Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα θυμηθούμε τα περσινά δηλαδή. Αν σκάσει και κάνα ηφαίστειο για να πάνε με τα πόδια οι άλλοι, μπει και κάνα 3ο γκολάκι οφσάιντ για να εξασφαλίσει πρόκριση από το πρώτο ματς, θα πουλάει μετά μούρη τι προπονηταράς που είμαι και έτσι.

+1

Εχει ευνοηθει πολλες φορες αλλα σ αυτες τις περιπτωσεις δε μιλαει ...

Και η απαντηση του Γκουαρντιολα :

http://www.youtube.com/watch?v=IiRSylOGfDw&feature=player_embedded

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπράβο ρε μάγκα.

Πάντως, για την ιστορία, στα προημιτελικά/ημιτελικά έχουν γίνει οι μεγαλύτερες σφαγές. Είναι σαφές, πλέον, ότι στον τελικό πάνε οι ομάδες που θέλει η Ουέφα. Έχει πάει η Τσέλσι με αυτόν τον τρόπο, έχει πάει η Μπάρτσα, πέρυσι η Ίντερ, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Καταλαβαίνεις που πάει το πράγμα από το πρώτο σφύριγμα όπως επίσης είναι σαφές ότι δεν επιθυμούν την ίδια ομάδα σε δυο συνεχόμενους τελικούς και κάνουν τα πάντα για να το αποφύγουν.

Αν εγώ κινούσα τα νήματα, αποκλείεται να επέτρεπα ξανά τελικό Μάντσεστερ-Μπάρτσα, θα ήθελα έναν τελικό Μάντσεστερ-Ρεάλ που έχουμε και καιρό να δούμε.

ωχ... μασκερανο αριστερο μπακ;;; ωχ παναγια βοηθα.. και κεντρικο διδυμο μπουσκετς-πικε;;; ωχ ωχ ωχ... και πιθανοτατα χωρις ινιεστα;;;;

Εκτέθηκε τρομερά ο Γκουρντιόλα. Αφού δεν το έχεις... Άστο. Ο άλλος το έχει και το κάνει πολύ καλά, χωρίς ύβρεις χωρίς τίποτε.

Ναι ο Γκουαρντιολα εκτιθεται τωρα ...

Ο αλλος που λεει οτι παπαρα του κατεβει δε εκτιθεται καθολου ....

Ακριβώς.

Εμενα μ αρεσε η απαντηση ....

Αν και η αποψη μου ηταν να μη απαντουσε καν ....

Δεν αξιζει να ασχολησαι με τετοιους τυπακους ...

Αστους να μιλανε ...

βασικα εγω θα προτιμουσα να πει ενα "παιξαμε καλα στον τελικο, ο αντιπαλος επαιξε καλυτερα, δικαιως κερδισε, τον συνεχαρην για το τροπαιο και απο δω και περα κοιταζουμε το επομενο ΔΥΣΚΟΛΟ ματς, που γινεαι ακομη δυσκολοτερο λογω απουσιων". κατι τετοιο. χωρις σχολια, χωρις τιποτα...

Προτιμώ αυτές τις "διαφορετικές" δηλώσεις από αυτές που αναφέρει ο Rabican.

Δεν εκτέθηκε ο Guardiola, ούτε θα ανοίξουμε ολόκληρη συζήτηση για ένα μ@μημένο που είπε. Big deal!

Εκτέθηκε τρομερά ο Γκουρντιόλα. Αφού δεν το έχεις... Άστο. Ο άλλος το έχει και το κάνει πολύ καλά, χωρίς ύβρεις χωρίς τίποτε.

Ο Γκκουαρντιόλα δεν εκτέθηκε. Πολύ απλά γιατί ο κάθε νοήμων άνθρωπος με αξιοπρέπεια δεν θα άφηνε αναπάντητη την λασπολογία. Ξέρεις πότε θα εκτείθονταν; Όταν θα έκανε πρώτος επίθεση στον Μουρίνιο, και εκείνος με τη σειρά του θα έβγαινε να του την πεί.

Ο Γκκουαρντιόλα δεν εκτέθηκε. Πολύ απλά γιατί ο κάθε νοήμων άνθρωπος με αξιοπρέπεια δεν θα άφηνε αναπάντητη την λασπολογία. Ξέρεις πότε θα εκτείθονταν; Όταν θα έκανε πρώτος επίθεση στον Μουρίνιο, και εκείνος με τη σειρά του θα έβγαινε να του την πεί.

Έχουμε διαφορετική άποψη για το θέμα.

Παιδιά, επειδή δεν ασχολούμαι πολύ, μπορεί κάποιος να μου πει ποιοι είναι αυτοί στα βίντεο; Ο Σούλης Παπαδόπουλος και ο Νίκος Αναστόπουλος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...