Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικά πρέπει να είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που λέει ότι κανένα απ' τα δύο δεν είναι πέναλτι, ακόμα και οι οπαδοί της Άρσεναλ σε ξένα φόρουμ που διαβάζω λένε ότι ήταν και τα δύο. Και είσαι και γαύρος, η ειρωνία ξεχειλίζει πραγματικά. Γαύρος με αυστηρά κριτήρια στα πέναλτι. :devil:

Γαύρος είμαι ρε, δεν είμαι παοκτζής να πιστεύω ότι κάθε πέναλτι είναι πληρωμένο από τον Μαρινάκη. :P

Ρώτα τον Βενγκέρ να σου πει για τα πέναλτι κι άσε τα forums των εγγλέζων. :rolleyes:

Το ξαναείδα το πέναλτι, μόνο ο Πέδρο και ο Νίνης τα παίρνουν αυτά... Και είμαι και Barcelona, που να μην ήμουν κιόλας δηλαδή... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τόσο καθαρό που απλώνει το πόδι ο αμυντικός και ο Πέδρο πέφτει πάνω του, ενώ η μπάλα κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Στο πρώτο ημίχρονο, η φάση είναι πέναλτι, επειδή το είπε ο Σωτηρακόπουλος? Τον ακουμπάει και πέφτει. Μπάλα παίζουμε, όχι τσιγκολελέτα.

Και τα 2 ειναι πεναλταρες.

Οχι απλως πεναλτι.

Βασικά πρέπει να είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που λέει ότι κανένα απ' τα δύο δεν είναι πέναλτι, ακόμα και οι οπαδοί της Άρσεναλ σε ξένα φόρουμ που διαβάζω λένε ότι ήταν και τα δύο. Και είσαι και γαύρος, η ειρωνία ξεχειλίζει πραγματικά. Γαύρος με αυστηρά κριτήρια στα πέναλτι. :devil:

:-D

Φίλε Erwdios,

άσχετα με τις ομάδες που υποστηρίζεις και καθαρά ποδοσφαιρικά και τα δυο είναι τόσο πέναλτι που ακόμα και η Marca (η εφημερίδα της Ρεάλ Μαδρίτης ουσιαστικά) είχε ολόκληρη σελίδα-θέμα για την φάση του Μέσσι απορώντας πως δεν το σφύριξε ο διαιτητής.

Αναγνωρίζω ότι ο καθένας βλέπει διαφορετικά το ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν και όρια στην ακραία αντίληψη μιας κοινής φάσης.

Το οτί το έγραψε η Marca, δεν μου λέει απολύτως τπτ. Έχω δική μου κρίση και άποψη η οποία δεν επηρεάζεται από καμία φυλλάδα ευτυχώς.

Τώρα, επί του θέματος, το πρώτο θα μπορούσε να το δώσει, υπάρχει κλωτσιά, έχει φάει την ντρίμπλα, ΟΚ

αλλά επιμένω να είμαι κάθετος για το δεύτερο: Η μπάλα φεύγει δεξιά και ο Πέδρο κινούμενος αριστερά, πέφτει στο προτεταμένο πόδι του αμυντικού της Άρσεναλ.

Όπως και να'χει, επαναλαμβάνω ότι το παιχνίδι μαμήθηκε στην τραβηγμένη από τα μαλλιά αποβολή του Φαν Πέρσι.

Ο Πέδρο είχε ήδη φύγει όταν ο αμυντικός άπλωσε το πόδι. Δεν μπορούσε να κάτι κάτι.

Όσο για την αποβολή:

Ο Βαν Πέρσι φεύγει και μόλις στρίβει το σώμα του, ρίχνει μια κλεφτή ματιά προς τον επόπτη και συνεχίζει σουτάροντας. Αν όντως δεν είχε ακούσει το σφύριγμα θα συνέχιζε και σίγουρα δεν θα σούταρε βιαστικά με το δεξί. Είχε όλο τον χώρο να πλασάρει με το καλό του πόδι.

Η δικαιολογία του "δεν άκουσα" ήταν η ίδια που είχε χρησιμοποιήσει στο Μουντιάλ, όταν αποβλήθηκε για παρόμοια φάση-καρμπόν.

Ενημερωτικά καθαρά, είναι λίγο αστείο (ακυρωτικό; μπέρδεμα; μη αντικειμενικό; - βάλε όποια λέξη θέλεις) στην 2η πρόταση να παραδέχεσαι λάθος του διαιτητή που στέρησε από την Μπαρτσελόνα ένα γκολ από νωρίς και στην 4η σειρά να θεωρείς ότι το παιχνίδι "μαμήθηκε" από ένα σφύριγμα του διαιτητή που μάλιστα δεν είναι λανθασμένο αλλά είναι απλά "τραβηγμένο απ' τα μαλλιά" (άσχετα αν συμφωνώ ότι η αποβολή ήταν υπερβολική κι εκτός αυτού σαν απλός φίλαθλος δεν την προτιμούσα) κι έτσι να καταλήγεις στο γενικότερο συμπέρασμα ότι η Άρσεναλ αποκλείστηκε άδικα.

Στα άλλα σχόλια (περί αδιαφορίας για την οπτική μιας εφημερίδας πασίγνωστης για το κράξιμο που ρίχνει στην Μπαρτσελόνα - εκ dna - για πολύ πιο αστείες περιπτώσεις και για το πέναλτι που δόθηκε, για το οποίο δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας και στο οποίο προσωπικά θεωρώ ότι βάσει κανονισμού υπάρχει και 2η κίτρινη κάρτα στον Κοσιελνί!) δεν απαντάω καθώς έχω ήδη σχολιάσει απ' το προηγούμενο ποστ ότι υπάρχουν και κάποια σχετικά όρια στην οπτική μιας φάσης.

Η μπάλα φεύγει δεξιά και ο Πέδρο κινούμενος αριστερά, πέφτει στο προτεταμένο πόδι του αμυντικού της Άρσεναλ.

Όταν γίνεται η επαφή η μπάλα δεν έχει φύγει ούτε 20 πόντους απ' τον Πέδρο. Ο Κοσιελνί δεν διαμαρτύρεται γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να απλώνεις πόδια από εδώ κι από κει χωρίς να παίρνεις μπάλα και να προσπαθεί ο επιθετικός να τα αποφύγει ή ενώ τρέχει να αλλάξει κατεύθυνση σε δέκατα του δευτερολέπτου. Μπορείς να πεις ότι ο Πέδρο το παίρνει έξυπνα ας πούμε, μπορείς να το αναλύσεις όσο θες, αλλά ο διαιτητής δεν κάθεται εκείνη την ώρα να σκεφτεί τι έχει στο μυαλό του ο κάθε παίχτης και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα το έβλεπε και δεν θα το έδινε.

Στα άλλα σχόλια (περί αδιαφορίας για την οπτική μιας εφημερίδας πασίγνωστης για το κράξιμο που ρίχνει στην Μπαρτσελόνα - εκ dna - για πολύ πιο αστείες περιπτώσεις και για το πέναλτι που δόθηκε,

Πάντως, η ίδια εφημερίδα βαθμολόγησε τον Μπουσάκα με 1/10 :devil:

καλησπερα παιδια.

φευγω αυριο για βαρκελωνη και θα γυριζα σαββατο πρωι. ειδα ομως οτι τελικα εβαλαν αγωνιστικη σαββατο (ενω οταν εκλεινα τα εισιτηρια δεν ειχε κανονιστει κατι) και οτι θα παιζει καμπ νου η μπαρτσα με τη Χεταφε. κοιταζα απο το site της να αγορασω ονλαιν τα εισιτηρια αλλα εβλεπα οτι σχεδον ολα τα sectors ειναι γκριζαρισμενα και μονο σποραδικα βγαζει καποια sectors με 1 κενη θεση το καθενα.. παιζει να ειναι γεματο απο τωρα το γηπεδο με διαρκειας;;; ειναι και καπως τσουχτερα (απο 42 ευρω το καθενα). σκεφτομαι να αλλαξω τα εισιτηρια επιστροφης και να ερθω κυριακη πρωι για να δω την ομαδα σαββατο βραδυ..

• Moderators

Εχω την εντυπωση πως ενα μικρο ποσοστο των θεσεων δεν ειναι διαρκειας. Ακομα και αν ισχυει αυτο και αν εχεις χρονο (διαθεση απ οτι καταλαβα υπαρχει), στη χειροτερη των περιπτωσεων πηγαινε μια βολτα εξω απο το γηπεδο καμια ωρα πριν τον αγωνα.Ισως πετυχεις κανενα τσιμπημενο εισιτηριο..

Αυτη τη στιγμη παντως εκανα μια δοκιμη και βρηκα τουλαχιστον 4 στα περιπου 52 euro (Στο διαζωμα που ειναι το "fcbarcelona" 3 και 1 κατω απο αυτο.Κανει και κρατηση 10 λεπτων μεχρι να την κλεισω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...