LambrosN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος ενος apple macbook pro 15αρι στα 2.16 ελληνικη εκδοση , εδω και ενα μηνα κατοχης. θελω να το δωσω για να παρω imac 24inches και το εχω βαλει αγγελια σε αρκετα φορουμ , οπως και εδω. Δεν βλεπω καμια κινηση , δεν φευγουν τα λαπτοπια αυτα? απο 2200 το εχω βαλει 1800 ειναι πολυ η τιμη του? εχετε να προτεινετε κανενα αλλο site για να το βαλω? μπορω να to κανω ανταλλαγη καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος ενος apple macbook pro 15αρι στα 2.16 ελληνικη εκδοση , εδω και ενα μηνα κατοχης. θελω να το δωσω για να παρω imac 24inches και το εχω βαλει αγγελια σε αρκετα φορουμ , οπως και εδω. Δεν βλεπω καμια κινηση , δεν φευγουν τα λαπτοπια αυτα? απο 2200 το εχω βαλει 1800 ειναι πολυ η τιμη του? εχετε να προτεινετε κανενα αλλο site για να το βαλω? μπορω να to κανω ανταλλαγη καπου? δοκίμασε σε κατάστημα που δέχεται αναταλλαγές και αγοραπωλησίες κινητών για να πάρεις μια κρυάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Κοιτα εγω δυσκολα θα αγοραζα ενα μεταχειρισμενο πραγμα που κανει 1800 ευρω ειναι πολλα τα χρηματα για να παει κατι στραβα.. Δοκιμασες στο systemgraph.gr εχει και αγγελιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambrosN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 paei to imac diladi ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Οταν ένα πράγμα καινούργιο κάνει 2200, μεταχειρισμένο (ακόμα και μία μέρα) χάνει πάρα πολύ την αξία του, οπότε μην περιμένεις πολλά. Γενικά δε σε συμφέρει με τίποτα να το πουλήσεις τώρα. Αν θές αγόρασε μία LCD οθόνη και βάλτη στο φορητό σου. Είτε τώρα είτε σε 6-8 μήνες τα ίδια λεφτά θα πιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Bale to sto ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Καλά ρε, πήρες μηχάνημα των 2200 ευρώ, χωρίς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου? Anyway, δοκίμασε και αγγελία στο helmug. Γιατί το πουλάς πάντος? Δεν σου άρεσε το ότι είναι laptop, και θέλεις desktop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ρε φίλε μην την ψάχνεις την δουλειά οι έλληνες είναι τζαμπατζήδες όσες φορές έχω δοκιμάσει να πουλήσω κάτι ελλάδα μου έχουν σπάσει τα νεύρα και όλοι εσείς που γράψατε παραπάνω, πόσο δηλαδή θα έπρεπε να το πουλήσει? 800 ευρώ? Φίλε μου μην ακούς τίποτα. Βαλτο στο ιμπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δεν είναι μεγάλη η τιμή του για μεταχειρισμένο. Το πρόβλημα είναι αλλού. Όταν κάποιος ψάχνει για μεταχειρισμένο, κατα βάση ψάχνει για κάτι σχετικά φτηνό. Αν είναι να δώσει 1800 ευρώ ντούκου,σημαίνει οτι τα έχει. Εφόσον τα έχει όμως, θα προτιμήσει να δώσει τα 2200 για καινούργιο. Και με δόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Φίλε LambrosN, γιατί θες να το πουλήσεις το book? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Φίλε LambrosN, γιατί θες να το πουλήσεις το book? Απαντά ο ίδιος στο αρχικό του post: θελω να το δωσω για να παρω imac 24inches και το εχω βαλει αγγελια σε αρκετα φορουμ , οπως και εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 εχετε να προτεινετε κανενα αλλο site για να το βαλω? Στο macephemera δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambrosN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 θελω να το δωσω για να παρω imac και το θεμα ειναι οτι το λαπτοπ πια δεν μου χρειαζεται λογω δουλειας , θελω μια οθονη πολυ μεγαλυτερη, ναι σωστη η ιδεα να παρω μια tft kai na teleiono με το θεμα αυτο αλλα θα μου αρεσε η αλλαγη σε imac. το ξερω οτι τα 1800 ειναι πολλα αλλα και ποσο να το δωσω ουτε μηνα δεν το εχω . τεσπα μιλησα σημερα με καποια που εχει μια εκδοτικη και ισως το παρει αν δεν το παρει θα παραμεινω εδω και θα ψαχτω για μια καλη πανω απο 21 ιντσες οθονη, εχετε να προτεινετε κατι καλο? ---- βρηκα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150522 τι λετε??? και την συνδεω κανονικα απο την dvi θυρα που εχει αριστερα το λαπτοπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 για μένα καλή είναι πάρτην και χαλάρωσε και άλλος κόσμος το δουλεύει έτσι.Σου μένει η lcd και μετά αγοράζεις και κανά τούρμπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Oxi apla tha exeis tin eksoteriki othoni. Tha exeis kai tin eksoteriki kai ti dikia sou san extended desktop (polu tha goustara teleia fasi). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.