Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Σέρτζι Σάμπερ δεν είναι στύλ Φάμπρεγκας. Πιο πολύ φέρνει σε Μπούσκετς. Απο εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνω προς τι ο ντόρος για ένα ταλέντο. Ένα παίρνει η Άρσεναλ, άλλα 10 ξεφυτρώνουν απο πίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε τοτε γιατι δεν βαζετε εναν απο τους 20 αντι να τα σκατε σε πικε και σεσκ

Ε τρεις απ' τους 20 παίζουν βασικοί αν το έχεις καταλάβει. Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς λέγονται, δεν ξέρω αν τους έχεις ακουστά. Και από πίσω έρχονται Thiago, Rafa και άλλοι. Ο Cesc ακόμα και σήμερα δύσκολα θα έπαιζε βασικός και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που είχε φύγει.

Κατά τη γνώμη μου οι λόγοι για τη μανία με την επιστροφή του Cesc είναι περισσότερο πολιτικοί/γοήτρου παρά αγωνιστικοί.

Τον Πικέ δεν νομίζω ότι καιγόμασταν ποτέ να τον φέρουμε (άσχετα αν κατέληξε τόσο σημαντικό μέλος της ομάδας), ούτε πληρώσαμε κάνα τρελό ποσό γι' αυτόν.

Ο Πικέ είχε έρθει για backup του Μάρκεζ. Άσχετα του οτι καθιερώθηκε μετά.

Τώρα, θεωρώ λάθος την απόφαση του Πεπ να αφήσει τον Τιάγκο στη Β' ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάποια στιγμή θα μπορούσε να ξεκινήσει βασικός.

Τώρα, θεωρώ λάθος την απόφαση του Πεπ να αφήσει τον Τιάγκο στη Β' ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάποια στιγμή θα μπορούσε να ξεκινήσει βασικός.

Καλά έκανε για να παίρνει παιχνίδια εκεί τουλάχιστον. Και τώρα μπορεί να ξεκινήσει και τον παίρνει σε όποιο ματς χρειάζεται απλά δεν έγινε 'επίσημη' η προαγωγή του . Εγώ πάντως με Μαγιόρκα θα τον ξεκίναγα αν δεν παίξει ο Τσάβι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δε νομιζω να ειναι αυτο ...

Απλα ο Πικε ειδε οτι αντιπαλος επιθετικος εφτασε πολυ κοντα και οτι ο Πιντο ηταν λιγο μακρια απο τη μπαλα και διαλεξε να την διωξει για να μη το διακινδυνεύσει ....

Αυτο μου φαινεται εμενα απο το βιντεο ....

Ε τρεις έχουμε και πάλι καλά που βγήκε και ο Αμπιντάλ γιατί θα είχαμε δύο. Τουλάχιστον πέρσι έπαιζε και ο Τουρέ εκεί για πλάκα.

Βλέπω κάναν Μπουσκέτς πίσω με αλχημείες στο σύστημα. Το καλό είναι ότι ο Μασεράνο έκανε με διαφορά το καλύτερο του παιχνίδι με Σαραγόσα και βελτιώνεται συνεχώς αλλά και πάλι χάνεις σε δημιουργικότητα χωρίς Μπουσκέτς στο κέντρο.

Το καλοκαίρι πρέπει να δουν για παίχτη οπωσδήποτε και μάλλον ακριβό γιατί κι ο Πουγιόλ έφτασε τα 33. Εκτός αν γίνει καμιά έκπληξη απ' τη Masia. Ο Φοντάς ένα ματς που είχε παίξει μου άρεσε αλλά από τότε δεν τον ξαναείδαμε. Αλλά είναι κι αυτός αριστεροπόδαρος, χλωμό να παίξει με δύο αριστεροπόδαρους πίσω.

Αλλά είναι κι αυτός αριστεροπόδαρος, χλωμό να παίξει με δύο αριστεροπόδαρους πίσω.

so what? πολλες αμυνες ειναι τιγκα στους δεξιοποδαρους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...