Rabican Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 http://www.gazzetta.gr/article/item/208684-oristika-blaougrana-o-sadses επιτελους τελος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 http://www.gazzetta.gr/article/item/208684-oristika-blaougrana-o-sadses επιτελους τελος..... Δε νομίζω Τάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Πολλα μου φαινονται 43εκ. Αστο υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δε νομίζω Τάκη. Συμφώνησε η Ουντινέζε, γίνεται Καταλανός ο Σάντσες Πολλα τα 45εκ. για μενα. Παρα πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Πάλι μας έπιασαν κοροϊδα στο οικονομικό πιστεύω. Μακάρι να βγεί στο γήπεδο, αλλιώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 27.000.000 ευρώ στο χέρι, 12.000.000 από άλλες συμφωνίες και 6.000.000 ευρώ από διάφορα φιλικά παιχνίδια. Τουλάχιστον δεν είναι όλα ντούκου αν και δε ξέρουμε οι 'άλλες συμφωνίες' και τα 'διάφορα φιλικά παιχνίδια' τι είναι. Εκτός αυτού, πιστεύω όλες οι μεγάλες ομάδες 'ξεπλένουν' χρήμα με τα μεγάλα ποσά που ακούγονται στις μεταγραφές. Let's face it. Πέραν του ξεπλύματος, υπάρχουν οι μίζες των διαφόρων γύρω από τη μεταγραφή (μάνατζερς, παράγοντες κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τα 12 είναι σε περίπτωση επιτυχιών (πχ. τίτλοι ή 30 εμφανίσεις του παίχτη κτλ.) και τα φιλικά, μάλλον θα παίξουμε 4 με Udinese (όχι όλα φέτος, εννοείται). Πάντως φαίνεται ότι τον πιστεύουν πάρα πολύ. Εμένα μου αρέσει ο παίχτης απ' όταν τον είχα δει στο μουντιάλ. Έχει τρομερή φυσική κατάσταση (ταχύτητα, αντοχές, ευλυγισία), είναι ξύπνιος, δουλευταράς. Πρέπει να προσαρμοστεί γιατί που και που τη ζαλίζει λίγο τη μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Alexis Sanchez was the most fouled player in Seria A 2010 - 2011 with a total of 115 fouls.Also won the most penalties with 4. A, γι αυτο τον πηραμε..Επειδη ειναι θεατρινος και κερδιζει φαουλ ευκολα. Ειπα κι εγω... Χαχαχα... Πλακα κανω γιατι θα βρεθουν μερικοι να το πουν κι αυτο ειμαι σιγουρος. Where will Alexis Sanchez fit in at Barcelona? Here are the options ΥΓ. Μας πιασαν τον κ*λο κανονικα οι Ιταλοι. Ακου 45εκ για τον Σαντσεζ. Καλος αλλα ενταξει οχι και τοσα. Δλδ τωρα ποσα θα πρεπει να δωσουμε για τον Σεσκ που ειναι τοσα χρονια καταξιωμενος στην Πρεμιερ Λιγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα μπορεί να σταθεί το ίδιο καλά και χωρίς το Μέσι. Ο Σάντσεζ είναι τεράστια μεταγραφή και είναι προφανείς οι λόγοι που τον πιστεύουν τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 ξέρουμε τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά φέτος στην πριμέρα?Ότι και πέρσι ή άλλαξε τίποτα?όχι μόνο ελλάδα αλλά γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Συνεχίζει κανονικά στο Conn-X TV. Εκτός και αν αλλάξει κάτι μέχρι τότε. 17 Αυγούστου το πρώτο επίσιμο παιχνίδι για το Super Cup και θα είναι φυσικά πόλεμος, όχι οτι πολυ έχει σημασία το τρόπαιο αυτό, αλλά λόγω του οτι είναι το Classico. Κάτι μου λέει οτι φέτος θα δούμε αντίστοιχες πολυάριθμες αναμετρήσεις των δύο ομάδων όπως και πέρσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ελα να γελασουμε λιγο. Ποιος ειπε αυτη τη φραση αραγε .. ?? I can be as good as Barcelona's Lionel Messi Οχι δεν ειναι ο Ροναλντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ο ρολαντος θα ελεγε "i am (και οχι i can) better (και οχι as good) than messi"!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Official: Barcelona announce signing of Udinese's Alexis Sanchez Barcelona have officially announced the signing of Alexis Sanchez from Udineze in a deal worth a total of €37.5 million. Τωρα μαλιστα. 37.5εκ καλουτσικα ειναι. ----------------------------------------------------------------------------------- Δωσαμε και τον Μπογιαν στη Ρομα για 12εκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Το απίστευτο συμβόλαιο του Μπόγιαν Κρκιτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα