DKNI Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αυτα, ειναι τα προβληματα και δυστυχως αυτη τη στιγμη δε λυνονται. Το προβλημα σας ειναι, και φανηκε για 2ο σερι παιχνιδι, οτι αν ο αντιπαλος δεν σας δωσει το χωρο, αν τρεξει πολυ και εχει τελειες αλληλοκαλυψεις και 2-3 ποιοτικους παικτες να βαλει 1-2 γκολ, δεν εχετε εναλλακτικο τροπο προσεγγισης του παιχνιδιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 αυτό το μονόπλευροο ποδόσφαιρο του passing game χωρίς ιδιαίτερη φαντασία, έφεραν τη Μπάρτσα να λέγεται η κλύτερη ομάδα στο κόσμο. Τρίχες! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oOLJc2hRtVw#t=30s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Βασικα ειναι η πολυ καλη τακτικη του Μουρινιο εστησε την ομαδα ακριβως ωστε να μην δινουν χωρους,εβλεπα συνεχεια διπλα μαρκαρισματα απο το κεντρο,ινιεστα,τσαβι εξαφανιστηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Το προβλημα σας ειναι, και φανηκε για 2ο σερι παιχνιδι, οτι αν ο αντιπαλος δεν σας δωσει το χωρο, αν τρεξει πολυ και εχει τελειες αλληλοκαλυψεις και 2-3 ποιοτικους παικτες να βαλει 1-2 γκολ, δεν εχετε εναλλακτικο τροπο προσεγγισης του παιχνιδιου Αυτο που λες, το ειδες εσυ με την Τσελσι ε? Με τα ματια σου? 2 δοκαρια, καμποσες τελικες, χαμενα τα αχαστα απτον Φαμπρεγκας και τον Μπουσκετς, ΜΕΣΑ στο Λονδινο που δεν καιγονταν καν για νικη, πραγματι οπως τα λες εγιναν με την Τσελσι, δεν υπηρχε εναλλακτικο πλανο να κανουν 40 κλασσικες ευκαιριες, κανανε καμια 10ρια μοναχα . Βλεπεις μπαλα για να σου επιστρεψω την εξυπναδα του αλλου τοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αυτο που λες, το ειδες εσυ με την Τσελσι ε? Με τα ματια σου? 2 δοκαρια, καμποσες τελικες, χαμενα τα αχαστα απτον Φαμπρεγκας και τον Μπουσκετς, ΜΕΣΑ στο Λονδινο που δεν καιγονταν καν για νικη, πραγματι οπως τα λες εγιναν με την Τσελσι, δεν υπηρχε εναλλακτικο πλανο να κανουν 40 κλασσικες ευκαιριες, κανανε καμια 10ρια μοναχα . Βλεπεις μπαλα για να σου επιστρεψω την εξυπναδα του αλλου τοπικ. Θαμπωθηκαμε απο την μπαλα που παιξατε στο Λονδινο. Μετα το γκολ κανατε την μεγαλη σας φαση στο 94 και αλλη μια απο την εμπνευση του Φαμπρεγκας που εχασε ο Αλεξις. Ε, οκ, αν θες να εισαι Ματσιγιαουσκας στις βολες για να παρεις το ματς, μπραβο, εισαι σε καλο δρομο Δηλαδη εσυ σοβαρα ΔΕΝ το βλεπεις αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Το αλλο το αγορι, το εκθαμβο με την καλυτερη π...οδοσφαιρικη ομαδα του πλανητη, που ειναι? Κirileman, εισαι εδω αγορινα μου? Είχα βγει για φαγητό και να δω τη μαλακία το Battleship. Όμως είμαι εδώ, και την Τρίτη παίζω ημιτελικό και μπορεί και να παίξω και τελικό τσουλού. Και του χρόνου πάλι εδώ θα είμαι, συνεπής σε όλα τα ραντεβού μου, δε φανταζόμουν ότι ήθελες ξεπάτωμα και 6 στα 6 για καμια 10ρια χρόνια σερί για να μπορέσεις να πας για ύπνο!!! Εσύ δε μου πες, που είσαι αγορίνα;;; Πού θα σε δούμε αυτή την εβδομάδα; Mega, ΝΕΤ...; ANT1 μήπως; Oh wait.... Άραξε τώρα στον καναπεδάκο σου. Για αυτούς που περίμεναν τη χρονιά που βγαίνει η απίστευτη κόπωση από τους παίχτες (που αν κάνουν εμετό θα ξεράσουν κούπες - που λέει και ο φαφούτης), τη χρονιά που ένας βασικός επιθετικός βγήκε οφφ και ο τερματοφύλακας σε κάθε ντέρμπι δείχνει πως ψάχνει ομάδα στη superleague, να πω πως δε θέλουμε μαθήματα ποδοσφαίρου από άμπαλους αγγλόφιλους, ευχαριστούμε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Είχα βγει για φαγητό και να δω τη μαλακία το Battleship. Πρεπει να εισαι ο μονος που εκτιμησε που πηγε και το ειδε, μερα που ηταν... Όμως είμαι εδώ, και την Τρίτη παίζω ημιτελικό και μπορεί και να παίξω και τελικό τσουλού. Και του χρόνου πάλι εδώ θα είμαι, συνεπής σε όλα τα ραντεβού μου, δε φανταζόμουν ότι ήθελες ξεπάτωμα και 6 στα 6 για καμια 10ρια χρόνια σερί για να μπορέσεις να πας για ύπνο!!! Εσύ δε μου πες, που είσαι αγορίνα;;; Πού θα σε δούμε αυτή την εβδομάδα; Mega, ΝΕΤ...; ANT1 μήπως; Oh wait.... Εγω που λες αδελφε, θα ειμαι μια ζωη Γιουναιτεντ. Οπως ημουν στις πικρες της 10ης θεσης και της Β' Εθνικης και στα μεγαλεια του ΤΛ. Ετσι λοιπον ειμαι Γιουναιτεντ και φετος, που μονος στοχος ειναι η χειροτερη Πρεμιερ της δεκαετιας. Δεν πειραζει. Τουλαχιστον οι πικρες που τρωω ειναι δανεικες. Δεν εγινα Μπαρτσελονα προσφατα για να μαθαινω ξαφνικα και αλλους μεταφραστες εκτος απο το Google Translator από άμπαλους αγγλόφιλους Νταξει. Ρισπεκ'. "Αμπαλους Αγγλοφιους" Που το μεγαλυτερο λαθος ηταν που σας μαθαμε το ποδοσφαιρο πριν 150 χρονια. Οκ. Αυτα παθαινεις αμα εισαι καλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Από την ταραχή σου σε ξεφεύγουν γράμματα. Δε με ενδιαφέρει πόσο καιρό βλέπεις μπάλα ούτε με ενδιαφέρει η γνώμη σου. Με χαροποιεί που βλέπεις το ποδόσφαιρο ως "ηδονοβλεψίας", γιατί από τη δική σου ομάδα χαρά δεν έρχεται. Κάνα μπλουζάκι, καμιά μπαλίτσα να πουλήσουμε στην Ασία, ως εκεί. Άραξε καναπέ λέμε, δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Με χαροποιεί που βλέπεις το ποδόσφαιρο ως "ηδονοβλεψίας", γιατί από τη δική σου ομάδα χαρά δεν έρχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Η Μπαρτσα εχει γινει πολυ προβλεψιμη και πλεον βρηκαν τροπο να την αντιμετωπιζουν!Κουραστηκαν,ο βαλντεζ χορευει και ο Πεπ βλεπει ονειρα με Τεγιο..λογικο ηταν με τετοιο προπονητη και την ιδια ρα,οκοκαλια καποια στιγμη να ερθει η πτωση..ε φετος πιστευω ηρθε!ελπιζω να αλλαξει προπονητη και να παιξει λιγο μπαλα γιατι αυτο το πασσινγκ γκειμ αρεσει μονο στους φιλαθλους της!για ολους τους αλλους ειναι βαρετο!αντε να παρει και κανενα πρωταθλημα η αλλη να χαρει!(δεν εννοω την Ρεαλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Η Μπαρτσα εχει γινει πολυ προβλεψιμη και πλεον βρηκαν τροπο να την αντιμετωπιζουν!Κουραστηκαν,ο βαλντεζ χορευει και ο Πεπ βλεπει ονειρα με Τεγιο..λογικο ηταν με τετοιο προπονητη και την ιδια ρα,οκοκαλια καποια στιγμη να ερθει η πτωση..ε φετος πιστευω ηρθε!ελπιζω να αλλαξει προπονητη και να παιξει λιγο μπαλα γιατι αυτο το πασσινγκ γκειμ αρεσει μονο στους φιλαθλους της!για ολους τους αλλους ειναι βαρετο!αντε να παρει και κανενα πρωταθλημα η αλλη να χαρει!(δεν εννοω την Ρεαλ) Μολις αποκλειστει/χασει το Τσου Λου θα το συζητησουμε για πτωση. Γιατι κατα τ'αλλα σε Ευρωπη εχει παιξει μπαλαρα για αλλη μια χρονια και αν σηκωσει την κουπα ανατρεπονται αυτοματως ολες αυτες οι θεωριες. Ολοι οσοι βγαζετε γενικα συμπερασματα περι πτωσης ξεχνατε οτι λειπει ο βασικος επιθετικος και παιζει με σεντερ φορ τον 1.50 Αλεξις που μια χαρα παιχτης ειναι αλλα δεν μπορουμε να απαιτουμε να μη χανει ευκαιριες, δεξιος εξτρεμ ειναι ο ανθρωπας. Επισης ο Πεδρο και ο Πικε παραπατανε, ενω περυσι ηταν πολυ καλυτεροι. Τελος η αδυναμια στο τερμα αρχιζει να στοιχιζει. Ο κορμος της ομαδας αυτης αν κρατηθει του χρονου και γινουν 1-2 καλες προσθηκες (1 τερμας και 1 σεντερ μπακ) δεν εχει θεμα πτωσης, εκτος αν αρχισουν να παραπατανε κι αλλοι παιχτες τυπου Μεσι, Φαμπρεγκας, Ινιεστα, Τσαβι, Αλβες. Που δε βλεπω το λογο. Ο μονος μεγαλος σε ηλικια ειναι ο Πουγιολ. Το Ισπανικο πρωταθλημα δεν ειναι Σουπερλιγκα που απαγορευεται να κανουν γκελες οι 2 μεγαλες ομαδες. ΕΙναι ανταγωνιστικο και προφανως η πιο νωχελικη ομαδα θα απωλεσει βαθμους απο δω κι απο κει. Ετσι εχασε την κουπα η Μπαρτσα. Ετσι ΠΑΡΑΛΙΓΟ να την χασει η Ρεαλ. Δεν ειναι θεμα αγωνιστικης πτωσης. ΥΓ. Το παιχνιδι της Μπαρτσελονα ειναι προβλεψιμο εδω και χρονια, δεν εγινε προβλεψιμο ουτε σημερα ουτε προχτες. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι και αντιμετωπισιμο. Με την ιδια λογικη, προβλεψιμο ειναι και το παιχνιδι της Ρεαλ. Για μενα αυτο που δεν εδειξε σημερα η Μπαρτσελονα, ειναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ οταν η πιεση ειναι στη δικη της πλευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Σημερα κερδισατε παλι στις πασες παντως. Ευτυχως παντως η ομαδα της πασας φαινεται πως εχει οριστικα τελειωσει. Τσουρεκια μας τα εκαναν με τις 1500 πασες σε καθε παιχνιδι και το παραμυθι της κατοχης. Ενα ευχαριστω στο Ζοζε που βαζει τελος σε αυτο το καρκινωμα του ποδοσφαιρου. Να δουμε μονο τωρα τι ομαδα θα γινουν οι πιτσιρικαδες που τα τελευταια 2 χρονια εγιναν ΄΄φανατικοι΄΄ μπαρτελονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Άραγε, σε πιθανή πρόκρισή της Μπάγερν, θα έχεις τα κότσια να βγεις και να πεις τα ίδια για τους πιτσιρικάδες που τις τελευταίες 5 μέρες έγιναν "φανατικοί" Ρεάλ Μαδρίτης; ΥΓ. Δυστυχώς "τσουρέκια" άλλοι μας τα κάνουν με τις ομάδες τους, που παίρνουν ένα τρόπαιο την σεζόν, και το θεωρούν κατόρθωμα! Η ομάδα που νομίζεις πως έχει οριστικά τελειώσει, φέτος ΗΔΗ έχει 3 τρόπαια, και διεκδικεί άλλα 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 double post Ας σβηστεί το μήνυμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Γενικά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σας. Να πω ότι μιλάει κανένας οπαδός της bayern ή της city, άντε να μιλήσει... Τώρα όμως οπαδοί της γιουνάιτεντ και οπαδοί της ρεάλ να μιλάνε ειρωνικά για αυτούς που απλά ακολουθούν τον ισχυρό? Κοντή μνήμη έχετε..... Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι δικές σας ομάδες ήταν της μόδας. Προσωπικά είμαι 28 και την υποστηρίζω/γουστάρω από τα 10 μου, μπορώ? Ή πρέπει να έγινα μπάρτσα πρόπερσι? Κατά τ'άλλα, δεν καταλαβαίνω την υπεραισιοδοξία των αντιπάλων ότι άλλαξαν οι ισορροπίες... Εγώ είδα πολύ κακό κοουτσάρισμα απόψε, μόνος του εγκλώβισε την ομάδα ο πέπες. Τέλος πάντο. Θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα