Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ομαδα σήμερα έδειξε την γύμνια του ρόστερ της. Μάρκεζ άθλιος, Μιλίτο πολύ λίγος. Αν δεν είχαμε τον Τσάβι και τον Μέσι σήμερα πιθανόν να είχαμε αποκλειστεί.

Το καλοκαίρι επειγόντως παίκτες.

Δημοσ.
Η ομαδα σήμερα έδειξε την γύμνια του ρόστερ της. Μάρκεζ άθλιος, Μιλίτο πολύ λίγος. Αν δεν είχαμε τον Τσάβι και τον Μέσι σήμερα πιθανόν να είχαμε αποκλειστεί.

Το καλοκαίρι επειγόντως παίκτες.

Eιχαμε και απουσιες :P

Respect για αλλη μια φορα σε ενα ΜΕΓΑΛΟ ποδοσφαιριστη

lionel-messi--1024x768-25.jpg

Δημοσ.

H Mπαρτσελονα περυσι επαιξε το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο ...

Ηταν μακραν η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης ...

Γι αυτο και ο Χιντινγκ μη εχοντας αλλο τροπο για να κοντραρει τη Μπαρτσα επαιξε συστημα " Ταμπουρι και Αγιος ο Θεος" ... :X

Και οσο κι αν το κατηγορειτε εσεις , αυτος παραλιγο να περασει κι ολας ...

Εχει πεσει βεβαια η Μπαρτσα απο περυσι ενα μικρο ποσοστο ( αποψη μου ) αλλα ακομα μπορει να κυριαρχησει ακομα και με δυνατους αντιπλαους ...

Με καποιες πινελιες μπορει να φτιαξει το τελειο ...

Το ειχε περυσι αλλα μπορει να το ξανακανει ....

Δημοσ.

Η φετινή Μπάρτσα είναι ενα κλίκ πιο κάτω σε σχέση με πέρσυ (κυρίως λόγω κούρασης), αλλά το κενό το καλύπτει ο Μέσι που κάνει μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Δημοσ.

Ο Μόνος τρόπος να παίξεις την Μπάρτσα αυτός είναι...ΑΜΥΝΑ, ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ και αντεπιθέσεις..και έτσι θα παίξει και η Ίντερ λογικά.

Κρίμα που δεν είχα δει τα παιχνίδια με Ρούμπιν Καζάν, αλλά λογικά και αυτοί άμυνα και αντεπιθέσεις θα παιζαν.

Υ.Γ Την Λυόν την έχω ικανή να πάει τελικό και εκεί όλα παίζονται πάντως.

Δημοσ.

Και γώ την lyon φέτος την έχω ικανή να το σηκώσει κιόλας. Είδα όραμα στον τελικό Lyonais - Barca 3-1 ;) Θα το ρίξω ένα ψιλάκι ;)

Δημοσ.
H Mπαρτσελονα περυσι επαιξε το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο ...

Ηταν μακραν η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης ...

Γι αυτο και ο Χιντινγκ μη εχοντας αλλο τροπο για να κοντραρει τη Μπαρτσα επαιξε συστημα " Ταμπουρι και Αγιος ο Θεος" ... :X

Και οσο κι αν το κατηγορειτε εσεις , αυτος παραλιγο να περασει κι ολας ...

Εχει πεσει βεβαια η Μπαρτσα απο περυσι ενα μικρο ποσοστο ( αποψη μου ) αλλα ακομα μπορει να κυριαρχησει ακομα και με δυνατους αντιπλαους ...

Με καποιες πινελιες μπορει να φτιαξει το τελειο ...

Το ειχε περυσι αλλα μπορει να το ξανακανει ....

ρε παιδια ξυπνηστε!! μπορει η μπαρτσα να παιζει το πιο γρηγορο το πιο θεαματικο

το πιο οπως θελετε πειτε το αλλα η τσελσυ εχει την μεγαλυτερη αποδοτικοτητα και

την ουσια.

οκ στο καμπ νου ταμπουροθηκε αλλα ηταν η μονη που ειχε κλασσικη ευκαιρια(τετ α τετ του ντρογκμπα) και η μπαρτσα ειχε κατι σουτακια απο 40 μετρα και πανω

στην αγγλια την επαιξε στα ισα και βγηκε μπροστα και αξιζε στην ξεφτιλα 3 πεναλτι

μονο και μονο για να μην επαναληφθει ο προπερσινος τελικος την θαψανε...

δειτε και θα καταλαβετε:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=cGF7hPSyKsg[/ame]

Δημοσ.

looser chelsea.θέλει 15 πέναλτι να πάρει 1 ματς.

όταν στο 1ο ματς δεν μας δίνει πέναλτι στο 1ο ημίχρονο.οταν δεν δίνει κόκκινη στον αμπάλακ.όταν αποβάλει αστεία τον αμπιντάλ στο 2ο.όταν παίζουμε με 10 και με σκόρπια άμυνα και είσαι ανίκανος να βάλεις 1 γκολ και παίζεις ταμπούρι δεν γίνεται να μιλάς για 10 πέναλτι.

μέχρι να γίνεται ομάδα απλώς καθίστε και κλάψτε.

και επίσης αυτό ήταν χρωστούμενο από έναν παλιό ημιτελικό με γκολ φάουλ του τέρρι στις καθυστερήσεις.το 4-2.

Δημοσ.

Δεν μπορειτε να μιλατε για αυτον τον ημιτελικο...

Εγω ειδα 4 πεναλντι να μην δίνονται και ο μπαλακ εφαγε κιτρινη για διαμαρτυρια ωομιζω τελικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...