Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάνει την μπάλα στο κέντρο με αποτέλεσμα να τρέχουν τα μπακ να τη μαζέψουν. Ένα μεγάλο ποσοστό των γκόλ που έχουμε φάει φέτος εξαιτίας του είναι.

---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:38 ----------

ναι πραγματικά.όχι άλλο μπουσκετς.

τουρέ και ανρί είναι για να φεύγουν το καλοκαίρι και για αυτό δεν τους βάζει.

Στο καλό. Αρκεί να φέρει καλύτερους. Μην πάει πάλι με κανένα φορ για αριστερό εξτρέμ γιατί ζήτω που καήκαμε. Η Βίγια ή Ριμπερί θέλω.

Δημοσ.

Διαβάζω ότι ο Ανρί ήταν καλός και είχε δύο ασίστ. Άμα επανεμφανιστεί ο περσινός Ανρί, έστω και τώρα στην τελική ευθεία, θα είναι μεγάλο ατού.

Δημοσ.

Ο καλός Ανρί δεν επανεμφανίζεται imo. Για 2 λόγους. Πρώτον, με την επιστροφή Ίμπρα θα φάει ξανά πάγκο. Δεύτερον, βγάζει μάτι οτι έχει το μυαλό του εκτός Βαρκελόνης.

Και εγώ προσωπικά δεν θέλω αδιάφορους παίκτες στην ομάδα. Χίλιες φορές ο Πέδρο που σκίζεται σε κάθε ματς, παρα αυτός. Στο καλό λοιπόν ο Τιτής.

Δημοσ.

Για φέτος μιλάω, το θεωρώ δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα φύγει.

Για τη θέση του Πέδρο ή έστω μια καλή εναλλακτική. Δεν έχεις την πολυτέλεια να μην υπολογίζεις παίχτες επιπέδου Ανρί.

Δημοσ.

Ο προπονητής φαίνεται να μην τον υπολογίζει. Τώρα αν θα τον ρίξει σε κανένα κρίσιμο ματς λόγω εμπειρίας δεν το γνωρίζω.

Πάντως το λάθος με αυτόν τον παίκτη έγινε απο την πρώτη στιγμή. Όταν ήταν σίγουρη η φυγή του Ετό το 2007 ο Ανρί θυμάμαι ήταν το next big thing. Ελα μου όμως που τα βρήκαν με τον Ραίκαρντ και ο Ανρί δεν είχε που να παίξει.

Μετά έφυγε ο Ρόνι και έβαλαν τον Ανρί στα αριστερά. Άντε μετα να προσαρμοστεί. Και τσουκου-τσουκου. Αυτός ο παίκτης (το έχει δηλώσει και ο ίδιος). Θέλει να του δίνουν την μπάλα, και οχι να την κυνηγάει. Με λίγα λόγια καταστράφηκε στη Μπάρτσα.

Απο την άλλη ο Ίμπρα είναι δημιουργικός επιθετικός και πιστεύω οτι θα βγεί τον δρόμο του, αν και είμαι αρκετά ικανοποιημένος μαζί του, για πρώτη χρονία σε νεο περιβάλλον.

Δημοσ.

Ήταν έτσι κι αλλιώς πεσμένος από την τελευταία χρονιά του στην Άρσεναλ με τους τραυματισμούς και τα προσωπικά του.

Πάντως πέρσι έκανε μεγάλη χρονιά, δεν μπορείς να πεις.

Τώρα, αφού τον βάζει δείχνει ότι τον υπολογίζει. Το θέμα είναι αν παίζει καλά ή όχι.

Δημοσ.
Ήταν έτσι κι αλλιώς πεσμένος από την τελευταία χρονιά του στην Άρσεναλ με τους τραυματισμούς και τα προσωπικά του.

Πάντως πέρσι έκανε μεγάλη χρονιά, δεν μπορείς να πεις.

Τώρα, αφού τον βάζει δείχνει ότι τον υπολογίζει. Το θέμα είναι αν παίζει καλά ή όχι.

Τον έβαλε επειδή δεν είχε άλλο φορ. Τι να βάλει, το ανέκδοτο τον Μπόγιαν? Σε αυτό με τα προσωπικά θυμάμαι οτι δικαιολογούσε την κακή του απόδοση στο γεγονός οτι χώρισε με την γυναίκα του κτλ. Αλήθεια-ψέμματα δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Πέρσυ έκανε καλή χρονία, αλλά χωρίς να πιάσει τα δικά του στάνταρ. Ήταν φορμαρισμένη όλη η ομάδα, ήταν και αυτός.

Δημοσ.

Έλα ρε μαν, άχρηστος ο ένας, αστείος ο άλλος... 19 χρονών είναι ο Bojan και στα 17 του είχε βάλει 10 στην Πριμέρα. Πόσο κακός μπορεί να είναι δηλαδή;

Δημοσ.

Άλλο να λες ότι δεν έχει προσφέρει (που συμφωνώ αν εξαιρέσεις 1-2 ματς) και άλλο να τον λες ανέκδοτο υποτιμητικά. Ξαναλέω: 19 χρονών. Δεν είναι όλοι Μέσσι, δυστυχώς.

Δημοσ.

Ρε παιδια,τελικα αυτο που εχει ο Ελληνας ειναι απιστευτο,Θεοποιει και απομυθοποιει για πλακα!!!!!Παικτες για τους οποιους πριν 5 σελιδες διαβαζα ''το καλυτερο χαφ στον κοσμο'',''ταλενταρα'',''νεος messi'' κλπ κλπ τωρα ακουμε στο καλο,αμπαλος κλπ κλπ.ελεος δηλαδη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...