Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έκανε τίποτα..Λάθος του Αλμουνια ήτανε..

Ελεος!!!!! :-(

Μια απο τις ωραιοτερες εμπνευσεις στο ποδοσφαιρο που εχουμε δει τελευταια, μια απιστευτη εμπνευση της στιγμης μια ποδοσφαιρικη μαγεια απο εναν απο τους μεγαλυτερους ποδοσφαιριστες ολων των εποχων, και την απαξιωνεις τοσο αισχρα και τοσο λανθασμενα?????? :-( :-(

Ο Μεσι εκανε κοντρολ και καθως εσκαγε η μπαλα φανηκε σαν να πηγαινε να σουταρει και ο Αλμουνια νομιζε θα σουταρει αλλα ο Μεσι με την ανυπερβλητη κλαση του ξαναεσκαψε την μπαλα λιγο πριν την βρει ο Αλμουνια με μαγικο τροπο.

Μερικοι ειστε τοσο εμπαθεις που παιρνετε την μαγεια και την κανετε σκ@@@@α. :-( :-( :eek:

Barca είμαι αλλά η αποβολή είναι άδικη πέρα για πέρα και το πέναλτι υπάρχει μόνο στη φαντασία του Μουσακά. Κάποιος να τον κρεμάσει από τα παπάκια του, γιατί μετέτρεψε έναν από τους καλύτερους προημιτελικούς σε διαιτητική παρωδία...

Το καθαρο πεναλτι στον Μεσι στο 1ο ημιχρονο γιατι αραγε το αποφευγεις να το αναφερεις? ;) ;)

Επισης το πεναλτι που δωθηκε ηταν καθατοτατο. Τοσο καθαρο (απλωνει το ποδι και τον βρισκει ειναι ο ορισμος του επαφη και πεναλτι) που απορω αν εχετε ματια δηλαδη. :-( :-(

Η αποβολη συμφωνα με τον κανονισμο ειναι αποβολη. Τραβηγμενη ονως θα λεγαμε φυσικα. Καλυτερα να μην την εδινε. Το αποτελεσμα θα ηταν ετσι και αλλιως το ιδιο.

Σε ματς που ο αντιπαλος σπαει ολα τα ρεκορ μηδενικης επιθεσης, με 0 σουτ/κεφαλιες κλπ σε ολο τον αγωνα και η Μπαρτσελονα να εχει 17 δεν μιλανε για διαιτησια. Μιλανε για ανυπαρξια.

Ποσο μαλλον οταν η διαιτησια εκανε μονο ενα λαθος μιας τραβηγμενης 2ης κιτρινης καρτας που ομως συμφωνα με τους κανονες ηταν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποσο μαλλον οταν η διαιτησια εκανε μονο ενα λαθος μιας τραβηγμενης 2ης κιτρινης καρτας που ομως συμφωνα με τους κανονες ηταν.

του abidal ήταν? γιατί ο "κανόνας" πήγε περίπατο εκεί?

λέτε λέτε λέτε, εγώ αυτό που είδα και στο πρώτο match, η arsenal θα χρειαζόταν μόλις 1 φάση καλή ή ένα ακόμα λάθος τις άμυνας για να πάρει το παιχνίδι με 1 τελική προσπάθεια, έτσι απλά.

του abidal ήταν? γιατί ο "κανόνας" πήγε περίπατο εκεί?

λέτε λέτε λέτε, εγώ αυτό που είδα και στο πρώτο match, η arsenal θα χρειαζόταν μόλις 1 φάση καλή ή ένα ακόμα λάθος τις άμυνας για να πάρει το παιχνίδι με 1 τελική προσπάθεια, έτσι απλά.

Ο κανονισμός δεν πήγε μόνο εκεί περίπατο. Πήγε και στη φάση που ο Φαν Πέρσι ρίχνει σκαριά στον αστράγαλο του Μέσι και σε άλλες περιπτώσεις.

Τώρα, αν είναι να αρχίσουμε τις υποθέσεις, αν η Barca τελείωνε τις φάσεις δεν θα της έφτανε άλλο ένα γκολ της Άρσεναλ, αν το 0-2 μέτραγε στην Αγγλία θα ήταν πολύ διαφορετικά και τα δύο ματς, αν, αν, αν...

Λάθη έγιναν εις βάρος και των δύο ομάδων, απλά κάποιοι δεν γουστάρουν καθόλου τη Barca και παρακαλάν να αποκλειστεί ακόμα και χωρίς ο αντιπαλός της να κάνει τίποτα.

Δυστυχώς ο Μπουσάκα έδωσε δικαιολογία στους ανύπαρκτους και αφορμή στους κομπλεξικούς.

Δυστυχώς ο Μπουσάκα έδωσε δικαιολογία στους ανύπαρκτους και αφορμή στους κομπλεξικούς.

αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα μου, γιατί έδωσε αυτήν την δικαιολογία, υπήρχε λόγος? γιατί όλο και περισσότερο ακούω από άτομα που παίζουν χρονια στοίχημα ότι σφυρίζουν παράξενα τα "φορτωμένα" παιχνίδια.

Δεν ξέρω, εγώ πιστεύω ότι τον είχε στη μπούκα απ' το πρώτο ημίχρονο και γενικά είναι παίχτης με κακή φήμη. Σε ευρωπαϊκά παιχνίδια προσπαθώ να αποφεύγω να μπω στη λογική θεωριών συνωμοσίας.

Και πέρσυ ο ίδιος διαιτητής είχε δώσει το ανύπαρκτο πέναλντι μέσα στο Emirates και είχε ισοφαρίσει η Άρσεναλ.

Γενικά ο Μπουσάκα είναι απο τους χειρότερους διαιτητές, αλλά έχει ασυλία επειδή είναι Ελβετός.

Και πέρσυ ο ίδιος διαιτητής είχε δώσει το ανύπαρκτο πέναλντι μέσα στο Emirates και είχε ισοφαρίσει η Άρσεναλ.

Σωστός, και κόκκινη απευθείας στον Πουγιόλ.

Τι βλακεια ηταν παλι αυτο????

Ο Μεσι στο 1ο παιχνιδι εχασε 2 τε-α-τετ που για την κλαση του ηταν ευκολα 2 ακομα γκολ στο 1ο παιχνιδι. Η μια μαλιστα ηταν τελειως κλασικη και εκει εχασε το να γινει 0-2 και αντε γεια.

Προχθες χαθηκαν 700 ευκαιριες. Η Αρσεναλ δεν εκανε ουτε μια.

Και εσυ προσπαθεις απο αυτα τα γεγονοτα να βγαλεις την Μπαρτσελονα τι???? Αχρηστη επειδη παραλιγο(ΕΛΕΟΣ) θα αποκλειοταν?????

Η εμπαθεια και το μισος για την καλυτερη μακραν ομαδα αυτη τη στιγμη, την Μπαρτσελονα, δεν κρυβεται.... :-(

Οσο και να προσπαθειτε, τζαμπα προσπαθειτε. Και οι τυφλοι βλεπουν! Μόνο οι εμπαθεις δεν βλεπουν.

Τι βλακεια ηταν παλι αυτο????

Ο Μεσι στο 1ο παιχνιδι εχασε 2 τε-α-τετ που για την κλαση του ηταν ευκολα 2 ακομα γκολ στο 1ο παιχνιδι. Η μια μαλιστα ηταν τελειως κλασικη και εκει εχασε το να γινει 0-2 και αντε γεια.

Προχθες χαθηκαν 700 ευκαιριες. Η Αρσεναλ δεν εκανε ουτε μια.

Και εσυ προσπαθεις απο αυτα τα γεγονοτα να βγαλεις την Μπαρτσελονα τι???? Αχρηστη επειδη παραλιγο(ΕΛΕΟΣ) θα αποκλειοταν?????

Η εμπαθεια και το μισος για την καλυτερη μακραν ομαδα αυτη τη στιγμη, την Μπαρτσελονα, δεν κρυβεται.... :-(

Οσο και να προσπαθειτε, τζαμπα προσπαθειτε. Και οι τυφλοι βλεπουν! Μόνο οι εμπαθεις δεν βλεπουν.

επίσης και το απίστευτο γλείψιμο για αυτήν την ομάδα δεν κρύβονται :) όταν η barca είναι μέτρια δεν παίζει τόσο καλά (από άποψη θεάματος πάντα) και σου ματώνουν τα ματια γιατί βλέπεις 600 πάσες κυριολεκτικά για 1-2 γκολ. Το να προκρίνεται με 1 γκολ διαφορα από μια κάκιστη arsenal εμενα δεν μου λέει τίποτα, αλλα εσύ συνέχισε να φοράς τα μπλαουγκράνα γυαλιά σου δεν πειράζει ;)

ποσο μάλλον που από την αρχή στάθηκα περισσότερο στην άκυρη κόκκινη κι όχι τοσο σε όλα τα υπόλοιπα.

από εκεί και πέρα ναι θα μπορούσε να μην αλλάξει τίποτα, το ξαναλέω όμως, γιατί να σκοτώσεις και τις τελευταίες ελπίδες μιας κατώτερης ομάδας?

επίσης και το απίστευτο γλείψιμο για αυτήν την ομάδα δεν κρύβονται :) όταν η barca είναι μέτρια δεν παίζει τόσο καλά (από άποψη θεάματος πάντα) και σου ματώνουν τα ματια γιατί βλέπεις 600 πάσες κυριολεκτικά για 1-2 γκολ. Το να προκρίνεται με 1 γκολ διαφορα από μια κάκιστη arsenal εμενα δεν μου λέει τίποτα, αλλα εσύ συνέχισε να φοράς τα μπλαουγκράνα γυαλιά σου δεν πειράζει ;)

Κακιστη Αρσεναλ γιατι εμεις δεν την αφησαμε να γινει εστω και μετρια.

Επισης αν εσενα σου ματωνουν τα ματια με το στυλ παιχνιδιου μας τοτε δες τις αλλες υπερομαδες που δεν σου ματωνουν.

Οσο για το 1-2 γκολ το αφηνω ασχολιαστο. Η καλυτερη επιθετικα ομαδα στην ευρωπη μακραν ειναι, ειτε το θες ειτε οχι ειτε σ'αρεσει ειτε οχι.

ποσο μάλλον που από την αρχή στάθηκα περισσότερο στην άκυρη κόκκινη κι όχι τοσο σε όλα τα υπόλοιπα.

από εκεί και πέρα ναι θα μπορούσε να μην αλλάξει τίποτα, το ξαναλέω όμως, γιατί να σκοτώσεις και τις τελευταίες ελπίδες μιας κατώτερης ομάδας?

1ον αυτα αν βλεπεις ποδοσφαιρο στο τσ.λ παντα τα εδιναν. Εξαλλου το λεει και ο κανονισμος. Και 2ον γιατι να μην δωσεις το πεναλτι στο 1ο ημιχρονο?

Το καθαρο πεναλτι στον Μεσι στο 1ο ημιχρονο γιατι αραγε το αποφευγεις να το αναφερεις? ;) ;)

Επισης το πεναλτι που δωθηκε ηταν καθατοτατο. Τοσο καθαρο (απλωνει το ποδι και τον βρισκει ειναι ο ορισμος του επαφη και πεναλτι) που απορω αν εχετε ματια δηλαδη. :-( :-(

Η αποβολη συμφωνα με τον κανονισμο ειναι αποβολη. Τραβηγμενη ονως θα λεγαμε φυσικα. Καλυτερα να μην την εδινε. Το αποτελεσμα θα ηταν ετσι και αλλιως το ιδιο.

Σε ματς που ο αντιπαλος σπαει ολα τα ρεκορ μηδενικης επιθεσης, με 0 σουτ/κεφαλιες κλπ σε ολο τον αγωνα και η Μπαρτσελονα να εχει 17 δεν μιλανε για διαιτησια. Μιλανε για ανυπαρξια.

Τόσο καθαρό που απλώνει το πόδι ο αμυντικός και ο Πέδρο πέφτει πάνω του, ενώ η μπάλα κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Στο πρώτο ημίχρονο, η φάση είναι πέναλτι, επειδή το είπε ο Σωτηρακόπουλος? Τον ακουμπάει και πέφτει. Μπάλα παίζουμε, όχι τσιγκολελέτα.

Και η τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη που σε αυτό το επίπεδο είναι απαράδεκτη εμένα μου πήδηξε την αισθητική. Δηλαδή επειδή είχε 0 τελικές η Άρσεναλ, έπρεπε να αναλάβει ο Μπουζάκας να την βγάλει από το παιχνίδι? Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και όπως κάθε παιχνίδι εμπεριέχει και την τύχη μέσα. Όταν μου αποβάλλεις τόσο ανόητα και προκλητικά παίχτη, μου στερείς ένα βασικό συστατικό της ποδοσφαιρικής μαγιάς.

Σταματήστε να τα βλέπετε όλα οπαδικά, μέχρι και εκεί που δεν έχετε λόγο. Καλύτερη η Barca αλλά ο κόρακας πήδηξε ένα παιχνίδι, το οποίο προσωπικά περίμενα καιρό να δω.

Τόσο καθαρό που απλώνει το πόδι ο αμυντικός και ο Πέδρο πέφτει πάνω του, ενώ η μπάλα κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Στο πρώτο ημίχρονο, η φάση είναι πέναλτι, επειδή το είπε ο Σωτηρακόπουλος?

Βασικά πρέπει να είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που λέει ότι κανένα απ' τα δύο δεν είναι πέναλτι, ακόμα και οι οπαδοί της Άρσεναλ σε ξένα φόρουμ που διαβάζω λένε ότι ήταν και τα δύο. Και είσαι και γαύρος, η ειρωνία ξεχειλίζει πραγματικά. Γαύρος με αυστηρά κριτήρια στα πέναλτι. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...