Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσα χρονια περιμενες αυτη τη στιγμη για να βγαλεις αυτη τη χολη?

Φυσικα εισαι λαθος σε πολλα αποσα λες. Απο την ρεντα (!), μεχρι την διαιτησια, μεχρι την ελλειψη φαντασιας στο παιχνιδι τους (!!!).

Αν θες ψηλο παιχνιδι βαλε Ελληνικο πρωταθλημα που 9 στις 10 πασες ειναι γιομες και κοπανανε τα κεφαλια τους σαν κατσικια ο επιθετικος με τον αμυντικο. Το Ισπανικο χρονια τωρα -δεν ειναι θεμα της Μπαρτσελονα δηλαδη- δεν θα σου αρεσει ποτε.

Περα απο αυτα που ειναι και υποκειμενικα για τον καθενα μας, σημερα, επαιξε μεγαλο ρολο κατι αλλο στο τελικο αποτελεσμα. Η διαφορα ποιοτητας της καθε ομαδας κατω απτην εστια...Κατι που μεχρι περυσι δεν ειχε φανει γιατι η υπολοιπη ομαδα υπερκαλυπτε τις ζεμπεκιες του, αλλα φετος που εισαι χωρις Βιγια, με Πεντρο σκια του εαυτου του, με Πικε ομοιως, φαινεται οτι στοιχιζει.

Αδερφέ γιά πιά χολή μιλάς?Εγώ Βαλένθια είμαι στην Ισπανία. Μάλλον βιάστηκες λιγάκι ε?

Και γιατί παρακαλώ να δω Ελληνικη τσόντα και να μη δω Πρέμιερ Λίνγκ?Είστε απίθανοι ομως. Πάτε τη κουβέντα όπου σας αρέσει. Εμείς εδώ απλά κλωτσάμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αδερφέ γιά πιά χολή μιλάς?Εγώ Βαλένθια είμαι στην Ισπανία. Μάλλον βιάστηκες λιγάκι ε?

Και γιατί παρακαλώ να δω Ελληνικη τσόντα και να μη δω Πρέμιερ Λίνγκ?Είστε απίθανοι ομως. Πάτε τη κουβέντα όπου σας αρέσει. Εμείς εδώ απλά κλωτσάμε.

Μα δεν χρειαζεται να σε θεωρησω Ρεαλ για να σου πω αυτο που εγραψα.

Σχετικα με την Πρεμιερ Λιγκ, αν γουσταρεις το ποδοσφαιρο μπορεις να το βλεπεις με τις ωρες (κι εμενα μαρεσει το Αγγλικο) αλλα δεν βλεπω το λογο να κραζεις την Μπαρτσελονα για το ποδοσφαιρο που παιζει ολη η Liga BBVA χρονια τωρα...Αν δε σου αρεσει το Ισπανικο πρωταθλημα επειδη παιζεται με τρεξιματα και την μπαλα κατω, τι φταιει η Μπαρτσελονα?

Το αλλο το αγορι, το εκθαμβο με την καλυτερη π...οδοσφαιρικη ομαδα του πλανητη, που ειναι?

Κirileman, εισαι εδω αγορινα μου?

Μη σε χάσουμε μέσα Μαΐου, όταν θα σηκώνει το κιούπι ο Πεπ μέσα στο Μόναχο.

Άκουσα λέει οτι βγήκε ο Γκώνιας στο OTE Sport και είπε στο τέλος οτι έφταιγε η κούραση που έχασε η Μπαρτσελόνα. Λογικά θα σχολίαζε σε όλο το παιχνίδι. Ευτυχώς δηλαδή που το είδα απο το NTV Russia, χίλιες φορές να ακούς τον Ρώσο παρά τους μπαμπουϊνους Έλληνες "ποδοσφαιράνθρωπους".

Μη σε χάσουμε μέσα Μαΐου, όταν θα σηκώνει το κιούπι ο Πεπ μέσα στο Μόναχο.

Πολυ σιγουρια εχετε,εγω παντως θελω να ειναι και ο Μιστερ Πλατινι στις κερκιδες...Αλλη γλυκα πως να το κανουμε!

Άκουσα λέει οτι βγήκε ο Γκώνιας στο OTE Sport και είπε στο τέλος οτι έφταιγε η κούραση που έχασε η Μπαρτσελόνα. Λογικά θα σχολίαζε σε όλο το παιχνίδι. Ευτυχώς δηλαδή που το είδα απο το NTV Russia, χίλιες φορές να ακούς τον Ρώσο παρά τους μπαμπουϊνους Έλληνες "ποδοσφαιράνθρωπους".

Ο Γκώνιας και ο Γιαννακόπουλος, έχουν διαρκείας στα κανάλια, για να μην νιώθει μειονεκτικά ο Μένιος. Δεν εξηγείται αλλιώς!

Για το ματς, εντάξει, χαρίσαμε άλλο ένα γκολ στην αρχή του ματς, και ήταν αναμενόμενο σε κάποια στιγμή, να αποδειχθεί καθοριστικό. Είτε ήταν οφσάιντ, είτε καθαρό γκολ, δεν με νοιάζει και τόσο. Ήταν καθαρά λάθος του Πουγιόλ, που πήγε να την προστατεύσει πάνω στην γραμμή, για να την μπλοκάρει ο Βαλντές! Από τον αρχηγό, δεν περίμενα, τέτοιο λάθος :-( .

Για τα υπόλοιπα, δεν απέδωσε η ομάδα, όσο θα περιμέναμε, και ήταν λογικό να επωφεληθεί ο αντίπαλος. Πολλά λάθη στο κέντρο και μη καθαρό μυαλό μπροστά. Μου έδωσαν την εντύπωση, πως σκέφτονταν μόνο τον "τελικό" με την Τσέλσι.

Κακά τα ψέματα, και να νικούσαμε σήμερα, πάλι δεν θα ήταν στο χέρι μας το πρωτάθλημα.

Οι αδικαιολόγητες αλχημείες που έγιναν στο ρόστερ αυτό έδειχναν. Βέβαια ο κόσμος δεν πλήρωσε για να δεί Τέγιο-Τιάγκο βασικούς στο Κλάσσικο, ενώ την ίδια στιγμή έμεναν εκτός Πικέ-Σέσκ-Αλέξις-Πέδρο, αλλά αν στο τέλος πάρουν το CL κανένας δεν θα θυμάται την αποψινή ήττα. Οπότε, ίσως βγεί σε καλό το αποψινό.

Ελα, ηρεμησε τωρα.

Καλμα

Άραξε καναπέ εσύ, γιατί η Τσέλσκι μπόρεσε, εσύ πουτέ.

Πολυ σιγουρια εχετε,εγω παντως θελω να ειναι και ο Μιστερ Πλατινι στις κερκιδες...Αλλη γλυκα πως να το κανουμε!

Κι εσύ στη λίστα :devil:

Θα δουμε..Παντως η Μπαρτσα δεν μου δειχνει οτι ειναι η περσινη ομαδα που εκανε το τρελο πασιγνκ και ειχε 30 τελικες σε καθε αγωνα παιζοντας επιθεση με ωραιους συνδιασμους.

Μαπα το Κλασικο, μετριοτητα η Ρεαλ, κατω του μετριου εμεις, δικαια χασαμε, αξια πρωταθλητρια η Ρεαλ.

Για μια ακομη φορα φανηκε πως οσο η ραχοκοκαλια μας (Τσαβι-Ινιεστα-Μεσι) δεν τραβαει, τοσο πιο εντονα θα φαινεται:

1. Η ελλειψη κλασικου φορ-περιοχης.

Η απουσια του Βιγια μεχρι τωρα κουκουλωνονταν απο τα 840 γκολ του Μεσι αλλα και επειδη βγαζαμε 25 κλασικες ευκαιριες, οποτε μοιραια 1-2 γινοτανε γκολ.

2. Το προβλημα του τερματοφυλακα.

Ειμαι απο αυτους που συμπαθουν τον Βαλντες και που θεωρουν τρομερη τη βελτιωση του, σε σχεση με τον Βαλντες που πρωτογνωρισαμε. Το ζητημα ειναι ομως πως απο τσαρλατανος, που ηταν, τωρα εγινε απλα ενας μετριος τερματοφυλακας.

3. Τα κενα στην αμυνα.

Ο Πουγιολ πλεον δεν μπορει, ο Πικε φετος ειναι χωμα, ο Μασερανο ειναι τιμιοτατος αλλα δεν ειναι η θεση του και ο Αμπινταλ δεν ειναι διαθεσιμος. Υπαρχει μεγαλο προβλημα πισω.

Αυτα, ειναι τα προβληματα και δυστυχως αυτη τη στιγμη δε λυνονται. Ας ελπισουμε να καλυφθουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο το Καλοκαιρι.

Για μενα θα ειναι μεγαλη εκπληξη αν καταφερει η βασικη 3αδα της Μπαρτσελονα, με αυτη την κουραση που εχει, να ανεβασει στροφες ωστε να αποκλεισουμε την Τσελσι ή να διεκδικησουμε κατι μεσα στη φετινη σεζον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...