Melinbonian Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 εαν θελειs μονο ιντερνετ και δεν σε ενδιαφερουν τα ευρυζωνικα ,παρεcon-x,το εχει ο γαμπροs μου και πιανει εδω στο κεντρο[Κορυδαλλοs] την ονομαστικη του ταχυτητα. Οταν λεω μονο ιντερνετ ενοω οχι τηλεφωνια.Αλλα ειμαι 12 ωρες την ημερα στο pc και θέλω max bandwidth.Ειμαι δαφνη,και σκεφτομαι για το 19,5 ευρω το μηνα της Forthnet.Σε shared llu δεν ειναι?
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Κάτι τέτοιες εξυπνάδες κάνετε μερικοί, και μετά αναρωτιέστε γιατί σας απορρίπτουν τις αιτήσεις.Φίλε μου, αν ήμουν 3 μήνες στην αναμονή, θα είχα στείλει εξόδικο, θα είχα κάνει καταγγελία στην ΕΕΤ και θα είχα στείλει αίτηση διακοπής. Και φυσικά θα με είχαν ενεργοποιήσει μέσα σε 5 μέρες. Α, και που'σαι "δάσκαλε που δίδασκες".... Το "μακριά" γράφεται με "ι", όχι με "υ". Το εξοδικο βασικά είναι εξΩδικο (αφού σε ενδιαφέρει να μπεις σε τέτοιες κόντρες και αντιπαραθέσεις). Επιπλέον, ήρεμα ! Αίτηση για ADSL θέλουμε να κάνουμε, όχι να κινήσουμε γη και ουρανό για να το καταφέρουμε και στην στην τελική αν θες, γιατί να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας για ένα τόσο ασήμαντο πράγμα ... Εν πάσει περιπτώσει, όσοι ενδιαφέρονται για Vivodi, μπορώ να τους φέρω 1002 παραδείγματα από γνωστούς μου που είχαν φοβερά προβλήματα με τις συνδέσεις και τις ενεργοποιήσεις τους. ΔΕΝ είναι τυχαίο το ότι η ForthNet με 40Ε/μήνα και χωρίς Cable TV έχει το ακριβότερο τιμολόγιο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Η ποιότητα της νομίζω είναι ανδιαμφισβήτητη (έχω Forthnet από το 1996 και δεν είχα ΠΟΤΕ παράπονο με τη σύνδεση). Βέβαια, όπως προαναφέρθηκε, έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες και ιδιαίτερα με την απόσταση από το DSLam (είμαι στα Πατήσια, πριν απείχα περίπου 70-80μ. από τον κόμβο του ΟΤΕ, ενώ τώρα που μεταφέρθηκε στο τέρμα Πατησίων απέχω περίπου 500-600μ.). Στην καλή, λοιπόν, αυτή περίπτωση που βρίσκομαι εγώ, μπορώ να σας πω ότι μέχρι και με την 768 που 'χα, έπιανα τις ονομαστικές ταχύτητες (92-93kb/sec max).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.