Προς το περιεχόμενο

RADEON X1950XT or NVIDIA 7800GS ???

RapidShade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ΑΑ Northwood ειναι??

Και παλι ομως, δεν λεει κατι αυτο... ειναι τελειως οριακα, και για μια ακομη φορά φαινεται η "ποιοτητα" των τροφοδοτικων της Tt....

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εμένα μου κάνει για χαμηλή απόδοση της 12ρας τάσης.Εξάλλου οι σειρές αυτές της ati μην ξεχνάμε ότι καίνε πολύ.Εμένα η 1950pro έλεγε νομίζω θέλει 26Α και πάνω για να παίξει σωστά (!!! ίλεος ρε ΑΤΙ ναούμ), σκέψου η xt..

Μεγειά το καινούριο τροφοδοτικάκι...:mrgreen:

Βέβαια πρώτα κάνε καμιά δοκιμή για να είσαι απόλυτα σίγουρος.Βγάλε κάτι να δεις αν κάνει τα ίδια και αν όχι τότε προχώρα σε αλλαγή.Μην φορτωθείς με άλλο έχοντας έστω και την παραμικρή υπόνοια ότι δε φταίει αυτό.

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε που εψαχνα κι εγω για καρτα για αν αντικαταστησω την Χ1800ΧΤ, ειχα καταληξει οτι το PSU αντεχει μεχρι Χ1900ΧΤ@XTX, ή Χ1950ΧΤ. Το δικο μου PSU, που δινει 32. Ελεγξε το αυτο, κατα 99% εκει ειναι το προβλημα.

Δημοσ.

Εβγαλα τον Backup δίσκο....

το πρόβλημα/σύμπτωμα εξαφανίστηκε...

Τελικά όντως το Tt δουλεύει στο όριο μέ όλα επάνω...

Πίκρα...μεγάλη...

Δημοσ.

Η πλάκα είναι οτι σύμφωνα με αυτό το calculator τo pc σου με την συγκεκριμένη σύνθεση τραβάει ~400 watt.

Μήπως πάνω στην ίδια 12V γραμμή έχεις και τους δίσκους και την vga και ζορίζεται;

• Moderators
Δημοσ.
... ειναι τελειως οριακα, και για μια ακομη φορά φαινεται η "ποιοτητα" των τροφοδοτικων της Tt....

Eγω το ειχα πει για τα Thermaltake.... :)

:wink:

Καλα θα κανεις να το βγαλεις το Tt, οπως πολυ καλα σου λεει και ο απο πανω. :)

Δημοσ.
Καθαρά απο περιέργεια,ένα Chieftec 500watt με 3 12V γραμμές (12V1=11A , 12V2=21A , 12V3=12A) μπορεί να σηκώσει την 1950ΧΤ?

Πρέπει να βρεις πόσο δίνει ο κατασκευαστής σε amper σε combined mode, γιατί σαφώς δεν είναι 11+21+12= 44A. Λογικά θα πρέπει να την αντέχει όπως και να έχει, γιατί μου φαίνεται απίθανο να μην μπορεί να δώσει τουλάχιστον 30Α στο 12-βολτο σε combined mode.

Δημοσ.

Δυστυχώς το τροφοδοτικό μου βγάζει μόνο 27Α combined σύμφωνα με αυτό το thread μέσα απο το forum του guru3d, άρα είμαι στο όριο. Ίσως κοιτάξω κάτι σε Χ1950pro σαν τελευταία αναβάθμηση για το ήδη απαρχαιωμένο pc μου...

Δημοσ.
Δυστυχώς το τροφοδοτικό μου βγάζει μόνο 27Α combined σύμφωνα με αυτό το thread μέσα απο το forum του guru3d, άρα είμαι στο όριο. Ίσως κοιτάξω κάτι σε Χ1950pro σαν τελευταία αναβάθμηση για το ήδη απαρχαιωμένο pc μου...

Διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα, αλλά...

Chieftec GPS-500AB A 30amps

.......

Chieftec CFT-500A-12S 31amps

΄Οποιο από τα δύο και να έχεις (και αν ισχύουν όντως αυτές οι τιμές) για αρκετό μου ακούγεται.

Δημοσ.

Ερώτηση λοιπόν...

Επειδή το Enermax 1000 είναι αρκετά τσουχτερό και μάλλον

υπερβολικό (αν και ποτέ δεν ξέρεις ;P ) ποιο μου προτείνετε?

Εχετε υπόψιν σας ότι η σύνθεση θα επιβαρυνθεί κι άλλο στο

"αμεσο" μέλλον με επιπλέον δίσκους και πιθανά κάποιον SATA II

controller....

Ευχαριστώ όλους παίδες!

Δημοσ.
Διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα, αλλά...

΄Οποιο από τα δύο και να έχεις (και αν ισχύουν όντως αυτές οι τιμές) για αρκετό μου ακούγεται.

Chieftec CFΤ-500W 27 amps και πλακά πλακά πρέπει να είναι για απο τα πιο αδύναμα 500αρια αναλογικά με τα combined amper που βγάζει...

@Rapidshare κοίτα κάτι σε OCZ (βλέπω καλές κριτηκές στο net) ή Seasonic (o billpeppas τα αναφέρει συνέχεια,κάτι θα ξέρει...).Δέν είναι βέβαια ανάγκη να πάρεις 1Κwatt τροφοδοτικό!Και με 700άρι καλά είναι

Δημοσ.

Σκεφτόμουν κάτι ανάμεσα σε OCZ, Enermax και TAGAN για να ειμαι ειλικρινής,

Αν ξέρει κάποιος περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες και μπορεί να προτείνει

κάτι βάσει κριτηρίων που βασίζονται σε περισσότερες γνώσεις στο θέμα,

παρακαλώ για την βοήθεια του :)

billpeppas, αν δεις το συγκεκριμένο - πες τη γνώμη σου plz.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας.

Chieftec CFΤ-500W 27 amps και πλακά πλακά πρέπει να είναι για απο τα πιο αδύναμα 500αρια αναλογικά με τα combined amper που βγάζει...

@Rapidshare κοίτα κάτι σε OCZ (βλέπω καλές κριτηκές στο net) ή Seasonic (o billpeppas τα αναφέρει συνέχεια,κάτι θα ξέρει...).Δέν είναι βέβαια ανάγκη να πάρεις 1Κwatt τροφοδοτικό!Και με 700άρι καλά είναι

RapidShade ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...