Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τις θυρες com1 kαι com2 τoυ pc

greg21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.εχω εναν δορυφορικο δεκτη και θελω να τον συνδεσω με το pc με καλωδιο null modem με συνδεση RS232.αλλα οταν τα συνδεω δεν γινεται κανονικη συνδεση και μου λεει ports error(και για τις δυο θυρες).κοιταξα στον πινακα ελεγχου και μου λεει οτι λειτουργουν κανονικα.οποτε?η θυρα του δεκτη λειτουργει κανονικα(την δοκιμασα αλλου).οταν προσπαθουν να ενωθει ακουγεται απο την μητρικη ενας συνεχης θορυβος μεχρι που βγαζει για το error.το καλωδιο επισης δεν εχει προβλημα(δοκιμασα και δευτερο).υπαρχει μετατροπεας του καλωδιου σε usb και αν ναι που?υπαρχει καρτα που να εχει τις θυρες αυτες για να την βαλω στον υπολογιστη?σας παρακαλω αν ξερετε βοηθηστε με....

Δημοσ.

nai yparxei antaptoras rs232 se serial. an pas mia volta apo ena magazi plhroforikhs 8a vreis sigoura. kai doulevoun apsoga. exw syndesei tameiakes, EAFDSS kai den synanthsa provlima me kanena montelo(kai oi sygkekrimenes syskeves einai ligo mlksmns akoma kai otan syndeontai se kanonikes com). se dekth den etyxe alla den nomizw na exeis provlima.

Δημοσ.
γεια σας.εχω εναν δορυφορικο δεκτη και θελω να τον συνδεσω με το pc με καλωδιο null modem με συνδεση RS232.αλλα οταν τα συνδεω δεν γινεται κανονικη συνδεση και μου λεει ports error(και για τις δυο θυρες).κοιταξα στον πινακα ελεγχου και μου λεει οτι λειτουργουν κανονικα.οποτε?η θυρα του δεκτη λειτουργει κανονικα(την δοκιμασα αλλου).οταν προσπαθουν να ενωθει ακουγεται απο την μητρικη ενας συνεχης θορυβος μεχρι που βγαζει για το error.το καλωδιο επισης δεν εχει προβλημα(δοκιμασα και δευτερο).υπαρχει μετατροπεας του καλωδιου σε usb και αν ναι που?υπαρχει καρτα που να εχει τις θυρες αυτες για να την βαλω στον υπολογιστη?σας παρακαλω αν ξερετε βοηθηστε με....

Πριν κάνεις το οτιδήποτε άλλο, σιγουρέψου οτι το καλώδιο είναι όντως null modem και όχι απλό RS-232 cable. Επίσης, αν έχεις dial-up modem (απλό μόντεμ 56Κ) κοίταξε να δείς μήπως είναι ρυθμισμένο σε κάποια απο τις COM 1 ή 2 και σου κάνει conflict.

Δημοσ.

εχω μοντεμ αλλα δεν ειναι σε μια θυρα απο αυτες.θα το βγαλω παντως για να ειμαι σιγουρος.ετσι και αλλιως δεν το χρησιμοποιω γιατι εχω adsl.ευχαριστω παντως και θα σας ενημερωσω για το προβλημα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...