Προς το περιεχόμενο

RADEON X1950XT or NVIDIA 7800GS ???

RapidShade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μενα "χτυπα" κατι σε OCZ .....ειναι πραγματικα "κορυφαια" κατασκευαστρια τροφοδοτικων κτλ κτλ. :)

Εγω παλι θα σου προτεινα να κοιταξεις και ΑΥΤΟ το οποιο και "σηκωνει" με μεγαλη ανεση το PC της υπογραφης . :)

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
periergo file exeis kai kalo trofodotiko opos les kitakse to kai se alla paixnidia><><><><><><:-?

Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο - δυστυχώς - απλά είναι μάλλον "λιγο"

για τις απαιτήσεις και το βάρος που έχει πλέον το σύστημα...

Δημοσ.

Την πήρα κι' εγώ χθες την Gecube 1950XT agp και δεν μπορώ να πω ότι είδα τις τρομερές διαφορές από την Leadtek 6600GT που είχα... καταρχήν έχω την αίσθηση ότι στα windows πάνε όλα λίγο πιο αργά από ότι πριν.

Στο WoW που περίμενα να δω αισθητή διαφορά (γι' αυτό είπα να πάρω καινούργια κάρτα κυρίως για να πω την αλήθεια) είδα μια αύξηση σε επιδόσεις της τάξης του 5-10%. Λίγο που έπαιξα με τις ρυθμίσεις του CCC δεν είδα διαφορά (εκτός αν κάνω κάτι λάθος, δεν είχα ποτέ στο παρελθόν Ati οπότε είμαι noob σε ότι αφορά τις κάρτες αυτές). Χρειάζεται να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις?

Αυτό που θέλω να κάνω σε πρώτη φάση είναι να φέρω μια από αυτές τις μέρες το pc στη δουλειά και να του ρίξω ένα καλό "φύσημα" με ένα λάστιχο πεπιεσμένου αέρα που έχουμε για να φύγει όλη η σκόνη που έχει μέσα, με μια ματιά που έριξα όταν έβαζα την κάρτα έχουν γεμίσει χώμα όλα τα ανεμιστήρια και οι ψύχτρες :P . Αν αυτό δεν φέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα θα πάω κι' εγώ για νέο PSU.

Το σύστημά μου αποτελείται από:

P4 3.00 GHz Nortrhwood

2 GB DDR ram (2x256, 1x512, 1x1024 @ 320)

2x WD Raptor 36.4 GB σε raid0

Gecube X1950XT 256 MB ddr3

Plextor DVD-rom

LG DVD-RW

3x 10" fans (ή 12" δεν θυμάμαι το μέγεθος, αυτά που κουμπώνουν στο tower)

Soundblaster Live (5ετίας και βάλε)

1x UPS (δεν είναι γνωστή μάρκα.. και αν θυμάμαι καλά είναι 500άρι, ίσως λίγο παραπάνω)

Χμμ, τώρα που το σκέφτομαι μήπως παίζουν ρόλο και οι συσκευές που έχω συνδεδεμένες με usb..?

Συγκεκριμένα έχω ένα HP scanner, Canon εκτυπωτή inkjet και μια web camera της Logitech, όλα αυτά είναι συνδεδεμένα με ένα 4θυρο usb hub.

Μήπως να ανανεώσω και την πάστα στην ψύχτρα της cpu? Από τότε που πήρα το μηχάνημα δεν του έχω προσθέσει καθόλου (αν και δεν είχα ποτέ προβλήματα με θερμοκρασίες), πάνε 3+ χρόνια τώρα.

Ευχαριστώ όσους βοηθήσουν :)

Δημοσ.

Den einai "logiko" me pc:

P4 3.00 GHz Nortrhwood

2 GB DDR ram (2x256, 1x512, 1x1024 @ 320)

Gecube X1950XT 256 MB ddr3

na vlepeis 10% diafora, apo tin 6600GT :-?

10% tha itan anamenomeno, me 7600GS...

Mipos exeis valei ta panta se maximum :mrgreen:

Δημοσ.

Ίσα ίσα που τα έχω όλα στο minimum... τόσο στο CCC όσο και στο WoW... είναι όντως περίεργο.

EDIT: Αααα και τώρα που το θυμήθηκα.. πώς μπορώ να ρυθμίσω τα χρώματα να φαίνονται πιο φανταχτερά από το CCC? Στο μενού Color που πήγα τα κάνει χειρότερα αντί για καλύτερα. Με την nVidia που είχα ήταν πολύ απλή η συγκεκριμένη ρύθμιση. Αν και τα έχω φτιάξει από την οθόνη για αρχή, καλό θα ήταν να ξέρω πως γίνεται και από το CCC :) .

Δημοσ.
Θέλω να πιστεύω πως ξέχασες ένα μηδενικό...

Oops., συγνώμη! Ναι εννοούσα... 16.000 ;)

Αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης, οπότε δεν μπορώ

να πω αν είναι καλό ή κακό κλπ κλπ.

Τέλος πάντων,

Καλημέρα σε όλους.

Δημοσ.

Δε νομίζω να τείθεται πλέον θέμα ποια κάρτα να επιλέξει μιας και έχει γίνει η αγορά εδώ και καμιά βδομάδα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...