Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 @everyone Do not feed it.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα το ρητο ειναι αληθεια Ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος νικάει παντα.... ο SPECIAL ONE. Kαι γιαυτο εχει βαρεθει να τρωει ολο σφαλιαρες απο την barca σε ολες τις διοργανωσεις και οτι και να κανει δεν προκειται αν την νικησει ποτε!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Με την Ίντερ αν θυμάμαι κάνει είχε κάνει μία νίκη που "πόνεσε" αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Με την Ίντερ αν θυμάμαι κάνει είχε κάνει μία νίκη που "πόνεσε" αρκετά. τωρα ειναι στην ρεαλ ομως και η μια καρπαζια διαδεχεται την αλλη με αποκορυφωμα την αλησμονητη πενταρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Με την Ίντερ αν θυμάμαι κάνει είχε κάνει μία νίκη που "πόνεσε" αρκετά. Ηττα με 1-0 ηταν αυτη που... πονεσε, οπως λες, με ακυρωθεν γκολ και με 2 μετρα οφσαιντ το 3ο γκολ στο πρωτο ματς. Εγινες report, γεμισαμε τρολακια εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια τι εγινε ? Δεν το ειδα .. Τωρα τερμα το πρωταθλημα .. Ακομα κι εγω δε το πιστευω πλεον. ... Μας ακυρωσαν κανονικο γκολ εμαθα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 νομιζω ηταν κανονικοτατο. και θα γινοταν το 3-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς να θέλω να ανάψω τα αίματα, νομίζω πως σωστά ακυρώθηκε. Ήταν προς το τέλος του αγώνα, ο Messi θέλησε να βρει τον Alexis Sánchez με μια σέντρα, ο οποίος (Alexis) ήταν σε κανονική θέση. Στην πορεία της μπάλας, όμως, μεσολάβησε με κεφαλιά ο Sergi Roberto, και της άλλαξε ελάχιστα την πορεία (εδώ ο Alexis, είναι καθαρά σε θέση οφσάιντ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 demessakis ειδα το ριπλευ 3-4 φορες.. δε μου φαινεται να ακουμπα ο μικρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Στα ριπλέι, φαίνεται να αλλάζει ελάχιστα η πορεία της μπάλας (έστω εγώ αυτό βλέπω). Αλλά, ακόμη και να μην την βρίσκει, η κίνηση του μικρού προς την μπάλα, δικαιολογεί την υπόδειξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Αλλά, ακόμη και να μην την βρίσκει, η κίνηση του μικρού προς την μπάλα, δικαιολογεί την υπόδειξη. Όχι, δεν την δικαιολογεί. Θα τη δικαιολογούσε αν και αυτός ήταν οφσάιντ την ώρα της σέντρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση, δεν θα υπήρχε καν αμφιβολία, για το αν ήταν ή όχι ;-) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Για τον Sergi που πήδηξε για κεφαλιά δε μιλάς; Είναι δυνατόν ή κίνησή του και μόνο προς τη μπάλα να βγάζει τον σκόρερ οφσάιντ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω πως την ακούμπησε λίγο, απο ένα replay που είχα δει, παρόλο που δε φαινόταν η τροχιά, φάνηκε όμως απο τη περιστροφή της μπάλας. Σίγουρα όμως δεν το λες κανονικότατο γκολ αλλά ούτε και αδικία. Είναι απο τις πιο δύσκολες αποφάσεις ρε παιδιά. Αλλά. Σημασία δεν έχουν οι 2 βαθμοί που πέταξε, αλλά η διάθεση για νίκη που είχαν. Δηλαδή έστω οτι νικούσε 1-0 με αυτή την εμφάνιση. Εσείς θα πιστεύατε οτι μπορεί να το χτυπήσει το πρωτάθλημα; Όχι. Περισσότερες πιθανότητες θα έδινα τώρα αν έχανε όμως αφού είχε παίξει με πάθος και ποιότητα, παρά αν κέρδιζε με αυτή την εμφάνιση. Αυτό είναι το κύριο σημείο σε αυτή την αγωνιστική νομίζω. Δε συμφωνείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξερω αν την ακουμπησε ετυχε να το δω στις ειδησεις. Αλλα αν δεν κανω λαθος πρεπει να την ακουμπησει για να θεωρηθει οφσαιντ. Δεν επηρεαζει την φαση. Γενικοτερα αυτο ο κανονισμος επηρεαζει την φαση ερμηνευεται οπως θελει αλλα δε νομιζω οτι εφαρμοζεται εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα