SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ειναι αστεια η αντιμετωπιση εκει μεσα.Λες και βλεω μπαρτσελονα μπασκετ.
Dropsreef Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αυτός ο Αντεμπαγιόρ τι επαγγέλλεται; Επίτιμο μέλος του Κ.Κ.Ε (Καλιτζάκης,Κολιτσιδάκης,(Ζε) Ελίας)
alexis333 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλα τι ξυλο φαγαμε σημερα ρε παιδια. Εβαλε και αυτον τον Αντεμπαγιορ που το μονο που κανει ειναι να βαραει με χερια , ποδια οτι βρει. Σε καμια φαση δεν τον εχω δει να συμμετεχει , μονο εδερνε. Για 3-4 κοκκινες ηταν και δεν εδωσε καμια.
Cygnus Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έχει γίνει γνωστό σε τι κατάσταση είναι ο Abidal; Εννοώ τι του διαγνώστηκε, αν και τι θεραπείες κάνει; Προπονείται καθημερινά σε κανονικούς ρυθμούς; Ρωτάω γιατί μου φάνηκε εμφανώς αδυνατισμένος.
VAssassin Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έχει γίνει γνωστό σε τι κατάσταση είναι ο Abidal; Εννοώ τι του διαγνώστηκε, αν και τι θεραπείες κάνει; Προπονείται καθημερινά σε κανονικούς ρυθμούς; Ρωτάω γιατί μου φάνηκε εμφανώς αδυνατισμένος. Ξέρουμε αυτά που είπε ο Πεπ στη συνέντευξη τύπου. Ότι σύμφωνα με τους γιατρούς είναι απολύτως καλά πλέον και νομίζω ότι ανέφερε τη λέξη "καρκίνος" σε κάποιο σημέιο. Φαντάζομαι ότι για να μπήκε στην αποστολή θα προπονείται κανονικά πλέον και νομίζω έχει λίγες μέρες που το κάνει. Αδυνατισμένος μου είχε φανεί κι εμένα σε λίγο παλιότερες φωτογραφίες, σήμερα δεν τον πρόσεξα.
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αναφέρθηκε και στη μετάδοση ότι είναι αδυνατισμένος.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Aπ' ότι ξέρω έχασε μυική μάζα. Δεν γνωρίζω αν είναι απο προληπτική χημειοθεραπεία ή κάτι άλλο.
Rabican Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 o μανωλακης επρεπε να εχει βγει απο νωρις με απευθειας κοκκινη. στο δευτερο χτυπημα εκτος φασης επρεπε να γινει "ηρωας"... και σημερα παντως επεσε αρκετο ξυλο, και οχι μονο απο το μανωλακη... το γκολ μου φαινεται οτι επρεπε να μετρησει. ο μεσσαρος γκολ μπορει να μην εβαλε, τους εκανε ανω κατω σε 2-3 φασεις παντως..
Rabican Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 μαντσεστερ τελικα... δυσκολακι.. ΠΟΛΥ δυσκολακι. θα χρειαστουμε αριστερο μπακ επειγοντως για να παιξουν πουγιολ-πικε στο κεντρο...
Rabican Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 εβλεπα το ματσακι με την Εσπανιολ. Παιξαμε σχετικα καλα, με αρκετα κενα στην αμυνα (κενα που μια μαντσεστερ δε θα τα συγχωρουσε), ενω και στην επιθεση σε 3-4 φασεις νομιζω το παρακαναν με τις πασες. μια πασα λιγοτερη και κατευθειαν μπουμπουνισμα του σουτ... το ματσ μπορουσε να εχει ληξει 4-1 αν προσεχαν λιγο παραπανω στην επιθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα