκλητικοί δεν είναι. Έχουμε εξηγήσει γιατί υπάρχει τέτοια έχθρα απέναντί της. Η πραγματική αιτία είναι γιατί έφτασε εκεί που κανένας μεγάλος δεν έχει καταφέρει να φτάσει ποτέ, γιατί απογείωσε το ποδόσφαιρο στην στρατόσφαιρα, αυτή η δευτεροκλασσάτη ομάδα, η μικρότερη ιστορικά ομάδα από τους μεγάλους, όπως και συ λες. Και αυτό αγαπητέ μου ΔΕ ΧΩΝΕΎΕΤΑΙ!!! φιλικά, εγώ είμαι 22 χρονών, κρόιφ δεν είδα, σέρινχαμ, καντονά δεν είδα, μαλντίνι και ιντζάγκι ελάχιστα, είδα όμως Casillas, R. Carlos, Hierro, Salgado, Figo, Zidane, Raul, Morientes, McManaman, Makelele... Εκείνη η ρεάλ, για μικρότερο διάστημα από την τωρινή μπαρτσελόνα, ήταν εξίσου ανίκητη ! Επίσης, μπορεί να μην έκανε 800 πάσες σε κάθε παιχνίδι, ούτε 90% κατοχή αλλά το ποδόσφαιρό της ήταν κοινά αποδεκτό ως το ομορφότερο ποδόσφαιρο της τότε εποχής και για μας τους πιτσιρικάδες, όλων των εποχών... Ούτε θυμάμαι πόσες κοπάνες έκανα απ'τα αγγλικά για να πάω να δω super μπάλα!!! Οι μόνοι που δεν χόνευαν την ρεάλ, ήταν οι φανατικοί της barca ! Και αυτή ακριβώς είναι η διαφορά της με την barcelona!!! Στο δικό της peak, υποκλήθηκε όλος ο κόσμος, δεν είχε haters (όπως δεν είχε η barcelona του rijkard-eto'o-ronaldinho). τώρα αν θέλετε την δική μου εκδοχή για την αιτία της χολής προς την barcelona, πιστεύω ότι φταίει το ποδόσφαιρο που παίζει. Για μένα που θεωρώ ότι όμορφο είναι το ποδόσφαιρο της τρίπλας, (του άπιαστου σουτ, της θεαματικής απόκρουσης, της μαγικής κάθετης μπαλιάς) η μπαρτσελόνα δεν παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Παίζει ένα ποδόσφαιρο επιπέδου δυσκολίας 6/10 με επιτυχία 99,9%.. Απ'όποια μεριά κι αν το δω, το μόνο στο οποίο τους βγάζω το καπέλο είναι ότι δε τους παίρνεις μπάλα με τίποτα, άρα χάνεις... Επομένως, όταν βλέπεις ομάδες να παίζουν πιο όμορφο ποδόσφαιρο (δυσκολίας 8/10) στο 80% και να χάνουν εκνευρίζεσαι ! Και καλά μία, δύο, τρείς φορές, πλέον έχει καταντήσει αηδία. γνώμη μου πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Τσιρκο και μαρκετινγκ. Γιατι τα τελευταια χρονια τα ΜΜΕ μας επρηξαν με τα χιλιομετρα, τα γραφηματα και το ποσες πασες εκανε. Και φυσικα οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες - πλην Μεσσι, Τσαβι - που κανουν σαν παρατημενες γκομενες ακομα και για τα πλαγια. Θεατρο, διαμαρτυρια και λογικη "εμεις ποτε δεν κανουμε φαουλ/δεν χανουμε την μπαλα χωρις φαουλ" Οταν αποφασισουν τα ΜΜΕ αν το αθλημα λεγεται ποδοσφαιρο ή πασοσφαιρο, τα ξαναλεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 τσιρκο η οχι, πολλοι προσπαθουν να μιμηθουν το παιχνιδι της με κατοχη και συνεχεις πασες. αν αυτο δε σου λεει κατι, τοτε δεν μπορω να αντικρουσω τα επιχειρηματα σου αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ελα μωρε μην ασχολειστε με troll .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εγώ ξέρω ότι όταν ο μύθος της τελευταίας πενταετίας συνάντησε τον μύθο της προηγούμενης πενταετίας σε τελικό Τσου Λου, τον χορήγησε με 3 στο κεφάλι αβάδιστα, άκοπα, αβίαστα και υποκλίθηκε μέχρι και ο Σερ Τσίχλας στο φαινόμενο που λέγεται Μπαρτσελόνα. Κοινώς τις βγάλαμε, τις μετρήσαμε και την είχαμε μεγαλύτερη την καρδιά του πρωταθλητή. Όλα τα άλλα είναι πίκρα και κόμπλεξ. Εδώ κάποιοι περίμεναν 3 χρόνια για να βγάλουν τη χολή τους και πολύ σύντομα θα ξανακρυφτούν στο λαγούμι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Βλεπετε οτι μεγαλυτερο κομπλεξ βγαζουν οι αγγλοφιλοι και οχι οι οπαδοι της Ρεαλ που στο κατω κατω δικαιουνται να μιλουν; Η Μπαρτσα ξεφτυλισε το δυναμικο, "αντρικο" ποδοσφαιρο που μας εκπαιδευσαν να λατρευουμε. Τους εκατσε βαρια αυτο που επαθαν και που θα συνεχισουν να βιωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ας επανερθουμε στο χθεσινο παιχνιδι, η ρεαλ με καποιο μαγικο τροπο σαν να βρηκε το αντιδοτο στο παιχνιδι της μπαρτσελονα, η οποια παλι συνεχισε το παιχνιδι κατοχης και πασών με πανω απο 70% κατοχη αλλα στον αντιποδα η Ρεαλ τις εκανε 2 γκολ, στο 2ο μαλιστα ειχαμε ουσιαστικο ξεβρακωμα της αμυνας με 3 πασες ντι μαρια, οζι, ροναλντο και εκτος τα 2 γκολ τις εβγαλε αλλες 3-4 αντιπεθεσεις φωτια στο παιχνιδι και μια τεραστια ευκαιρια που εχασε στο 90+ ο ροναλντο πανω στη γραμμη. Ειχαν γινει πολλες συζητησεις απο διαφορους ''σκεπτικιστες'' οτι η μπαρτσελονα τα τελευταια χρονια ειχε ψιλοκαταστρεψει το ενδιαφερον και τον ανταγωνισμο στο ποδοσφαιρο και ειδικα με τα 3 που πεταξε στη Μαντσεστερ στον τελικο του CL. Πολλοι ειδαν οτι η ελλειψη ανταγωνισμου πλεον απεναντι στη μπαρτσα σε αυτο το πλανητη φθειρει το ποδοσφαιρο. Κατα τη γνωμη μου καμια ομαδα δεν εχει ακομα τους παιχτες για να κοψει το παιχνιδι της μπαρτσελονα ή στον αντιποδα να της κανει ακριβως το ιδιο. Μπορουν ομως να μελετησουν το χθεσινο παιχνιδι της Ρεαλ που καταφερε στα ισια να φανει ανταγωνιστικη, να μην αφησει τη Μπαρτσελονα εκτος το γκολ και αλλες δυο ευκαιριες Τσαβι και Τεγιο να την απειλησει εντος περιοχης σε ολο το παιχνιδι. Και παλι ομως αυτο το στυλ παιχνιδιου της μπαρτσα ειναι αδυνατο να κοπει. Και η κατοχη να πλησιασει τουλαχιστον στο 60/40 για την ετερη ομαδα http://www.sport24.gr/football/Spain/PrimeraDivision/football_analysis_mpartselona-real_madriths.1743226.html οποιος εχει υπομονη ας διαβασει αυτη την εκτενη αναλυση στο πως και τι εκανε χθες η Ρεαλ για να νικησει..(οχι για να κοψει το παιχνιδι της μπαρτσα αλλα να το εκμεταλλευτει υπερ της εν μερει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Κάθε ανάλυση πάει περίπατο, όταν στο τέρμα της Μπαρτσελόνα κάθεται αυτό το υποκείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εγώ ξέρω ότι όταν ο μύθος της τελευταίας πενταετίας συνάντησε τον μύθο της προηγούμενης πενταετίας σε τελικό Τσου Λου, τον χορήγησε με 3 στο κεφάλι αβάδιστα, άκοπα, αβίαστα και υποκλίθηκε μέχρι και ο Σερ Τσίχλας στο φαινόμενο που λέγεται Μπαρτσελόνα. Κοινώς τις βγάλαμε, τις μετρήσαμε και την είχαμε μεγαλύτερη την καρδιά του πρωταθλητή. Όλα τα άλλα είναι πίκρα και κόμπλεξ. Εδώ κάποιοι περίμεναν 3 χρόνια για να βγάλουν τη χολή τους και πολύ σύντομα θα ξανακρυφτούν στο λαγούμι τους. Ο Μυθος τις Μαντσεστερ δεν ειναι 5ετιας αλλα 15ετιας,οταν η Μπαρτσα μεινει τοσα χρονια σε τετοιο επιπεδο τοτε ξαναμιλαμε.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Χαχα, μιλαει η μοδα του 30μηνου για την ομαδα που ειναι κορυφογραμμη 20 χρονια. Ρε τι ακουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα