passaris91 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 den kserw ti lete alla egw pernaw ena drama!exw kanei aithsh sthn vivodi gia telefonet1024 apo tis 28 dekemvriou kai phra thl prin 1 evdomada kai mou eipan 35-40 ergasimes!ti exete na peite?apisteyto e?h den einai?
Kostas75 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 georgeadams: Εντέλει καλό φαίνεται και το Vood 453w. Για να δούμε..
djapal Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 den kserw ti lete alla egw pernaw ena drama!exw kanei aithsh sthn vivodi gia telefonet1024 apo tis 28 dekemvriou kai phra thl prin 1 evdomada kai mou eipan 35-40 ergasimes!ti exete na peite?apisteyto e?h den einai? Νομίζω υπάρχει μια εντολή που δεν την ξέρει πολύς κόσμος... - Ου μπλέξεις με τη Vivodi :D
gf030 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Για του λογου το αληθες...υποτιθεται οτι ειμαι στο ιδιοκτητο της VIVODI Αιγαλεω, DSL CUBE,4096.... Παρτε να'χετε!
Kostas75 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 OK, αν υποθέσουμε ότι η Vivodi δεν είναι και τόσο καλή, προτείνετε Forthnet ανεπιφύλακτα;; Ή μήπως HOL;;; Για ΟΤΕ/ΟΤΕnet δε το συζητώ καθώς είμαι γενικά κατά του OTE εδώ και χρόνια, αφού μας έχει "γδάρει" με τις τιμές του τόσα χρόνια πριν υπάρξει ο ανταγωνισμός και ακόμη, κατά τη γνώμη μου, συνεχίζει να μην έχει κάτι ιδιαίτερο να αντιπαραθέσει στον ανταγωνισμό, με εξαίρεση ότι έχουν πρόσβαση σε όλη την Ελλάδα, αυτό έλειπε να μην είχαν! Σιγά το ατού.. σε λίγα χρόνια να τους δούμε που θα έχουν επεκταθεί και τα ιδιόκτητα, να δούμε τότε τι θα έχουν να πουν. Ας μην αρχίσουμε όμως να μιλάμε για τον ΟΤΕ γιατί δεν θα τελειώνουμε! Περιμένω λοιπόν απόψεις και για τους άλλους εναλλακτικούς φορείς DSL/τηλεφωνίας αφού όλοι θάβουν τη Vivodi.
pchristofidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 kala re paidia thn tellas den thn anaferei kaneis?
kgliat Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δεν ξέρω ρε παιδιά..Αλλά ΔΕ σας ενοχλεί που από τη στιγμή που επιλέξετε σαν provider τη VIVODI ΔΕ σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε το password της συνδέσεώς σας εσείς οι ίδιοι;; Αλλιώς, μένετε με τον κωδικό που σας στέλνει με γραπτό μήνυμα η VIVODI..Γι'αυτό το θέμα έχω κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ & Αρχή Προστασίας Δεδομένων - και αίτημα διακοπής σύνδεσης στη VIVO..
djapal Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 kala re paidia thn tellas den thn anaferei kaneis? Αν δεις στο χαρακτηριστικό thread για την Tellas το σχόλιό μου, θα καταλάβεις (είναι απ'τα τελευταία) Kostas75 εγώ από ταχύτητες forthnet είμαι ευχαριστημένος. Σπάνια να πέσει κάτω από τα 2-3Mbit ενώ το βράδυ πιάνω χαλαρά 4-5.
iL!aS Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για του λογου το αληθες...υποτιθεται οτι ειμαι στο ιδιοκτητοτης VIVODI Αιγαλεω, DSL CUBE,4096.... Παρτε να'χετε! :o :o den einai dynaton, poses fores ekanes to test?
Andree Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πιο πριν, αλλά μάθατε οτι το Vivodi 3play είναι πλέον στα 65 ευρω/μηνα !!!
cordobros Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 εγω ρε παιδια ειμαι 2 χρονια στην φορθνετ και σε γενικεs γραμμεs ειμαι ευχαριστημενοs,μονο που τωρα εδω και 15 μερεs που εχω στειλει την αιτηση για 2play,τα εχω ψιλοπαρει γιατι σημερα που τουs πηρα μου ειπαν οτι ακομη δεν εχουν την αιτηση για καταχωρηση. μιλαμε οτι μενω Κορυδαλλο και τα γραφεια τηs φορθνετ ειναι Καλλιθεα και εχω στειλει τα χαρτια συστημμενο για να το παρουν αμεσωs. το μονο που μου ειπαν ειναι οτι εχουν παρει τιs τελευταιεs μερεs 4000 αιτησειs,και ακομα δεν τιs εχουν καταχωρησει. λογικο μου φαινεται αλλα οτι θα ενεργοποιησουν την γραμμη σε 1 μηνα απο την καταχωρηση ,δεν μου φαινεται πιστευτο. βλεπω να τρωμε κανα 2μηνο και βλεπουμε.
gf030 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 :o :o den einai dynaton, poses fores ekanes to test? Τρεις φορες,αυτη ηταν η καλυτερη...παρε και ενα πριν λιγο σημερα που σερνομαι... Δυστηχως αδυνατει να στειλει λινκ... τα γραφω εγω: PING 326 DOWN 88 UP 21
Melinbonian Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Για κάποιον που ενδιαφερεται ΜΟΝΟ για ιντερνετ και για οσο μεγαλυτερη ταχυτητα γινεται,πιο δικτυο παρεχει μεγαλυτερη ταχυτητα?ΔΕν με απασχολει τηλ και θα προτιμουσα χωρις τηλ.
humi_s Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Internet Provider: VIVODI TELECOMMUNICATIONS Total Tests Taken: 10 Fastest Download: 294 kb/s Fastest Upload: 102 kb/s Average Download: 253 kb/s Average Upload: 56 kb/s Vivodi 2048
cordobros Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Για κάποιον που ενδιαφερεται ΜΟΝΟ για ιντερνετ και για οσο μεγαλυτερη ταχυτητα γινεται,πιο δικτυο παρεχει μεγαλυτερη ταχυτητα?ΔΕν με απασχολει τηλ και θα προτιμουσα χωρις τηλ. εαν θελειs μονο ιντερνετ και δεν σε ενδιαφερουν τα ευρυζωνικα ,παρεcon-x, το εχει ο γαμπροs μου και πιανει εδω στο κεντρο[Κορυδαλλοs] την ονομαστικη του ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.