Προς το περιεχόμενο

Forthnet 2play vs. Vivodi 3play: Ποιο προτείνετε;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο από τα Forthnet 2play και Vivodi 3play προτείνετε και γιατί;;

Είναι καλύτερα με Forthnet ή με Vivodi;;

Ιδιαίτερα από τη Vivodi δεν έχω εμπειρία καθόλου και δεν ξέρω αν δίνουν αυτά που υπόχχονται, αν έχουν προβλήματα κτλ.

Περιμένω τις γνώμες σας!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vivodi. Απλα γιατι απαντάνε στο τηλέφωνο σε αντίθεση με την forthnet. Επίσης γιατι εχεις με πολυ χαμηλότερη τιμή παραπάνω πράγματα!

Οσο για τον hlapatsa καλο ειναι πρωτα να ξέρουμε και μετά να μιλάμε.

Δημοσ.

8a symfwnhsw sto vivodi paidia... egw esteila 3 tou mhna aithsh gia cable tv kai thn trith perimenw ton texniko gia thn energopoihsh. Mporw na pw oti htan arketa kala! Epishs polu perissitera pragmata dinei h vivodi se sxesh me thn forthnet.

Δημοσ.

i vivodi ap oso gnorizo exei athlio costumer service. na euxesai na min exeis kapoio provlima. antithetws apo prosopiki empeiria me forthnet mou apantousan panta k tous afina k tilefono na me paroun autoi. auta apo apopsi eksipiretisis. tora apo apopsi timis to paketo tis vivodi moiazei k einai pio plires alla to gegonos oti den sou lene se poia taxitita tha se sindesoun, emena me provlimatizei.

Δημοσ.
vivodi. Απλα γιατι απαντάνε στο τηλέφωνο σε αντίθεση με την forthnet. Επίσης γιατι εχεις με πολυ χαμηλότερη τιμή παραπάνω πράγματα!

Δεν αμφισβητώ όσα λες, απλά θέλω να αναφέρω ότι πριν κάνω αίτηση στη forthnet, τηλεφώνησα στη vivodi για να ζητήσω κάποιες επιπλέον πληροφορίες για ένα πρόγραμμά τους. Περίμενα με το ρολόι, μία ώρα στην αναμονή και κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να το σηκώσει!

Και μόνο αυτό, ήταν αρκετό για να μην ασχοληθώ ξανά με την εν λόγω εταιρεία. Αντίθετα, στη forthnet δεν μου έτυχε ποτέ να περιμένω πάνω από 5 λεπτά.

Δημοσ.

Τελικά ξέρουμε αν υπάρχει αντίστοιχο ή και παραπλήσιο πρόγραμμα της vivodi (ή και της hol) με το 2play της forthnet και με τι τιμές?

Δημοσ.

Χμμ! Ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις σας μέχρι στιγμής. Ελπίζω να πουν και άλλοι τη γνώμη τους.

Να σημειώσω ότι με τη Forthnet θα πρέπει να κάνω τη τηλεφωνική γραμμή μου από ISDN που είναι τώρα σε PSTN καθώς δεν υποστηρίζεται ISDN ακόμη από το Forthnet 2play. Επίσης δεν ξέρω τη ποιότητα τηλεφωνικής συνδιάλεξης που προσφέρουν και οι δύο αυτές εταιρίες σε σχέση με τον ΟΤΕ και ιδίως για τη Vivodi που δουλεύει με VoIP δε ξέρω πόσο καλό είναι.

Με τη Vivodi επίσης ανησυχώ για τις ταχύτητες ADSL, μιας και σου λένε από 2 εώς 20 MBps και μου φαίνεται αλήθεια παράξενο μιας και τα 2 MBps από τα 20 MBps έχουν τεράστια διαφορά και δε καταλαβαίνω αυτό που λένε ότι εξαρτάται από τη ποιότητα της γραμμής κτλ. Και αν η ποιότητα της γραμμής μου είναι για 1MBit δηλαδή τι θα κάνω;; Θα πληρώνω όσο ο άλλος που έχει 20 MBps;;; Είναι λίγο 'σκοτεινό' αυτό το σημείο.

Τελοσπάντων περιμένω τις απόψεις σας σε αυτά και άλλα.

Ευχαριστώ πάλι για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Εγώ έκανα αίτηση για 2play πριν από ένα μήνα και εδώ και μια εβδομάδα έχω τα 4Mbps.

Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Έχω δει μέχρι και 420 κατέβασμα αλλά και όχι πάνω από 130 ένα μεσημέρι.

Γενικά πάντως η ταχύτητα δε δείχνει να κόβεται.

Ποιότητα ήχου τηλεφωνίας μια χαρά αν και μάλλον λίγο κατώτερης ποιότητας από του ΟΤΕ.

Αυτό που νομίζω ότι πρέπει σίγουρα να δει κανείς είναι τις χρεώσεις για κλήσεις προς κινητά ή διεθνή νούμερα,οι οποίες νομίζω είναι αρκετά τσιμπημένες .

Για σταθερά εντός Ελλάδας πάντως δεν το συζητάω-κυριλέ.

Δημοσ.

μια ερώτηση ρε παιδιά, αν θέλω να κάνω φορητότητα τον τηλεφωνικό μου αριθμό και πάω π.χ. στην vivodi, μέχρι να ενεργοποιηθεί η vivodi υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς τηλέφωνο για κάποιο διάστημα?

Δημοσ.

Byzantinos: Αυτή είναι μία καλή ερώτηση ίσως. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο τη Vivodi και πες μας να ξέρουμε και εμείς (αφού προφανώς κανένας δε ξέρει).

Δημοσ.
Οσο για τον hlapatsa καλο ειναι πρωτα να ξέρουμε και μετά να μιλάμε.

Kitso go to the corner to see if i am comming ok??

Στο μαγαζί που δουλεύω συμμετρικό vivodi εχει και επίσης σχεδόν όλοι μου οι φίλοι έχουν vivodi αλλά μόνο και μόνο λόγω των χαμηλών τιμών.

Το ότι η vivodi είναι η εταιρία με τα μεγαλύτερα προβλήματα δεν είναι υπό αμφισβήτιση understand????

Αλλά ναι,πάρτε vivodi και εκμεταλευτήτε τα ατελείωτο 1Gbps ολόκληρο που στέλνει με εξωτερικό....Άλλοι δεν ξέρουν και μιλούν...

Δημοσ.
Και αν η ποιότητα της γραμμής μου είναι για 1MBit δηλαδή τι θα κάνω;; Θα πληρώνω όσο ο άλλος που έχει 20 MBps;;; Είναι λίγο 'σκοτεινό' αυτό το σημείο.

oxi kai toso skoteino...

Enas gnwstos mou sthn agglia, ekane nea sundesh kai 8ewrhtika 8a mporouse na exei 24MBit.

O provider tou, elege oti leei kai h vivo. H poiothta grammhs, alla kuriws apostash apo to dslam paizei rolo sto ti taxuthta 8a epiane.

Telika 3ereis poso pianei? 9Mbit....

Kai plhrwnei oso plhrwnei kai kapoios pio tuxeros, pou logo apostashs/poiothtas pianei 24.

Den einai ellhnikh pantenta dhladh auto to "...kai oso piaseis".

Δημοσ.

Απ'ότι λέει ο Hlapatsas υπάρχει πρόβλημα με τη Vivodi. Αν όμως ακούσουμε τον BLISS τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα.. Πραγματικά ακόμη δε ξέρω τι να κάνω... :(

Δημοσ.

Να εχεις υποψιν σου οτι οι εταιρειες στην Ελλαδα πρωτα διαφημιζουν και μετα προσφερουν υπήρεσιες εν καιρω.

Το δε support τους,απαντα οταν και αν γουσταρει.

Μεσα σε μια τετοια τραγικη εικονα,καταφερνει και ξεχωριζει (αρνητικα) η vivodi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...