Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 δεν αναφέρω memtest σε windows αλλα memtestx86 (bootable cd) τo κατεβάζεις αλλιώς υπάρχει μέσα στην suse 10 δεν έχει καμια σχέση απλά γραφει και διαβάζει άπειρες λούπες από την μνήμη
AGNUSDeI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 to kalytero mem-test ..an de kano lathos.. eine auto tou DOS-mode me to boot cd tou memtest. Sigura file ANEMOS-V exeis dikio ~
chakra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 1,5g ram εχω.δε πιστευω να μη φτανει γιατι ακομα και στα πιο μιζερα games με πετουσε.Οκ θα κανω αυτο με το memtest86 που λετε. ευχαριστω ρε παιδια για τη βοηθεια,να στε καλα!
AGNUSDeI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 AGNUSDeI you see η πολύ εξυπνάδα κάνει και λάθος καμια φορα File Vatos_locos bori na exeis dikio to paradexome... Omos na min les oti kano ton kserola den exo kamia tetia prothesi... Aloste aplos tin gnomi mou ipa kai den desmevi kanenan afti... Signomi lipon an prosvala kapion ~
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 φιλε μου ok και η δικη μου στάση ήταν πολύ απότομη απλά βλέπω ότι δεν έχεις πολλά post και δεν έχει καμια σημασία αυτό απλά όταν κάτσεις λίγο καιρό ακόμα εδώ θα δεις αυτό που σου είπα για τους ξερόλες και θα με καταλάβεις συγγνώμη και από εμενα τότε
AGNUSDeI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 φιλε μου ok και η δικη μου στάση ήταν πολύ απότομη απλά βλέπω ότι δεν έχεις πολλά post και δεν έχει καμια σημασία αυτό απλά όταν κάτσεις λίγο καιρό ακόμα εδώ θα δεις αυτό που σου είπα για τους ξερόλες και θα με καταλάβεις συγγνώμη και από εμενα τότε Na eise kala file mou efxaristo ~
ANEMOS-V Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 mpravo paidia.. etsi linonte oi diafores..me eugenia & katanoisi. outos i allos oloi mathenoume diarkos..(gyrasko ai didaskomenos) akoma kai apo ta provlimata ton allon..
chakra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια επειδη εχω μονο ενα cd κ να μην κανω καμια χαζομαρα ποια αρχεια γραφω στο cd για ειναι ενταξει? BOOT.CAT MEMTEST.IMG ? H' και τα 2??
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 δεν πρέπει να κανεις extract το iso απλά άνοιξε ένα πρόγραμμα που γραφει cd και διάλεξε το iso σαν πηγή και προορισμό την μονάδα σου που γραφεις το cd
ANEMOS-V Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 gia na ginei bootable to CD katevase auto pou lei MEMTeST.ISO i kapos etsi.. to grafeis me to nero i to decrypter..
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 http://www.insomnia.gr/ifiles/index.php?act=view&id=114 here you are μες στα μάτια μας είναι και εγω το εψαχνα στο γουγλη
chakra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Γκρρρρ!!!! Μα τι κανω λαθος???? Εγραψα το memtest.iso , χωρις να το κανω extract , βαζω να κανει boot απο cd μετα,,αλλα δε γινεται τιποτα δε κανει κανα check.eεκανα καμια μαμακια μηπως??
chakra Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ναι.....γραφει boot from cd κ μπαινει κανονικα στα windows μετα..
AGNUSDeI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Den ksero paidia ala nomizo oti eine kalitera na kanis Boot me disketa... Me ta CD exo kai ego provlima ~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.