Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά έχω δει μόνο και νομίζω ότι είναι εμφανής η διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας. Δεν ρισκάρει, είναι λίγο πιο πίσω και παίζει στα σίγουρα.

Λοιπόν, μπράβο στον Γκουαρντιόλα που κάνει το αυτονόητο. Αποτέλεσμα; Μηδέν ευκαιρίες για την Ρεάλ και κάνα-δυο εξαιρετικές από τη μεριά μας. Νομίζω ότι έτσι θα πάει και το 2ο και αν φάμε γκολ, θα είναι μόνο από στημένη φάση. Πάμε πολύ καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο 0-0 ρε αρχοντα?Σου λεω οτι αν ειναι καποιος να κερδισει , ετσι οπως παει το ματς θα το παρει η ρεαλ.

Δε ξέρω αν έκανε τίποτα φοβερές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο που έχασα, αλλά στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί αυτό που λες, το αντίθετο μάλιστα.

με τοσες ελλειψεις και με τοσο ανορθοδοξο σχημα, αν παρουμε το Χ νομιζω θα ειναι επιτυχια.

βεβαια να μην ξεχναμε οτι κανονικα μια μπαρτσελονα θα επρεπε να εχει πιο "βαθυ" παγκο.. οκ δεχομαι οτι ειναι μεγαλη γκινια να χασεις και τους 3 αριστερους σου μπακ, αλλα ΟΦΕΙΛΕ να εχει εναν μπακαπ στοππερ (και οχι τον μασκερανο που δεν ειναι η θεση του), ενω θα επρεπε να υπαρχει τουλαχιστον ενας αντι-ινιεστα-τσαβι... δε λεω να ειναι εξισου καλος, αλλα τουλαχιστον να πλησιαζει. σιγουρα ειναι πολλες οι απουσιες, αν το καλοσκεφτουμε ομως θεωρω πως υπαρχει μεριδιο ευθυνης του γκουαρδιολα που ειναι τοσο εμφανεις..

Ωραία σκαριά. Μετά κλαίγεται ο άλλος που τρώνε κόκκινες.

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!

Πραγματικα,με το που εμεινε με 10 η ρεαλ,η μπαρτσα εφτανε εξω απο την περιοχη της παρα πολυ ευκολα.Εκει που την εβλες να δυσκολευεται να φτασει εστω εξω απο την περιοχη της ρεαλ,στα τελευταια 20 λεπτα ηταν σαν να επαιζε με οποιαδηποτε ομαδα[οπου ριχνει 4 βεβαια].

Μεγαλος μεσι για αλλη μια φορα.Απιστευτος.Ολη η μπαρτσα ειναι.

Πάντως απεχθάνομαι την Μπαρτσελόνα.Ποτέ δεν την λέω Μπάρτσα,πάντα την απεχθάνομουν(προ Μέσσι,προ Ροναλντίντιο,μην νομίζεται).Η Ρεάλ με νευριάζει κι όλας αλλά όχι τόσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...