Rabican Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 με την κατοχη στο 70-30 η και 85-15 ειχε τον ελεγχο του αγωνα η ρεαλ;;; γιαυτο εσκουζε ο ροναλντο στους δικους του να ανεβουν και να πιεσουν;
leonidas_fs Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Βασικά η κόκκινη δεν ηταν κόκκινη. Η barca έχει πάντα την εύνοια των δαιτητών. Θέλωντας και μή. ο pepe χθές δεν έπρεπε να βγεί, χωρις αυτο να σημαίνει οτι η real ήταν καλύτερη. Και ο Ronaldo είναι παιχταράς μην λέμε βλακείες!!
JuSt)InSaNe Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ρε Φίλε μας δουλεύεις δεν ήταν κόκκινη;Άμα ηθελε ο πεπε να κάνει καράτε η kick boxing και να κλωτσαει πόδια να πήγαινε και να έπαιζε με τον ζαμπιδη.Άκου δεν ήταν κόκκινη.Τι άλλο έπρεπε να του κάνει;Για πες μου Sent from my iPod touch using Insomnia
AnOldFriend Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ρε Φίλε μας δουλεύεις δεν ήταν κόκκινη;Άμα ηθελε ο πεπε να κάνει καράτε η kick boxing και να κλωτσαει πόδια να πήγαινε και να έπαιζε με τον ζαμπιδη.Άκου δεν ήταν κόκκινη.Τι άλλο έπρεπε να του κάνει;Για πες μου Επρεπε να ανοιξει το καλαμι στα 2 του Αλβες οπως συχνα πυκνα εχουμε δει να γινεται σε διαφορους παικτες. Τοτε θα ηταν κοκκινη. Αυτες οι %@@%%@ αντιληψεις/αποψεις να μην λεγονταν ρε παιδι μου. :mad: Ο Πεπε πηγε με επικινδυνο παιξιμο κατευθειαν στο ποδι του Αλβες. Κοκκινη εξ ορισμου. Δεν θα περιμενουμε να δουμε ποσο και αν τραυματιστηκε ο Αλβες. Για αυτο αυτα ειναι κοκκινη κατευθειαν. Για να προστατευτουν οι παικτες απο σοβαρους τραυματισμους. Οδηγια σαφης της ΟΥΕΦΑ που παει αντιθετα με την γενικη φιλοσοφια περι προθεσεως στα φαουλ. ΔΕΝ μετραει η προθεση εαν το μαρκαρισμα ειναι επικινδυνο! Οποτε αυτα τα περι πηγαινε για μπαλα, ακουμπησε πρωτα τη μπαλα, κλπ αναξια αναφορας. Πηγες με επικινδυνο τροπο στο ποδι? Κοκκινη. Τελος. Βαλε μυαλο μ@λ@κα μετα να μην το ξανακανεις.
JuSt)InSaNe Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Λεωνίδα ξεκολλα απο το άσπρο χρώμα της Ρεάλ.Και ας το καταλάβουν όλοι κ ροναλντο είναι για να διαφημίζει σωβρακα Calvin Klein δεν κάνει για μπαλα τέλος. Sent from my iPod touch using Insomnia
leonidas_fs Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Λεωνίδα ξεκολλα απο το άσπρο χρώμα της Ρεάλ.Και ας το καταλάβουν όλοι κ ροναλντο είναι για να διαφημίζει σωβρακα Calvin Klein δεν κάνει για μπαλα τέλος. Sent from my iPod touch using Insomnia 1) Είμαι φανατικός United. 2) Είσαι άσχετος αν λες οτι ο ronaldo δεν είναι παιχταράς. Τιποτα άλλο. Τον Drogba τον σιχαίνομαι αλλα δεν μπορώ να πω οτι δεν ξέρει μπάλα!
Spartan117 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δεν βλέπω κανένας να μιλάει γι' αυτο όμως. χμμμ
leonidas_fs Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Να φανταστώ δεν έγινε καταλάθος ε? Πολύ πούστης αυτός! τον σιχαίνομαι! YΓ:Για τον Marcelo λεω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οχι,το συγκεκριμενο δεν εγινε καταλαθος, στο βιντεο της φασης "κοβει" το βημα του,για να πατησει πανω στο ποδι. Δεν το ειδε ο διαιτητης ομως, οποτε move on.
pamaxon Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Λεωνίδα ξεκολλα απο το άσπρο χρώμα της Ρεάλ.Και ας το καταλάβουν όλοι κ ροναλντο είναι για να διαφημίζει σωβρακα Calvin Klein δεν κάνει για μπαλα τέλος. Sent from my iPod touch using Insomnia Καταλάθος ήταν το +1.Εσύ φίλε μου όταν κρίνεις ένα παίκτη τι κρίνεις για να καταλάβω.Φέτος έχει βάλει κοντά στα 50 γκόλ κάτι λιγότερο από τον Μέσι το 2008 έκαν χρονια που παραμιλούσαν όλοι.Μιλάμε για παίκτη που ούτε εγώ τον πάω για την χολή που βγάζει αλλά και το μονίμως κλαμμένο στυλ που έχει,αλλά να μην λέμε και ότι θέλουμε!
Rabican Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ρε σεις ο marcelo καταλαθος δεν τον πατησε τον πεδρο.. εμενα ετσι μου φανηκε στο ριπλαυ...
pamaxon Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 μπα ψιλο επίτηδες μου φάνηκε μετά από 2-3 βίντεο!!
AnOldFriend Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οχι,το συγκεκριμενο δεν εγινε καταλαθος, στο βιντεο της φασης "κοβει" το βημα του,για να πατησει πανω στο ποδι. Γατα εισαι. Κοκκινη και αυτο ηταν. Και απορω γιατι διαμαρτυρεται ο κλαψας Ροναλντο. Με 10 λεει παιζουμε παντα εναντιον τους. Στο 1ο παιχνιδι η κοκκινη στον Ραμος μηπως δεν ηταν? 3 κοκκινες επρεπε να φαει με την συμπεριφορα του. Στο 2ο παιχνιδι μηπως δεν ηταν ουτε εκεινη κοκκινη? Στο 3ο παιχνιδι μηπως δεν ηταν δευτεηρ κιτιρνη και αρα κοκκινη? Οποτε για τι διαολο μιλαμε? Αντε για χθες δικαιολογια ψαχνουν διαμαρτυρονται για την κοκκινη. Αλλά στα 2 πρωτα ειδικα παιχνιδια δεν ηταν κοκκινες?? Προς τι λοιπον ολη η φασαρια οτι παιζουν συνεχεια με 10? Η απαντηση? Φυσικα δικαιολογιες ψαχνουν για να καλυψουν την κατωτεροτητα τους.
Rabican Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 βασικα αυτο το passing game, ειναι αρκετα εκνευριστικο για τους αντιπαλους (προφανως) και χανουν την ψυχραιμια τους ευκολα. ο παναθηναικος, η σαραγοσα, η αλμερια και αλλες μικρες ομαδες που παιζουν εναντιον της, δεν εχουν πολλες απαιτησεις απο το ματς και ετσι εχουν πιο παθητικο ρολο και δεν παιρνουν κοκκινες με το τσουβαλι. Αντιθετα μεγαλες ομαδες οπως η ρεαλ, η αρσεναλ η ιντερ κλπ, επειδη οφειλουν να μην παιξουν παθητικα, αναγκαζονται να κυνηγανε τη μπαλα περισσοτερο με αποτελεσμα να παιζουν δυναμικα, και ενιοτε να τρωνε και καρτες. και το ταγαρι ο αντεμπαγιορ επρεπε να φαει μια που εκανε κατι πιασιματα στο λαιμο του μπουσκετς..
Dropsreef Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 -"Είμαι αηδιασμένος από τον κόσμο του ποδοσφαίρου." -Φύγε τότε. Έδωσαν καλύτερη απάντηση οι ροσονέρι :ρ http://www.youtube.com/watch?v=iQ7p0OqT7bU&feature=youtu.be
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα