Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μωρή Τσίχλα!!!!!!!!!!

Και το γκολ της Μάντσεστερ από οφσάιντ, φυσικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή την εκτέλεση φάουλ ούτε σε PS3 δεν την κάνουν άλλοι. Απίστευτη.

Λοιπόν, καλά πήγε το 1ο ημίχρονο, άδικο το 1-1 αλλά οκ, θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε στο 2ο. Η Μαν παίζει μόνο με βαθειές μπαλιές και όχι ίδιαίτερα αποτελεσματικά, ο Πικέ καθαρίζει τα ψηλά.

Θα πρέπει να ξανακάνουμε λάθος (ή να ξαναφάμε γκολ από οσφάιντ) για να χάσουμε και ταυτόχρονα να μη βάζουμε γκολ με τίποτα εμείς. Ή να το χάσουμε στα πέναλτυ ξέρω γω.

Τα λέμε μετά το τέλος του ματς και ελπίζω με το τρόπαιο καθ'οδόν για Βαρκελώνη.

edit

Εύκολο το αποψινό ματσάκι απέναντι σε μια ομάδα ... ξέχασα πως τη λένε. Δεν έχει σημασία. Ένα έχω να πω:

4

Συγχαρητηρια στην Barcelona μακραν η καλυτερη ομαδα στον κοσμο και ισως η καλυτερη συνθεση που ειχε ποτε στην ιστορια της.Οχι μονο δεν υστερει σε καποιον τομεα αλλα εχει τους καλυτερους παικτες σε ολους τους τομεις.

Εμεις(Manchester United)θελουμε σιγουρα ανανεωση σε πολλους τομεις καποιοι παικτες ειναι μεγαλοι στη ηλικια και καποιοι αλλοι οχι ανταξιοι της ομαδας,καποτε ειχαμε περισσοτερους μεγαλους παικτες.

Μπράβο τους, ούτε καν ασχολήθηκαν με την κούπα, ούτε καν την κοίταζαν. Του την έδωσαν να τη σηκώσει, "πάρτην αγόρι μου", και χοροπηδούσαν στη νιρβάνα τους. Ρισπέκτ και από μένα.

Ο Σωτηρακόπουλος αυτή τη στιγμή λέει ότι η Μπάρτσα είναι πρώτη μεταξύ ίσων και ότι η Μαν έχασε με ψηλά το κεφάλι. Θα διαφωνήσω, πολύ όμως. Νομίζω ότι η Μπάρτσα είναι αυτή και μετά όλοι οι άλλοι κάπου στο βάθος. Η ευκολία με την οποία κατέκτησε αυτό το ματς το αποδεικνύει, δε μπορούμε να τη βάζουμε στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...