Προς το περιεχόμενο

DOWNclock Asus p4v8x-x / Celeron 2,66GHz

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγω που ειμαι 17 να μιλησω ή να "μαθω" απο τις βλακειες που προλαβατε να γραψετε σε 4 ωρες??

Εγω την ερωτηση του gv τη θεωρω απολυτα λογική, και μαλιστα ειχα βρεθει σε παρομοια κατασταση.

Εχω εναν Celeron D 2,8Ghz -Prescot 533FSB 2,8GHz 256L2 cache- (ο οποιος παρεπιπτωντως, απο τεστ που εχω κανει με αλλους επεξεργαστες στο ΙΔΙΟ συστημα), στοκ ειναι πιο καλος απο P4 2,6 -Northwood 533FSB 512KB L2- και στα 3,99GHz στα οποια δεν αρνειται να δουλεψει ο καημενος με στοκ ψυξη, ειναι καλυτερος απο P4 3,2GHz -Northwood 800FSB 512KB L2 cache- σημ: στα 3,99GHz, τα 533 FSB του CeleronD εχουν γινει ηδη 760, οποτε μην μου πει κανεις τπτ!!

Επισης, στα 3,99GHz ειναι καλυτερος απο P4 3,0Ghz prescot, s478 παντα.

Για την ιστορία, να προσθεσω οτι τελικα το pc που ηθελα να κανω να σκασει για να μην με ενοχλει, εσκασε κυριολεκτικά (η μητρικη), οποτε ειμαι με ενα PIII για κατεβαστηρι και αυτο ειναι αλλου πλεον.

ΑΠλα για να προσθεσω τη δικια μου νοτα σε αυτο το κατεστραμμενο θρεντ του παιδιου.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κρίμα, γιατί στο manual αναφέρει range: 100-400. Μάλλον κλειδώνει αρχικά στο default FSB του Celeron (133) και σε αφήνει να πας μόνο προς τα πάνω...

Το CPU compatible mode το έχεις στο Disabled, έτσι;

to cpu compatible mode den to emfanizei sto bios ...

to manual mallon ennoei oti auto emfanizetai mono se 800mhz fsb cpu ...

episis me olous tous syndiasmous ry9miseon tou bios den mporo na paro syxnotita <133. o pollaplasiastis fysika einai kleidomenos ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...