Sugizo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τελικά αποφασίστε, ευνοήθηκε η Μπάρτσα, στήθηκε Καταλανική παράγκα, νίκησε δίκια, τι τέλοσπάντων; είσαι και ολυμπιακός η κάνω λάθος? έχετε μια ιδιαίτερη αντίληψη εσείς. όταν οι αντικειμενικοί παραπονιούνται για την βραδια που τους χάλασαν, κάτι παίζει δεν αναρωτιέσαι? η είσαι απλά του αποτελέσματος? κάτσαμε να δούμε ματσάρα, και μας βγήκε ΟΣΦΠ - "οποιαδήποτε ελληνικη ομάδα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Α σου χάλασε η βραδιά. Το ακούσαμε και αυτό. Υ.Γ: Σωτηρακόπουλος: η Mπαρτσελόνα παίζει 2-6-2-1 για την ακρίβεια 2-6-3-1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Sugizo, τη μπαλάρα και τη ματσάρα θα την έβλεπες από την Arsenal των 0 σουτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σαν αντικειμενικός φυσικά "δεν" είδε το πέναλντι που έγινε στον Μέσι, αλλά φρόντισε πρώτος πρώτος να βγάλει χολή για την σωστή -βάσει κανονισμών- αποβολή του Βαν Πέρσι. Επίσης πριν απο τρείς βδομάδες οι αντικειμενικοί-απογοητευμένοι του Insomnia έκαναν επίσης γαργάρα το κανονικό γκόλ του Μέσι. Αντικειμενικός σαν να λέμε ο Κάραλης του sport-fm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σωτηρακόπουλος: η Mπαρτσελόνα παίζει 2-6-2-1 για την ακρίβεια 2-6-3-1. Kαταραμένη forthnet με έριξε σήμερα στα χέρια του Χρηστάρα. BTW εγω τελικό θελω με Ρεαλ στο wembley (με οποιονδήποτε τρόπο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δεν έγινε πέναλτι, ούτε γκολ κανονικό ακυρώθηκε ενώ ήταν 0-1 στην Αγγλία, τίποτα απ' όλα αυτά δεν έγινε. Ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Sugizo, τη μπαλάρα και τη ματσάρα θα την έβλεπες από την Arsenal των 0 σουτ; όχι, ματσάρα θα έβλεπα την arsenal τον 1-2 φάσεων να βάζει δεύτερο γκολ και να παίρνει το match, αυτό φυσικά θα γινόταν μονο εάν έπαιζαν 11 με 11. παραπονιέσαι για το penalty? έδωσε 3 κίτρινες σε παίχτες τις Arsenal για ότι νά'ναι πραγματικά. καλά για την κόκκινη "βάση κανονισμών" δεν δίνετε ούτε υπέρ του ολυμπιακού δηλαδή, τι να πεις παρωδία είμαι ο μονος που πιστεύει ότι θα βλέπαμε πολύ καλύτερο match χωρίς την κόκκινη? θα προκρινόταν και πάλι η barca, αλλα τουλάχιστον με τον σωστό τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 19-0 τελικες.....τι να λεμε τωρα.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι και πινγκ πονγκ να δειτε θα τσακωθειτε για τη διαιτησια. Τελικα δεν ειναι οπαδικο το θεμα, ειναι στην ιδιοσυγκρασια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 όχι, ματσάρα θα έβλεπα την arsenal τον 1-2 φάσεων να βάζει δεύτερο γκολ και να παίρνει το match, αυτό φυσικά θα γινόταν μονο εάν έπαιζαν 11 με 11. παραπονιέσαι για το penalty? έδωσε 3 κίτρινες σε παίχτες τις Arsenal για ότι νά'ναι πραγματικά. καλά για την κόκκινη "βάση κανονισμών" δεν δίνετε ούτε υπέρ του ολυμπιακού δηλαδή, τι να πεις παρωδία είμαι ο μονος που πιστεύει ότι θα βλέπαμε πολύ καλύτερο match χωρίς την κόκκινη? θα προκρινόταν και πάλι η barca, αλλα τουλάχιστον με τον σωστό τρόπο. Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να βγάλει κόκκινη στον Van Persie (αν και το ότι δεν άκουσε/είδε τον επόπτη δεν το τρώω). Τώρα για ποιες "ότι να 'ναι" κίτρινες μιλάς δεν μπορώ να καταλάβω. Οι κίτρινες ήταν σωστές και απλά έπερεπε να είχε πάρει μία και o Abidal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέχρι και η Ρεαλική Marca παραδέχεται οτι έπαιξε μπαλάρα η Μπαρτσελόνα, και εδώ στην Ελλαδίτσα οι αντικεμενικοί νιώθουν αδικημένοι. Εδώ μέχρι και ο μέχρι το κόκκαλο αγγλόφιλος και φούλ αντι-Ισπανός Σωτηρακόπουλος, δεν έβγαλε κουβέντα για τη διαιτησία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 0 τελικες 1 γκολ, Copperfield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 1 γκολ, Copperfield Lol Απο πότε το αυτογκολ θεωρείται τελική προσπάθεια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugizo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 και εδώ στην Ελλαδίτσα οι αντικεμενικοί νιώθουν αδικημένοι. αδικημένοι όχι, δεν έπαιζε με την liverpool αλλα ξενερωμενοι ναι, περίμενα καλύτερο match, και έδειχνε ότι μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω το match, ανταυτού βγήκε μια άκυρη κόκκινη, που εντάξει, βάση κανονισμών το ξαναλέω δεν βγαίνει σε τέτοια match απλά, δεν θυμάμαι οσα χρονια βλέπω CL να έχω δει τέτοια κόκκινη. Lol Απο πότε το αυτογκολ θεωρείται τελική προσπάθεια ?? δεν κατάλαβες, αυτό που εννοω είναι ότι δεν χρειάζεσαι τελική προσπάθεια για να βάλεις γκολ, κι απλά να πιέσεις κάποια στιγμή και να περιμένεις το λάθος σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 εγω ουτε μπαρτσα ουτε αρσεναλ ειμαι.μια ειναι η τρελα γιαμενα Ολυμπιακαρα..... απλα παρακολουθω τις δυνατες ομαδες ευρωπης ειτε μπαρτσα ειτε μιλαν κτλ να γουσταρουμε μπαλα.για διαιτησια αφηστε το για την superleague........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα