Rabican Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το βλεπει κανεις;;; παιζουμε καθολου η ειμαστε καφενειο;; γιατι χανουμε 1-0... μια που τους ειπα καφενειο και μια που βαλανε 2 γκολ κολλητα!! να το ξανακανω τετοιο ποστ!!!!!!! :mrgreen:
demessakis Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Στο γκολ που δεχτήκαμε, συνομώτησε το σύμπαν για να μπει. Αν το δεις σε κανά ριπλέι, θα καταλάβεις. 1-1 με γκολ του αρχηγού, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά όχι με κεφαλιά, αλλά με σουτ! Στην φάση που κερδίσαμε το κόρνερ, είχαμε διπλή ευκαιρία για γκολ. 1-2 με γκολ του Μέσι.
Rabican Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 στο 33-34 του παιχνδιου ποσταρω το αν ειμαστε καφενειο, κανω μετα απο λιγο refresh και απο 1-0 το βλεπω 1-2!!! ωιμε...! τα βαζουν πιο γρηγορα κι απο οτι κανω refresh στον browser!!!αχχαχαχαχ παμε γερα μωρη ομαδα!
demessakis Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Και το έργο γίνεται πιο εύκολο, έπειτα από την καθαρή δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίχτη της Σαραγόσα. Εννοείται, πως και η πρώτη, ήταν δικαιολογημένη.
moldovan20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μείναν με 10 , το βλέπω να ξεφεύγει το σκορ .
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αν δε χωρισω σήμερα δε θα χωρισω ποτέ. Βγήκα για φαγητό στο Ruby και έχω τη Barcelona απέναντι μου!
moldovan20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αν δε χωρισω σήμερα δε θα χωρισω ποτέ. Βγήκα για φαγητό στο Ruby και έχω τη Barcelona απέναντι μου! Έλα ρε συ εμείς τα βλέπουμε μαζί τα ματς , προσπάθησε το . Μόνο που αυτή είναι real γιατί τη θεωρεί καημένη και ότι η barca δεν έχει συναγωνιστή . Οπότε πάει με τους αδύνατους
Rabican Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αν δε χωρισω σήμερα δε θα χωρισω ποτέ. Βγήκα για φαγητό στο Ruby και έχω τη Barcelona απέναντι μου! μμμμμμμμμμ μηπως να ληξει 1-8 το παιχνιδι;; τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχεις χωρισει!!! μπαχαχαχ
moldovan20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Νομίζω αποβλήθηκε και ο προπονητής τους . Πάντως πιέζουν πολύ .
demessakis Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ναι, αποβλήθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά αδίκως, απ' όσο μπόρεσα να καταλάβω.
moldovan20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εγώ τον είδα να μπαίνει στο γήπεδο και να τα λέει με τον διαιτητή .. Αλλά αυτοί γιατί σε κάθε τάκλιν πέφτουν και σφαδάζουν δε καταλαβαίνω .
flik Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Πριν να γίνει και το 1-0 ο Βαλντέζ είχε αποκρούσει πέναλτι. Υπήρξε επαφή, αλλά ήθελε να το κερδίσει και ο παίχτης. Περίμενα λόγου πάθους της Σαραγόσα και λόγω κατάστασης γηπέδου να έρθει Χ το ματς. Τώρα είναι απίθανο να βάλει κι άλλο η Σαραγόσα, αλλά η Μπαρτσελόνα πρέπει να το κλειδώσει.
moldovan20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ούτε με τη real να έπαιζαν , πόλεμος γίνετε .
demessakis Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Εγώ τον είδα να μπαίνει στο γήπεδο και να τα λέει με τον διαιτητή .. Αλλά αυτοί γιατί σε κάθε τάκλιν πέφτουν και σφαδάζουν δε καταλαβαίνω . Αν δεν κάνω λάθος, πήγε να κάνει παρατήρηση στον διαιτητή, για τον τρόπο με τον οποίο έκανε τάκλιν ο Τιάγκο (?), ο οποίος, ναι μεν βρίσκει την μπάλλα, αλλά πάει με τα δυο πόδια. Για το άλλο, η Σαραγόσα καίγεται περισσότερο για τους βαθμούς, και θα προσπαθήσει να πάρει όσους περισσότερους μπορεί, με όποιους τρόπους μπορεί. Νομίζω πως είναι καλή στιγμή, να μπει μέσα ο Τέγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα