alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 http://www.dailymotion.com/video/xguedj_giuseppe-rossi-golazo-espanyol-vs-villarreal-0-1_sport#from=embediframe&start=32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 τοσα λεφτα για μια καλυμμενη θεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Όλες οι θέσεις καλυμμένες είναι. Το θέμα είναι να προστεθεί ποιότητα και βάθος. Παιχταράς ο Ρόσι αλλά εγώ θα προτιμούσα κάποιον πιο γρήγορο με ικανότητα στο ένας με έναν. Και τα 30 εκ. μου φαίνονται κάπως πολλά, αν και δεν νομίζω ότι θα δοθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Προτιμώ Φορλάν για backup σε ρόλο Λάρσον. Μακάρι να μην ισχύει η είδηση για Ρόσσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 32 είναι ο Φορλάν. Σε λίγο καιρό θα παίζει το όνομά του για Ολυμπιακό. Άσε να φέρουμε κανέναν νεώτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Θυμάμαι είχε φοβερές reserves η United.Rossi,Pique...Θυμάμαι το δίδυμο Rossi,Ebanks Blake στην επίθεση,ήταν τρομεροί,κάναν ότι θέλαν.Κρίμας που δεν δώσαμε ευκαιρίες στον Rossi,Θρύλος στις reserves,λέγαν θα έρθει στην πρώτη,κρίμα και που έσπασε το πόδι του ο Ebanks Blake,τώρα είναι ok στην Wolves αλλά μπορούσε καλύτερα.;Άλλοι φυσικά ο Richardson,David Jones,Jonathan Spector,δεν θυμάμαι αν ήταν και ο Kenny Cooper μαζί τους...Είμαι σίγουρος τον Richardson τον ξέρετε,τους άλλους δεν ξέρω(εκτός από τον Πικέ φυσικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εγώ θυμάμαι τον Άλαν Σμίθ που έπαιζε χαφ, και τον έκανε σέντερ φόρ ο Σέρ Άλεξ! Υ.Γ: Βάλε και Φορλάν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εγώ θυμάμαι τον Άλαν Σμίθ που έπαιζε χαφ, και τον έκανε σέντερ φόρ ο Σέρ Άλεξ! Υ.Γ: Βάλε και Φορλάν... Το αντίθετο για τον Σμιθ.Είχε φοβερή εμφάνιση με την Τσέλσι σε ένα 1-0 ομώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 o rossi αν τον βαλουν να παιζει περιφερειακος επιθετικος, οπως ο πεδρο και ο βιγια αυτη τη στιγμη, θα τα καταφερει; το εχει αυτο το στιλ παιχνιδιου, η ειναι μονο φορ περιοχης;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ανάβει φωτιές στην Μπαρτσελόνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 o rossi αν τον βαλουν να παιζει περιφερειακος επιθετικος, οπως ο πεδρο και ο βιγια αυτη τη στιγμη, θα τα καταφερει; το εχει αυτο το στιλ παιχνιδιου, η ειναι μονο φορ περιοχης;; Ο Ρόσι δεν είναι φορ περιοχής. Κοντός και μπαλαδώρος είναι, Ιταλικού τύπου επιθετικός. Σκέψου Ντελ Πιέρο, Ντι Νατάλε κτλ. στο πιο σύγχρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Πέταξε για Λονδίνο η Μπάρτσα (photos)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Αν ειναι ετσι, τοτε φανταζομαι ειμαστε ΟΚ. βεβαια εκει υπαρχουν βιγια, πεδρο, κρκιτς και ο χεφρεν... ολοι το ιδιο στιλ παιχνιδιου δεν εχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Η Μασία πάει εκδρομή! Οι πιτσιρικάδες της Μασία στο Sport24.gr όπως δεν τους έχετε ξαναδεί ποτέ! Σπάνιες φωτογραφίες από τα αστέρια της Μπαρτσελόνα που μεγάλωσαν και πάνε... εκδρομή στο Λονδίνο για να διαφημίσουν ξανά την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου (pics) Πολυ καλο ... !!!!! Εχει μεσα φωτογραφιες απο τους τωρινους παιχτες απ οταν ηταν σε πολυ μικρη ηλικια .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Lionel Messi http://www.youtube.com/watch?v=M5fueaf1o5g VS Wayne Rooney http://www.youtube.com/watch?v=PGFGsnnS2NM&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα